Dilovası’ndaki toplantıya eşek semeri ile...
Reklam

Dilovası'ndaki toplantıya eşek semeri ile geldi

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Teşkilatı kasım ayı il divan toplantısını Dilovası Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdi. Dilovası'nda önemli mesajlar veren İl Başkanı Mehmet Aras, eşek semeri ile örnekler vererek konuşması toplantının en ilgi çekici kısmı oldu.

Dilovası'ndaki toplantıya eşek semeri ile geldi

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Teşkilatı kasım ayı il divan toplantısını Dilovası Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdi. Dilovası'nda önemli mesajlar veren İl Başkanı Mehmet Aras, eşek semeri ile örnekler vererek konuşması toplantının en ilgi çekici kısmı oldu.

Dilovası'ndaki toplantıya eşek semeri ile geldi
25 Aralık 2019 - 08:54

İlçe başkanlarının ve ilçe teşkilatlarının da hazır bulunduğu toplantıda, ilçe başkanları çalışmalarına dair raporları divan kuruluna ayrı ayrı sundular.

İl divan toplantısına, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu’ da katıldı. İl divan toplantısı sonrasında partililer iki gruba ayrılarak, Dilovası caddelerinde hakla kucaklaştılar. İl Başkanı Aras program sonrasında, Dilovasın da halkın topluca bir arada bulunduğu alanları gezdi, halka hitap etti, sorulan soruları yanıtladı.

İl divan toplantısında söz alan, Genel Başkan Danışmanı ve Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras’ ın konuşması esnasında salonda renkli görüntüler oluştu. Aras'ın hedefinde AK Parti iktidarı ile birlikte yeni partiler vardı.

62 bin ABD askerini ülkemize getiremedikleri için birlikte ağladılar..
“Bilindiği gibi 1 mart tezkeresi TBMM'den geçmedi. O gün 62 bin ABD askerini yurda sokamadıkları için birlikte göz yaşı döken iktidar, bugün üçe bölünmüş durumda, bir kısmı yerli titanike dolan suyu çeşitli illüzyonlar ile tahliye etmek telaşında, bir kısmı titanikten arakladığı filikaya binmiş, kendisini Barbaros Hayrettin Paşa sanmakta, bir kısmı da gelemeyecek partisi bayrağı altında toplanmış vaziyette. Şu komediye bakınız ki; millet tarafından seçilmiş olmasına rağmen, kendi geleceğini koruyamayanlar, bugün millete gelecek vaat ediyorlar.

AK Parti Eskihisar'da ki bir otelde kuruldu, Beştepe de yıkılacak..
AK Partini yıkılma sürecine girdiğini iddia eden Aras, bunun kaçınılmaz olduğunu, tarihi bir anekdot ile aktardı. “Osmanlı devleti çadırda kuruldu, sarayda yıkıldı. Aşiret nizamından devlet nizamına geçmeyi başarabildi, fakat devlet nizamından geçtiği imparatorluk nizamını korumayı başaramadı. Sürecin yakın tanıklarından birisi olarak belirtiyorum ki; bu hükümet partisi Eskihisar'da bir otelde kurulmuştur. O güne ve o atmosfere ben şahidim, ve yine bugün ilan ediyorum ki; bu hükümet beştepeden çıkamayacak, orada yıkılıp kalacaktır. Baki olan hükümetler değil, devlet nizamımız olacaktır.”

3 zarf siyaseti uyguluyorlar..
Hükümet partisinin 3 zarf siyaseti izlediğini ifade eden Aras; bu üç zarf politikasının, siyasi bir hastalık olduğunu belirtti. Aras’ ın üç zarf siyaseti adını taktığı yöntem şu unsurlardan oluşuyor;
“1 eskileri suçla, 2 etrafını suçla, 3 sende kendinden sonrakine üç zarf hazırla”

Erbakan kalıcı eserler bıraktı..
Eski Başbakan Necmettin Erbakan’ ın hayatından anılar anlatan Aras, Erbakan'ın 67 yıl önce uçak motoru, 65 yıl önce tarımsal amaçlı motor, 59 yıl önce de yerli otomobili imal ettiği hatırlatarak, sözlerine şu şeklide devam etti;

“Siyasette önemli olan kalıcı eserler bırakmaktır, arkandan temiz bir siyasi ve sosyal ortam bırakmaktır dedi. Hayatlarında kalıcı eserler bırakamayan toplum önderlerinin, iş başından ayrıldıktan kısa süre sonrasında unutulacağına işaret eden Aras, bu durumu esprili bir dille özetledi; insan ölünce kalır eseri, eşek ölünce kalır semeri' dedi.

İl divan toplantısına genel merkezi temsilen katılan, genel başkan yardımcısı Zafer Emanetoğlu da bir konuşma gerçekleştirdi.

Yeni iktidarın yeniden refah partisi olacağını iddia etti..
AK Parti'nin kürsü ve hamaset siyaseti yürüttüğünü iddia eden Emanetoğlu, ülkede gelinen durumun hiç iç açıcı olmadığını, eninde sonunda iktidarın değişmek zorunda olduğunu ve yeni iktidarın yeniden refah partisi olacağını ifade etti.

Kıbrıs da annan planına rumların hayır oyu vermesi neticesinde bugün KKTC nin, varlığının korunduğunu hatırlatan Emanetoğlu, ALLAH rumların eli ile bizi korudu dedi.

Kocaeli teşkilatlarından övgü ile söz eden Emanetoğlu, genel başkan Fatih Erbakan’ ın selamını salonda bulananlara iletti.

Program sonrası Dilovası caddelerinde halkla sohbet eden Emanetoğlunun halka samimi ve içten diyalogları dikkat çekti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çiftçi, “Emin adımlarla Çayırova Yüzyılı’nı inşa edeceğiz”
Çiftçi, “Emin adımlarla Çayırova Yüzyılı’nı inşa...
ELLİNCİ MİTİNG KOCAELİ’DE
ELLİNCİ MİTİNG KOCAELİ’DE