Dilovalıların başkan adayı Enver Yıldırım
Reklam

Dilovalıların başkan adayı Enver Yıldırım

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi adaylarını belirleme süreci yaşayan partiler, anketlerle en çok oy alacağı adayı bulmaya çalışıyor. Dilovası’nda Enver Yıldırım tüm anketlerden birinci çıkıyor.

Dilovalıların başkan adayı Enver Yıldırım

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi adaylarını belirleme süreci yaşayan partiler, anketlerle en çok oy alacağı adayı bulmaya çalışıyor. Dilovası’nda Enver Yıldırım tüm anketlerden birinci çıkıyor.

Dilovalıların başkan adayı Enver Yıldırım
27 Eylül 2018 - 08:52

KULİS HABER / Genç yaşta iş yaşamında sağladığı başarının yanı sıra siyasete olan ilgisi, Ülke ve Bölge sorunlarına karşı duyarlılığı, Dilovası’nda bir çok insanın yardımına koşması ile bilinen Enver Yıldırım, açık ara Dilovalıların istediği bir isim. Dilovalılar O’nu AK Parti’nin adayı olarak Belediye Başkanı görmek istiyor. Yıldırım’da üyesi olduğu partiyle seçime girmeye hazırlanıyor.

BİREBİR YAPILAN İLK ANKET

Dilovası’na ilişkin ilk anketi gazetemiz yapmıştı. Kulis Haber Gazetesi olarak, yaklaşık 3 bin kişi ile bire bir görüşerek yaptığımız ankette, Enver Yıldırım yüzde 20 oy almıştı. Bu anketin birincisi yüzde 33 oyla Ercan Dalkılıç olmuştu. Dilovası Belediyesi’nin kurucu başkanı olan ve Dilovası’nın gelişmesinde, ilçe hüviyeti kazanmasında büyük emekleri olan Ercan Dalkılıç, parti gözetmeksizin Dilovası’na ciddi desteği olan bir isim. Dalkılıç’ın da önümüzdeki yerel seçimlerde tam destek verdiği isim olan Enver Yıldırım, aynı zamanda Ercan Dalkılıç’ın damadı.

ANKET SONUÇLARI ARŞİVİMİZDE

Hazırladığımız anket formu ve katılımcıların adı soyadı ile yer aldığı çalışmamız arşivimizde tüm orijinal haliyle korunmakta. Dilovası’na ilişkin yaptığımız anketimizde, ilçenizde belediye başkanı olarak kimi görmek isterseniz? Sorusuna Dilovalıların yüzde 53’ü Ercan Dalkılıç ve Enver Yıldırım demişti. İki ismin ortak hareket edeceği düşünülürse, Enver Yıldırım’ın AK Parti adayı olması durumunda Dilovası’nda ciddi bir rekor kırılacağı anlaşılıyor. Dilovası’nda özellikle gençler Enver Yıldırım’ın adaylığına tam destek verdiklerini ve Enver Yıldırım’ın aday olması durumunda parti gözetmeksizin, destek olacaklarını ifade etmişlerdi.

KOCAELİ’DE DE YILDIRIM ÇIKTI

İnternet ortamında yapılan anketlerde de Enver Yıldırım ismi ön plana çıktı. Kocaeli Barış Gazetesi, Kocaeli’nin tüm ilçelerini kapsayan, her ilçeye özel bir anket yaparak, vatandaşların AK Parti adayı olarak kimi görmek istediğini okurlarına sordu. Dilovası ile ilgili yapılan ankete 4427 kişi katıldı. Katılımcıların 1028’i Enver Yıldırım’ı Dilovası Belediye Başkan adayı olarak görmek istediğini belirtti. Kocaeli Barış Gazetesi’nin anketinde, AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut ikinci, Belediye Başkanı Ali Toltar ise üçüncü çıkmıştı. Ancak, Enver Yıldırım’ın aldığı oy rekor düzeyde idi. Çünkü diğer hiçbir ilçe adayı yüzdelik dilim olarak bu kadar yüksek oy almamıştı.

BÖLGEMİZDE DE FARK YARATTI

Gebze Bölgesi’nde 41havadis internet sitesi ile internet haberciliği yapan sitenin anketinde de Enver Yıldırım ismi ön plana çıktı. Enver Yıldırım, yapılan ankette yüzde 28.9 oy alarak zirvede yer aldı. Bu ankette de diğer adaylara büyük fark atan Enver Yıldırım, Dilovalıların gönlündeki isim olduğunu bir kez daha ortaya koymuş oldu. Anketi gerçekleştiren internet sitesi yöneticileri de ankete yönelik yaptıkları değerlendirmede, Dilovası Halkı’nın Enver Yıldırım’dan yana tavır koyduğunu belirterek, AK Parti yöneticilerine bu sese kulak vermeleri çağrısında bulunmuştu.

YORUMLARDA DA YILDIRIM FARKI

Gerek Kocaeli’de yayınlanan Kocaeli Barış Gazetesi’nin anketi, gerekse de Gebze Bölgemizde 41havadis sitesinin yaptığı ankette Enver Yıldırım açık ara önde çıkarken, yapılan yorumlarda dikkat çekti. Enver Yıldırım’ın Ülke’de ki gelişmelere karşı duyarlılığı ve siyaset yapma tarzının genel anlamda Dilovası odaklı olduğu ve Yıldırım’ın her şeyden önce ‘Dilovası’nın çocuğu’ olduğu vurguları yapılmıştı. Enver Yıldırım’ın, Dilovası’nın ‘efsane başkanı’ Ercan Dalkılıç’ın damadı olması ve siyaseti Dalkılıç gibi bir duayenden öğrenmiş olması da yorumlarda dikkat çeken diğer unsurlardı.

TEŞKİLAT SUSSA DA, DİLOVALILAR SUSMUYOR

Kulis Haber Gazetesi’nin Dilovalılar ile birebir yaptığı anketi AK Parti Dilovası teşkilatı görmezden gelmişti. Hatta bazı ilçe yöneticileri yaptığımız anketin sonuçlarını gazetemize gelerek incelemişti. Yaptıkları inceleme de Dilovası’nda yaşayan bazı vatandaşların Enver Yıldırım’ı tercih etmesini kendileri de şaşkınlıkla karşılamıştı. Gazetemizin yaptığı anket sonrası yapılan diğer anketlerde de Enver Yıldırım isminin çıkması, teşkilatı sessizliğe büründürmüştü. Teşkilat içinde birçok ismin kendine yakın adayı parlatmak gibi dertleri olduğu için Enver Yıldırım ismine sessiz kaldıkları iddia edildi. Ancak Dilovalılar Enver Yıldırım ismine karşı sessiz değil hatta Yıldırım’ı aday görmek için seslerini yükseltiyorlar.

NEDEN ENVER YILDIRIM?

Enver Yıldırım, Dilovası’nda doğmuş, Dilovası’nın her sorununu bilen, her köşesini karış, karış yaşamış bir isim. Dilovası’nda kazanıp, Dilovası’nda gelişen bir isim olurken, Dilovası’nda spordan, siyasete, sanata her alana destek sunan bir isim. Sahibi olduğu şirketlerde, ilişkilerinin iyi olduğu sanayi kuruluşlarında Dilovası’nın çocuklarının iş imkanı bulması için çaba harcayan bir isim. Hastası olan, sağlık sorunu olan, problemi olan herkesin yardımına koşmak için gayret gösteren bir isim. Genç olmasına rağmen Dilovası ile ilgili her konuda sorumluluk almış, çaba göstermiş bir isim ve birçok Dilovalı’nın gönlünde yer edinmiş bir isim.

NEDEN AK PARTİ?

Enver Yıldırım üyesi olduğu AK Parti’nin Türkiye’nin refah seviyesini yükseltecek parti olduğunu inanmış. Başkan Recep Tayyip Erdoğan’a gönül bağı olan bir isim. Erdoğan’ın özellikle Türkiye’nin tam bağımsızlık mücadelesinde büyük uğraş verdiğini gören ve hayranlığı sürekli artan bir isim. Kendisini Erdoğan sevdalısı olarak gören Enver Yıldırım’ın en büyük arzusu Reis’in saflarında siyaset yapmak. Dilovası sevgisi her şeyin üstünde olan Enver Yıldırım, iktidar partisinin Belediye Başkanı olarak Dilovası’na çok büyük hizmetler edeceğini düşündüğü için AK Parti’de siyaset yapıyor.

TEŞKİLAT NEDEN KARŞI?

Dilovalıların ısrarla destek verdiği Enver Yıldırım isminin tüm anketlerde çıkmasına rağmen Dilovası AK Parti Teşkilatı’nda Enver Yıldırım ismi pek gündem olmuyor. Partiye yakın isimler ve siyasette tecrübesi olanlar bu durumu şöyle açıklıyor; “İlçe Başkanı da dahil partide aktif görev alan hemen her ismin gönlünde bir başkan adayı var. Adayların bazıları teşkilatta ki isimlerin akrabası, abisi, hemşerisi, böyle olunca da bu isimler parti çıkarından çok kendi kişisel çıkarları adına, yakın oldukları isimler için uğraş veriyorlar. Bu yüzden Enver Yıldırım ismini ısrarla sümen altı yapmak istiyorlar”

ENVER YILDIRIM NE DİYOR?

Yapılan anketler ve Dilovalıların kendisine gösterdiği ilgiyi sorduğumuz Enver Yıldırım, 31 Mart yerel seçimleri ile ilgili şunları söyledi; “Dilovası benim evim. Dilovası’nda geçen hayatım boyunca benim çok güzel dostluklarım oldu. Dilovası’nın dokusu ve yapısı başkadır. Dilovası başka yerlere benzemez. Biz Dilovalılar olarak hepimiz birbirimizi akraba görürüz. Dostuz, kardeşiz. Bizim Dilovası’nın kültürü, dokusu çok başkadır. Bende Dilovası’nda doğmuş, büyümüş bu kentin bir değeriyim. Ben Dilovası’nda kazanırken Dilovası’nı hiç unutmadım. Her alanda ilçeme katkı sundum. Dilovası için hizmet üretip, katkı sunarken, akrabalarıma, dostlarıma katkı sunduğum, hizmet ettiğim düşüncesi ile mutlu oldum. Ve ben Dilovası’na belediye başkanı olarak hizmet etmeyi de arzuluyorum. Bu sadece benim değil, Dilovası’nda ki dostlarımın, akrabalarımın, arkadaşlarımın da düşüncesidir. Ben Dilovası Belediye Başkanlığını kendim için, kendime bir şeyler katmak için değil Dilovası’na çok şeyler katmak için istiyorum. Allah’a şükür benim kendi işlerim ve kazancım, bana ve tüm sülaleme yetecek düzeyde. Dilovası Belediye Başkanlığı’nın bana kişisel olarak katacağı çok şey yok. Ben Dilovası Belediyesi’nde ne maaş alacağım, nede kendim için bir hizmet. Maaşımı öğrencilerimize burs olarak dağıtıp, makam aracı, yakıt  ve koruma gibi hizmetleri de kendi imkanımla karşılayacağım. Benim derdim ve davam Dilovamızı geliştirmek ve güzelleştirmek. Bunu da hem Devletimizin imkanları, hem kişisel imkanlarım, hem de sanayici dostlarımızın katkısı ile yapacağım. Dilovalı hemşerilerimin gösterdiği ilgiye teşekkür ederim. Onların destek ve ilgilerine layık olmak için çalışacağım. Siyasette her şey nasip kısmet. Parti büyüklerimiz bizi bu göreve layık görürse, bizde üzerimize düşen çalışmayı fazlası ile yaparız”


YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Mustafa Duygun
    5 yıl önce
    Öncelikle Allah Teâla Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını, senin ve Dilovası halkına Hayırlı etsin inşaAllah. İyi bir belediye başkanı olacağından Hiç ama hiç şüphem yok Sn. Enver Yıldırım bey. Samimi ve içten olman..Halkını seven ve etrafındaki herkese şefkatle yaklaşan, Gönüllere hitap etmeyi her zaman başaran birisin. Tanıdığın eş dost, kısaca etrafındaki herkese acılı ve tatlı günlerinde mümkün mertebe yanlarında olduğunu bilirim...Garip gurebayı dinlediğini, elinden geldiğince sorunlarına çare ve çözümler aradığını da biliriz. Seçildiğin taktirde belediye kadrolarında, egoları ile hareket edecek yöneticilere, yer vermeyeceğine yürekten inanıyorum. Bütçeyi kul***ırken yönettiğin yerin asli ihtiyaçlarına harcayacağına, İhtiyaç sahibi kişilere yapı*** yardımları gizlilik içinde ve hak edene yapacağından da hiç şüphem yok. Yöneteceği yerdeki STK, Muhtar ve düşünürlerin fikirlerine önem vereceğine, ben yaptım oldu değil de ortak akla önem verdiğine hiç şüphem yok. Danışman adı altında başka yerlerde çalışanlara maaş ödenmeyeceğine yürekten inanıyorum. liste çok daha uzatılabilir ama özeti şudur halktan alınan vergiler yine halkın en önemli temel ihtiyaçlarına harcamayı kendine en önemli görev olarak gördüğünü bildiğimden senin belediye başkanı aday adaylığını geçtim ben çoktan!... Diyorum ki Dilovasının tam da senin gibi Adalet ve merhamet duygusu çok yüksek o*** bir insan lazım. İnşaAllah Dilovasına ve ülkene hizmet etmeyi Allah sana nasip eder. Allah her daim yanında ve hakkında hayırlısını nasip etsin Sn. Enver Yıldırım Bey. Öncelikle Allah Teâla Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını, senin ve Dilovası halkına Hayırlı etsin inşaAllah. İyi bir belediye başkanı olacağından Hiç ama hiç şüphem yok Sn. Enver Yıldırım bey. Samimi ve içten olman..Halkını seven ve etrafındaki herkese şefkatle yaklaşan, Gönüllere hitap etmeyi her zaman başaran birisin. Tanıdığın eş dost, kısaca etrafındaki herkese acılı ve tatlı günlerinde mümkün mertebe yanlarında olduğunu bilirim...Garip gurebayı dinlediğini, elinden geldiğince sorunlarına çare ve çözümler aradığını da biliriz. Seçildiğin taktirde belediye kadrolarında, egoları ile hareket edecek yöneticilere, yer vermeyeceğine yürekten inanıyorum. Bütçeyi kul***ırken yönettiğin yerin asli ihtiyaçlarına harcayacağına, İhtiyaç sahibi kişilere yapı*** yardımları gizlilik içinde ve hak edene yapacağından da hiç şüphem yok. Yöneteceği yerdeki STK, Muhtar ve düşünürlerin fikirlerine önem vereceğine, ben yaptım oldu değil de ortak akla önem verdiğine hiç şüphem yok. Danışman adı altında başka yerlerde çalışanlara maaş ödenmeyeceğine yürekten inanıyorum. liste çok daha uzatılabilir ama özeti şudur halktan alınan vergiler yine halkın en önemli temel ihtiyaçlarına harcamayı kendine en önemli görev olarak gördüğünü bildiğimden senin belediye başkanı aday adaylığını geçtim ben çoktan!... Diyorum ki Dilovasının tam da senin gibi Adalet ve merhamet duygusu çok yüksek o*** bir insan lazım. İnşaAllah Dilovasına ve ülkene hizmet etmeyi Allah sana nasip eder. Allah her daim yanında ve hakkında hayırlısını nasip etsin Sn. Enver Yıldırım Bey.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı
SÜPER LİG ROTASI BELLİ OLDU
SÜPER LİG ROTASI BELLİ OLDU