Dilovası’nda Nihat Yıldırım’a sevgi seli
Reklam

Dilovası’nda Nihat Yıldırım’a sevgi seli

Bölgemizin sevilen iş adamı, Müsiad Gebze eski Başkanı Nihat Yıldırım önceki gün Dilovası Belediye Başkan Aday Adaylığı için AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı’nda başvurusunu yaptı.

Dilovası’nda Nihat Yıldırım’a sevgi seli

Bölgemizin sevilen iş adamı, Müsiad Gebze eski Başkanı Nihat Yıldırım önceki gün Dilovası Belediye Başkan Aday Adaylığı için AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı’nda başvurusunu yaptı.

Dilovası’nda Nihat Yıldırım’a sevgi seli
13 Kasım 2018 - 09:28

Seçildiği takdirde Dilovası’nı yaşanabilir bir ilçe yapmak için çalışacağını söyleyen Nihat Yıldırım’a destek için gelen sevenlerinin coşkusu, ilçe teşkilatı önünü miting alanına çevirdi.
 
Bölgemizin yakından tanıdığı ve saygı duyduğu Nihat Yıldırım'ın aday adaylığına destek vermek üzere Dilovası AK Parti ilçe Teşkilatı önüne gelen vatandaşlar, işadamları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve siyasi isimler partinin toplantı salonunu hınca hınç doldurdular.
 
Aday adaylığı dosya teslim töreninde Dilovası AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut, ‘İlçemizde AK Parti'den birçok arkadaşımız Dilovası'na hizmet etmek, belediye başkanı olmak üzere aday adaylığı başvurularını gerçekleştirmeye devam ediyor. Bugün başvuru tarihi son olarak planlanmıştı. Hafta sonuna kadar aday adaylarımızın tanıtımları ardından da temayül yoklamaları yapılacaktı. Ancak genel merkezimizden gelen bir haberle başvuru tarihi cuma günü mesai bitimine kadar ertelendi. Cumartesi gününden itibaren aday adaylarımızla tanıtım toplantılarımız başlayacak. Bu hizmet yarışında yola çıkan tüm partili arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Seviyeli, kırmadan, üzemeden bir aday adaylığı süreci yaşayacağımızdan kuşkum yok. Nihayetinde bir kişi aday olacak. İşte o zaman partimizin tüm organları ile birlikte adayımızın çevresinde dimdik tek vücut olacağız ve Dilovası'nda AK Parti olarak yeni bir zafere imza atacağız’ dedi.
 
İÇİNİZDEN BİRİYİM VE SİZLERİN HİZMETKARI OLACAĞIM!
Dilovası AK Parti İlçe Başkanı Akbulut'un ardından Nihat Yıldırım'da anlamlı bir konuşma gerçekleştirdi. Yıldırım, ‘Ben bu yola çıkarken bir derdim vardı. Tıpkı diğer aday adayı arkadaşlarımın dertlenmesi gibi bende dertlendim. Neydi bu derdimiz? Dilovası'nı hava kirliliğinden arındırarak, beton yığınına dönüşmesine engel olarak planlı bir kente büründürmek benim en önemli dertlerim. Söz veriyorum. Eğer Dilovası Belediye Başkanı olursam Dilovası'nın kirli havasını soluma olayı tarihe karışacak. Bugüne kadar tüm belediye başkanlarımız bir eser bıraktı. Hepsine huzurunuzda ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ama ben ne yapacağım, eğer başkan olursam bundan sonra taş duvar yapmayacağım. Dilovası’nı hak ettiği yere getireceğim. Sizlere hizmetkar olacağım. Bana ihtiyaç duyduğunuz her an yanınızda olacağım. Sizinle gülüp sizinle ağlayacağım. Başkan olduktan sonra farkımı anlayacak ve tek derdimin Dilovası ve sizler olduğunu fark edeceksiniz’ dedi.
 
5  YIL YAPACAĞIM
Yıldırım konuşmasında belediye başkanı olduğu takdirde bu görevi sadece 5 yıl yapacağını, sonrasında bu halk için daha iyi hizmetler yapmak isteyenlere devredeceğini de ifade etti. Yıldırım, ‘İş yapmak isteyen, hizmet derdi olana bence 5 yıl yeter. Kendi adıma ben bu görevi bir dönem boyunca yapmak istiyorum. Sonrasında kesinlikle bir dönem daha yapmayacağım. 5 yıl içinde Dilovası'nın mevcut sorunları ve beklenen hizmetleri gerçekleşir. Ben gerçekleştireceğime inanıyor kendime güveniyorum. Daha sonra bu kent için daha iyi hizmet yapmak isteyenler gelip yapmak istediklerini yapsınlar. Onların önünü de açmak lazım’ dedi.
 
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe