Dilovası’nda davullu zurnalı sözleşme
Reklam

Dilovası’nda davullu zurnalı sözleşme

Yapılan görüşmeler sonrası Genel İş Sendikası ile toplu sözleşme konusunda anlaşma sağlayan Dilovası Belediyesi önceki gün sözleşmeyi imzaladı.

Dilovası’nda davullu zurnalı sözleşme

Yapılan görüşmeler sonrası Genel İş Sendikası ile toplu sözleşme konusunda anlaşma sağlayan Dilovası Belediyesi önceki gün sözleşmeyi imzaladı.

Dilovası’nda davullu zurnalı sözleşme
05 Mart 2021 - 09:34


Davullu zurnalı törenle imzalanan sözleşmede Başkan Şayir işçilere oyunlar oynadı, tatlı ikram etti. 
 Dilovası Belediyesi ile Genel İş Sendikası arasında bir süredir görüşmeleri süren ve geçtiğimiz ay mutabakata varılan toplu iş sözleşmesinde mutlu son yaşandı. Dilovası Belediyesi ile Genel İş Sendikası arasında yapılan görüşmeler sonrası işçilerin yüzü gülerken,  Belediye önünde yapılan sözleşme tören, davul ve zurna eşliğinde gerçekleşti.  
İmza törenine Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Genel İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Küçük ve işçiler katıldı. 
DİLOVASI ÖRNEK İLÇEDİR 
Toplu İş Sözleşme töreni öncesi açıklamalarda bulunan Disk Genel İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Küçük yaptığı konuşmasında “Dilovası Belediye Başkanımız Hamza Şayir, seçildiği günden bu yana işçi arkadaşlarımızın alın terini gününde ödeme konusunda hassasiyet gösterdi. Bizim için önemli olan maaşımızı gününde alabilmektir. Dilovası Türkiye’nin mozaiğidir. Her rengin burada kardeşçe bir arada yaşadığı örnek teşkil eden güzel bir ilçemizdir. Başkanımızın işçiye emekçiye göstermiş olduğu hassasiyet takdire şayandır. Dilovası’nda çalışan kardeşlerimiz, Başkanımızla omuz omuza daha güzel hizmetler yapacaklardır. Sendikam adına Başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyorum.”dedi. 
ÇALIŞAN ARKADAŞLARIMIZA HAYIRLI OLSUN 
İşçilerin sloganları eşliğinde konuşan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ise yaptığı açıklama da “Toplu İş Sözleşmesini davul zurna eşliğinde imzaladık. Yapılan toplu sözleşmenin çalışan arkadaşlarımıza, ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Göreve gelirken “Halka hizmet, Hakka hizmet” anlayışı ile yola çıkacağımızı, kimseyi ayrıştırmadan herkese eşit şartlarda yaklaşacağımızı belirtmiştik. Bu hizmet yolunda çalışan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimiz günden bu yana bizleri mahcup etmediler. Özellikle son bir yılda yaşadığımız salgın sürecinde yapılan çalışmaları ve emekleri bizzat görüyorum. Allah hepinizden razı olsun. Fedakarlıkları gördüğümüz zaman, çalışan arkadaşlarımızın mutlu olmaları için elimizden geleni yapmaya gayret gösterdik. Evlerine ailelerine mutlu bir şekilde gitmeleri için üzerimize düşeni yapmaya çalıştık. Sizden tek ricam var. Lütfen halkımıza karşı sevgimizi, saygımızı esirgemeyelim. Aynı düsturla hizmet etmeye devam edelim. İlçemizi hep birlikte yükseltelim. 
İKİ YILDA YÜZDE 95 ZAM 
Göreve geldiğimiz 2019 Mart ayından 1 Mart 2021 ayına kadar geçen süreçte resmi olarak hesaplandığında çalışan arkadaşlarımıza yüzde 95 oranında zam yaptık. Ananızın ak sütü gibi helal olsun. Biz verdikçe, Allah veriyor. Biz verdikçe bereketi artıyor. Yine söylüyorum, sizden tek isteğimiz halkımıza gereken hassasiyeti göstermenizdir. Onlar bizim velinimetimizdir. Onlar için buradayız. 
2 MİLYONLUK FARK MÜJDESİ 
Toplu sözleşmeyle birlikte çalışan personele bir müjde daha veren Başkan Şayir, geçmişten gelen 2 milyon tutarında ki sözleşme farklarının tamamının da tüm çalışanların hesaplarına yattığını müjdeleyerek aileleri ile birlikte güzel bir şekilde harcamalarını istedi. 
BAŞKAN ŞAYİR’DEN İŞÇİLERE TATLI İKRAMI 
Konuşmaların ardından Toplu İş Sözleşmesi karşılıklı olarak imzalanırken, imza töreninde işçiler sık sık sloganlar atarak Başkan Şayir’e teşekkürlerini dile getirdiler. Başkan Şayir’de tören sonrası mesai arkadaşlarına tatlı ikramında bulundu. 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Emekli Müdür kalbine yenildi
Emekli Müdür kalbine yenildi
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği