Dilovası’dan Ramazan boyunca denetimler...
Reklam

Dilovası'dan Ramazan boyunca denetimler sürecek

Dilovası Belediyesi Zabıta müdürlüğüne bağlı ekipler denetimlerine aralıksız devam ediyor.

Dilovası'dan Ramazan boyunca denetimler sürecek

Dilovası Belediyesi Zabıta müdürlüğüne bağlı ekipler denetimlerine aralıksız devam ediyor.

Dilovası'dan Ramazan boyunca denetimler sürecek
11 Mayıs 2019 - 14:49

Ramazan ayı ile birlikte ilçe genelinde temel gıda üretimi ve satışı konusunda faaliyet yürüten fırınlar, lokantalar, pastaneler, marketler, unlu ve tatlı üretimi yapan imalathaneler, çiğ köfteciler ve toplu yemek üretim yerlerine yönelik fiziki, teknik ve hijyenik koşullarının uygunluğu konusunda Dilovası Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından denetim yaptı.
Dilovası Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler Ramazan Ayı dolayısıyla yapmış oldukları denetimlerde Halkın sağlığını etkileyecek ve son kullanma tarihi geçmiş gıda ve temizlik ürünlerini toplayıp işletme sahiplerine cezai işlem uyguladı.

HALKIMIZIN  GÜVENLİĞİ İÇİN DENETİMLERİMİZ ARAKLIKSIZ DEVAM EDECEK

Yapılan denetimler hakkında bilgi veren Zabıta Müdürü Cengiz Taşdemir; “ Halkımızın sağlık güvenliğini sağlamak için kurmuş olduğumuz denetim ekibimiz düzenli olarak ilçemiz sınırlarında bulunan işletmeleri inceleyerek uygunsuz mamül satışının önüne geçiyoruz. Haklımız bu konuda müsterih olsunlar onların güvenliği için denetimimiz aralıksız devam edecek.” dedi.

ŞAYİR,"RAMAZAN BOYUNCA DENETİMİ ARTIRDIK"

Göreve geldiği günden bugüne Dilovalıların toplum yararına olan taleplere öncelik verdiklerini belirten Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir; “ Belediyemiz bünyesinde bulunan Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz ile yıl içerisinde periyodik olarak devam eden denetimlerimizi, Ramazan münasebetiyle sıklaştırdık.  Özellikle Ramazan ayında denetimleri sıklaştırmalarını çalışma arkadaşlarımdan isteyerek vatandaşlarımızın güvenli ve sağlıklı bir ramazan geçirmeleri için uygun koşulları oluşturmaya gayret gösteriyoruz. Ramazan ayı boyunca fırın, pasta ve tatlı imalathaneleri, şarküteri ve marketlere yönelik kontrollerimiz devam edecek. Denetimlerimizde, öncelikle insan sağlığını tehdit eden unsurlara dikkat ediyoruz. Ayrıca üretilen ekmek ve pidelerin gramajlarını da kontrol ederek, belirlenen kurallara uyulup uyulmadığına bakıyoruz. Halkımızın sağlığını etkileyen ürünlerin satışını yapan işletmelerimize sattıkları ürünleri toplayıp gerekli cezai işlemleri uyguluyoruz.” dedi.
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Emekli Müdür kalbine yenildi
Emekli Müdür kalbine yenildi
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği