Danışma Meclisinin sonuncusu Darıca’da...
Reklam

Danışma Meclisinin sonuncusu Darıca'da yapıldı

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı’nın 12 ilçede de organize ettiği genişletilmiş ilçe danışma meclisinde son durak Darıca oldu. Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa katılım yoğun oldu.

Danışma Meclisinin sonuncusu Darıca'da yapıldı

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı’nın 12 ilçede de organize ettiği genişletilmiş ilçe danışma meclisinde son durak Darıca oldu. Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa katılım yoğun oldu.

Danışma Meclisinin sonuncusu Darıca'da yapıldı
12 Aralık 2019 - 10:06

AK Parti’nin kurmayları Darıca’daki partililerle bir araya geldi. Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleşen 52. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’na AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Av. Ufuk Acay, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, il ve ilçe yöneticileri, misafir ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Av. Acay, “Darıca ilçe teşkilatı olarak, teşkilat çalışmalarımıza ve saha çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. İl başkanlığımızın koordinasyonunda birçok teşkilat çalışmasına imza attık. Partimize emek vermiş tüm teşkilat mensuplarıyla bir araya gelip onların görüşlerini alıyoruz. Sahada belediye başkanlarımızla beraber vatandaşlarımızla bir arada olmaya gayret ediyoruz. 7. Olağan Kongre sürecine girdik. Sürecin tekrardan milletimiz ve Darıca’mız için hayırlı olmasını diliyorum. Milletimizin için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

“HEP BERABER GÜZEL YARINLARA”
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, danışma meclisi toplantısında yaptığı çalışmalardan söz etti ve şunlara değindi; “Sloganımızda da olduğu gibi canla başla çalışmaya devam ediyoruz. Üçlü olsun güçlü olsun anlayışının meyvelerini alıyoruz. Emniyet binasının çalışmaları başladı. Daha yaşanılabilir bir Darıca inşa etme için mücadelemizi sürdürüyoruz. Sokağa inerek, milletimizi dinleyerek çalışıyoruz. 3 bin 200 noktada yama çalışması yaptık. Alnımızı gere gere milletimizin içindeyiz. İşsizlikle alakalı istihdam masasında yaklaşık 600 işsiz vatandaşlarımıza iş bulduk. Çöp kamyonlarını alarak büyük bir tasarruf sağladık. Biz milletimize verdiğimiz sözler için son sürat mücadele veriyoruz. Sizlerle birlikte daha güzel yarınlara hep beraber ulaşacağız.”

“TUZLA-DARICA’NIN AVAM PROJESİ BİTTİ”
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ise 2004-2019 yılları arasında Darıca’ya yapılan hizmetlerden söz edip şunları belirtti; “Tuzla-Darıca yolunun avam projeleri bitti ve 2021 yılında hizmete girer diye düşünüyorum. GOSB kavşağında herkes çok ciddi sıkıntı yaşıyor. Oradaki sorunu gidermek için 80 milyonluk bir yatırım yapacağız. Bir önceki toplantıda ulaşımdan şikayetler vardı, onlarla ilgili bir havuz çalışması yapıyoruz. Bu konuda da baya bir mesafe aldık. Önemli neticeler alacağız. Millet Bahçesi’nin ikinci etabı Aralık ayının sonunda açılacak ve Darıca’yı Eskihisar’a bağlayacağız.

“HEP BİRLİKTE ANT İÇELİM”
Darıca’da bir sel felaketiyle karşılaşmıştık ve bir kardeşimizi kaybetmiştik. O konuda bir çalışma başlatıyoruz. Altyapı konusunda 60 milyonluk bir yatırım yapacağız. Bundan sonra o bölgede sel felaketine hiçbir kardeşimiz maruz kalmayacak. Bizim varlık sebebimiz bu hizmetlerin yapılması. Sizler bize inandınız destek oldunuz. Bize bu emaneti teslim ettiniz. Emanetin ne demek olduğunun farkındayız. Bizim Cumhurbaşkanımızın azmine destek olmamız lazım. Sizler bizden desteğinizi esirgemeyin. Yarının güzel Türkiyesi’ni çocuklarımıza emanet etmek için hep birlikte ant içelim.”

“EMİN ADIMLARLA YÜRÜMELİYİZ”
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, danışma meclisinde yaptığı konuşmada, “Ülkemizin birliği ve beraberliği adına büyük bir aileyi oluşturduk. İyi günde kötü günde her zaman yol arkadaşlığı yapan bir yapıyız. Biz AK Parti olarak çok güçlü bir aileyiz. 17 yıldır bu milletin hizmetindeyiz. Bu aile 18 yıldır birliğinden ve beraberliğinden taviz vermedi. Bizleri birleştiren en güzel çimento memleket sevdasıydı. Hayallerimiz vardı ve bu hayalleri bir bir gerçeğe dönüştüren bir liderimiz var. Yaptığımız hizmetlerin meyvesini hep beraber topluyoruz. Birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde yeniden yola koyulma vakti. Yaptıklarımızdan veya yapamadıklarımızdan ders alarak geleceğe emin adımlarla yürümeliyiz. Bizim birlik içinde sımsıkı kenetlenmemiz gerek” ifadelerini kullandı. Programın soru-cevap bölümü ise basına kapalı gerçekleşti.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bıyık, başkan yardımcılarını açıkladı
Bıyık, başkan yardımcılarını açıkladı
Bıyık: ‘Eğitim en önemli önceliğimiz’
Bıyık: ‘Eğitim en önemli önceliğimiz’