Demirci’den ’Dumankaya’ açıklaması
Reklam

Demirci'den 'Dumankaya' açıklaması

‘FETÖ ile ilişkili bir inşaat firmasına arazi kıyağı’ ile ilgili haberlerle ilgili Çayırova Belediyesi yazılı açıklama yayınladı. İşte Çayırova Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklama;

Demirci'den 'Dumankaya' açıklaması

‘FETÖ ile ilişkili bir inşaat firmasına arazi kıyağı’ ile ilgili haberlerle ilgili Çayırova Belediyesi yazılı açıklama yayınladı. İşte Çayırova Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklama;

Demirci'den 'Dumankaya' açıklaması
24 Temmuz 2018 - 13:48

23. 07. 2018 Tarihinde bazı yerel medya organlarının internet sitelerinde “FETÖ ile ilişkili bir inşaat firmasına arazi kıyağı” konulu, yanlış ve eksik bilgiye dayalı haberlerin yer alması üzerine bir açıklamaya gerek duyulmuştur.

MÜHÜRLENMİŞ VE DURDURULMUŞTUR

İlgili firmanın FETÖ-Paralel Devlet Yapılanması Terör Örgütüyle ilişkisi ortaya çıkmasını müteakip Çayırova Belediyesi derhal gerekli tedbirleri yetkisi dahilinde almıştır. İlçemizde inşaat firmalarının şantiye olarak yer kiralama talepleri zaman zaman değerlendirilmektedir. Bu kapsamda faaliyet raporumuzda da belirttiğimiz gibi, ilgili firmayla da 2.000 m2 yer için 21.05.2015 tarihinde kira sözleşmesi imzalanmıştır. İlgili firmanın adının FETÖ-PDY terör örgütüyle anılmaya başlanmasının akabinde, Çayırova Belediyesi, hukuki süreçler sonuçlanmadan kendi yetkisi dahilinde idari kararlar gerektiren tedbirleri derhal almış ve 30. 07. 2015 tarihinde yapı durdurma zaptıyla yapıyı mühürlemiş ve durdurmuştur. 12.08.2015 tarihinde de yüksek oranda para cezası kesmiştir. Kira sözleşmesini de feshetmiştir.

3 YILLIK 24.100 LİRA OLDUĞU ASILSIZDIR

İddia edildiği gibi sözleşme 3 yıllık 24.100 lira değil 1 yıllık 24.100 liradır. Kira sözleşmesinin devam ettiği ve 3 yıllık 24.100 lira olduğu asılsızdır. Belediye’nin kamuoyunda olumsuz algılanması amacına hizmet eden maksatlı olduğunu düşündüğümüz bir çalışmadır. Tabii ki bu tür algı operasyonlarına karşı kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi görevimizi yapacağız. Her türlü yapıcı eleştiriye açık olmamıza karşın yalan, iftira, hakaretlere dayalı eylemlere karşı da hukuki yollara başvurulacağını hassasiyetle vurgulamak isteriz.

ÇAMUR AT İZİ KALSIN DÜŞÜNCESİ

Çayırova Belediyesi, FETÖ-PDY başta olmak üzere tüm terör örgütleri ve bu örgütlerle iltisaklı, ilişkili kurum, şirket, dernek, vakıf, STK ve benzeri yapılarla en etkin mücadele eden ve bu konuda en hassas davranan kurumların başında yer almaktadır. En hassas olduğumuz alanda, “çamur at izi kalsın” düşüncesiyle Belediyemize atılan iftira, oluşturulmak istenen algı operasyonu bizi üzmekle birlikte, Çayırova’yı bölgenin yıldızı yapacak değişim ve dönüşümü sağlama irademizi sekteye uğratamayacak, bizleri yolumuzdan asla döndüremeyecektir. Aksine hizmet yolunda azim ve kararlılığımızı daha da artıracaktır. Çayırova Belediyesi olarak gündemimizde her zaman olduğu gibi yatırımlar, icraatlar, hizmetlerin yanı sıra yeni projeler var. Hiçbir suni gündem oluşturma çabası bizleri Çayırova’yı marka şehre dönüştürecek projelere odaklanmaktan geri koymayacaktır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı
SÜPER LİG ROTASI BELLİ OLDU
SÜPER LİG ROTASI BELLİ OLDU