Çiler, KOTO’nun iftar programında
Reklam

Çiler, KOTO'nun iftar programında

Kocaeli Ticaret Odası geleneksel iftar programına protokol üyeleri geniş katılım sağladı.

Çiler, KOTO'nun iftar programında

Kocaeli Ticaret Odası geleneksel iftar programına protokol üyeleri geniş katılım sağladı.

Çiler, KOTO'nun iftar programında
10 Mayıs 2019 - 09:58

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) geleneksel iftar programını dün Beytül Kebap restoranda gerçekleştirdi. KOTO Başkanı Necmi Bulut ev sahipliğinde gerçekleşen programa Vali Yardımcısı Dursun Balaban, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Osman Aslan, İl Müftüsü Yusuf Doğan, Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz,GTÜ Rektörü Prof.Dr. Muhammed Hasan Aslan, KOÜ Rektörü Sadettin Hülagü, Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya, PTT Başmüdürü Adnan Sert, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Meclis Başkanı Akın Doğan, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri katılım sağladı.

COŞKULU BİR ÜLKE

Açık alanda gerçekleşen program oldukça kalabalıktı. İftar sonrası konuşma yapan Başkan Necmi Bulut şu ifadelere yer verdi: “ Odamız üyeleriyle kucaklaşmak ve biz olma duygusunu pekiştirmek için programlarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. odamız kentin sorunlarını karar alıcılara ulaştırıyor. İlimizin ekonomik, sosyal ve kültürel değerlerine sahip çıkacağız. Ülkemizi yeniden geleceğe bakan coşkulu bir ülke haline getirmeliyiz. Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum”

KOTO’YA TEŞEKKÜR ETTİ

Bulut’un ardından konuşma yapan Vali Vekili Dursun Balaban, “Bir iftarda daha bir arada olmanın mutluluğu içindeyiz. Bu mutluluğu bize sağlayan ticaret odasına teşekkür ediyorum. Yeni bir tanışmaya vesile oldu bu program. İlimizde ticaretin daha da yükselmesi en büyük dileğimiz. Kocaeli bunu başaracak güçtedir. Ticaret odasına başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"Bugünün kazananı yarının kaybedeni olabilir"
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı