Darıca’da 50. yıl coşkusu
Reklam

Darıca’da 50. yıl coşkusu

MHP Darıca İlçe Teşkilatı’nın, partilerinin 50. yılını kutlamak amacıyla düzenlediği, ‘Beka için milli karar, cumhur için istikrar’ temalı istişare toplantısı yoğun katılımla gerçekleşti.

Darıca’da 50. yıl coşkusu

MHP Darıca İlçe Teşkilatı’nın, partilerinin 50. yılını kutlamak amacıyla düzenlediği, ‘Beka için milli karar, cumhur için istikrar’ temalı istişare toplantısı yoğun katılımla gerçekleşti.

Darıca’da 50. yıl coşkusu
11 Şubat 2019 - 11:09

Milliyetçi Hareket Partisi’nin kuruluşunun üzerinden 50 yıl geçmesi vesilesiyle, Cumhur İttifakı kurmayları Darıca’da bir araya geldi. ‘Beka için milli karar, cumhur için istikrar’ temalı toplantıya partililer yoğun ilgi gösterdi. Dün, Adnan Menderes Kültür Salonu’nda gerçekleşen etkinliğe, MHP MYK Üyesi Erkan Azeri, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, Cumhur İttifakı Darıca Belediyesi Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, misafir ilçe başkanları, meclis üyesi aday adayları, ilçe yöneticileri ve MHP’ye gönül vermiş çok sayıda vatandaş katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Aygün şunları dile getirdi; “MHP’nin 50. kuruluş yıldönümünde Cumhurbaşkanımızın Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’nin adını Alparslan Türkeş Üniversitesi olarak değiştirme müjdesinden dolayı çok memnunuz. İttifak ruhunun devamı için genel başkanlarımızın sergilediği duruşun her daim takipçisi olacağız. 31 Mart yerel seçimleri beka mücadelemizin taçlanması olacaktır. Bu mücadelede teşkilatlarımız yılmadan, usanmadan çalışmaya devam edeceğiz. Liderine ve teşkilatlarına sırt dönenlerden olmayacağız.”

“MİLLETE HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ”

Aygün’ün akabinde kürsüye çıkan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ise, “Burada çok güzel bir coşku ve heyecan var. Merhum Alparslan Türkeş Başbuğumuz, ‘Cesaretle, yüreklilikle ve kararlılıkla olmayan hiçbir dava başarıya ulaşamaz’ diyor. Ben bugün burada Cumhur İttifakı davamız için coşkuyu, kararlılığı, heyecanı görüyorum. 31 Mart’ta ve yeniden büyük Türkiye’nin inşasında inşallah Cumhur İttifakı kadroları bu ülkede söz sahibi olacak ve milletine hizmetine devam edecektir” açıklamalarında bulundu.

“CUMHUR İTTİFAKI DEVLET BEKASIDIR”

Meclis üyesi aday adaylarının tanıtım konuşması ve sinevizyon gösteriminin ardından sahneye çıkan Cumhur İttifakı’nın AK Partili Darıca Belediyesi Başkan Adayı Muzaffer Bıyık ise kürsüden şöyle seslendi; “Liderlerimizin uygun gördüğü bir ittifakla bir araya geldik. İlçe başkanlarımıza yürekten teşekkür ediyorum çünkü bu ittifakın kurulduğu günden bu yana her iki teşkilat bunu çok güzel bir şekilde özümsedi. Aslolan Cumhur İttifakı’nın zedelenmemesidir. Buna çok fazla önem gösteriyoruz çünkü biz Cumhur İttifakı’nda devletin bekasını görüyoruz.

“BEN DEĞİL BİZ MANTIĞIYLA”

İttifakımızın ruhu 1 Nisan’a kadar değildir. Her yerde yaptığım toplantılarda ittifakımızın özünü çok iyi şekilde anlatmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda Allah nasip ederse koltuğa oturduğumuz an, ben değil biz mantığıyla şehri yönetmeye talip olacağız. Bu zamana kadar yaptığımız hizmetler işin teferruatı, bu dönem gönüllere talibiz. 31 Mart aslında Cumhur İttifakı’na güven oylamasıdır ve bundan dolayı 24 Haziran’daki oy oranımızı yükseltmek için çalışacağız.”

“ÜÇ HİLALİN BOYNUNU BÜKMEYECEĞİZ”
Toplantıda bir konuşma gerçekleştiren Aydın Ünlü ise Cumhur İttifakı’nın önemine değinerek, “Liderlerimiz artık siyaseti ikinci plana koydu. 2023 hedeflerine ilerlerken sağduyu birlikteliği dedik ve siyaset yolumuza devam ediyoruz. İnsanlar AK Parti ve MHP arasındaki uyumu fark ediyorlar. Cumhur İttifakı’nın ruhunu anlayacağız, kimse Devlet Bahçeli’nin kafasının öne düşüremez, üç hilalin boynunu bükemez. Darıca’da bu birlik ve beraberliği o kadar arttırmalıyız ki, 58,8 olan yüzdemizi 65 bandına çekmeliyiz. Bunu da bu salondaki arkadaşlarımız başaracak” dedi. Ünlü’nün akabinde MYK Üyesi Erkan Azeri partililere seslendikten sonra istişare toplantısı çekilen toplu aile fotoğrafıyla sona erdi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı
SÜPER LİG ROTASI BELLİ OLDU
SÜPER LİG ROTASI BELLİ OLDU