Dilovası Köseler Köyü’nde üst yapı...
Reklam

Dilovası Köseler Köyü’nde üst yapı yenilendi

Büyükşehir Belediyesi Dilovası ilçesi Köseler Köyünde alt yapı çalışmalarından sonra, üst yapı çalışmalarını tamamlandı

Dilovası Köseler Köyü’nde üst yapı yenilendi

Büyükşehir Belediyesi Dilovası ilçesi Köseler Köyünde alt yapı çalışmalarından sonra, üst yapı çalışmalarını tamamlandı

Dilovası Köseler Köyü’nde üst yapı yenilendi
16 Temmuz 2019 - 11:03

Şehir merkezlerindeki yolların işlevliğine ve bakımına önem veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, köy yollarını da ihmal etmiyor. Daha önce alt yapı çalışmaları tamamlanan Dilovası ilçesi Köseler Köyü’nün, tüm üst yapı çalışmaları tamamlandı.

 

25 BİN METREKARE PARKE YAPILDI

Çalışmalar kapsamında Dilovası ilçesi Köseler Köyü içindeki ve çevre yollarında 25 bin metrekare parke imalatı tapıldı. Kaldırım çalışmaları çerçevesinde 6 bin metre bordür imalatı gerçekleştirildi. Ayrıca çalışmalar kapsamında 2 bin 500 ton asfalt serimi gerçekleştirildi.

 

ALT YAPI NEDENİYLE YOLLARDA BOZULMALAR OLUŞMUŞTU

Büyükşehir Belediyesi Dilovası’ndaki tüm köylerin, alt yapı çalışmaları geçtiğimiz yıllarda tamamlamıştı. Köseler köyünde de yapılan alt yapı çalışmaları nedeniyle köy içi ve dışındaki yollarda bozulmalar olmuştu. Yapılan bu çalışma ile Köseler Köyü’nün tüm alt ve üst yapı çalışmaları tamamlanmış oldu.

 

MUHTARDAN BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR

Köylerinin alt ve üst yapı işlerinin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldığını belirten Köseler Köyü Muhtarı Selami Toklar “Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum, çok güzel çalışmalar yaptılar. İlk önce İSU alt yapıyı bitirdi, daha sonra da Büyükşehir Belediyemiz üst yapıyı tamamladı. Kanalizasyon çalışmamız bitti, doğalgazımız geldi. Büyükşehir Belediyesi köyümüzü çok güzel hale getirdi.” şeklinde konuştu.

 

“BÜYÜKŞEHİR BİZİ ÇAMURDAN KURTARDI”

Köseler Köyünde yaşayan Ruşen Türk “Eskiden köyümüz gerçekten çamur içerisindeydi. Allah razı olsun Büyükşehir Belediyesi yaptığımız çalışmalarla bizi çamurdan kurtardı. Ottan çamurdan kurtulduk. Her taraf tertemiz ve güzel oldu. Allah Büyükşehir Belediyesi’nde razı olsun” dedi.

 

“KÖYÜMÜZDE DAHA GÜZEL OLDU”

Üst yapı çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden Köseler Köyü Muhtarlığı Baş Azası Yakup Özkan “Havaların ısınmasıyla birlikte köyümüzde büyük bir çalışma başlatıldı. Gerek sokaklarımız gerekse ana caddelerimizde asfalt serimi ve parke döşemesi gerçekleştirildi. Yaklaşık 45 – 50 sokağımız var, bunların tamamında çalışma yapıldı. 2 km’ye yakın yolumuz var, hepsi asfaltlandı, yollarımız yenilendi. Eski ve metruk yıkık yapılarımız vardı, Büyükşehir Belediyesi bunların hepsini kaldırdı. Görünüm acısından köyümüz gerçekten güzelleşti. Kışın özellikle çamurdan dolayı sıkıntı çektik ama bu çalışma ile bunlar sona erdi” ifadelerini kullandı

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Emekli Müdür kalbine yenildi
Emekli Müdür kalbine yenildi
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği