Çiftçi’yi yalancılıkla suçladı!
Reklam

Çiftçi'yi yalancılıkla suçladı!

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin yalan söylediğini ifade ederek, “Sayın başkan bir hastane yalanından vazgeçin” dedi

Çiftçi'yi yalancılıkla suçladı!

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin yalan söylediğini ifade ederek, “Sayın başkan bir hastane yalanından vazgeçin” dedi

Çiftçi'yi yalancılıkla suçladı!
28 Kasım 2020 - 13:20

Çayırova Devlet Hastanesi’nin projesiyle ilgili olarak CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek Çiftçi’nin yalan söylediğini ifade etti. CHP’li Soyluçiçek, “Bünyamin başkan sosyal medya hesaplarında Hastane müjdesi veriyorum diye flaş haberler atıyor.
BU SENİN HADDİN DEĞİL
Evet, Çayırova hastaneyle ilgili yıllardır beklentisi çok yüksek. Ama şunu anlamış değilim. Koskoca belediye başkanı Çayırova’nın şunu unutuyor galiba devlet hastanesi senin görevin değil. Bir belediyenin burada sadece yapacağı işler imar sorunlarını çözmek çevresini yol gerek resmi prosedürleri yerine getirmek. Proje aşamasından itibaren tamamı Sağlık Bakanlığının bünyesinde ve yetkisinde. Yani sen Sağlık Bakanı altına da konuşmaya başladıysan sevgili başkan önümüzdeki seçimlerde büyük bakanlardan biri olursun galiba. Çünkü takipçilerimizden görüldüğü gibi yerel politika yapacağını genelde söyleyecek sözün olmadığı için Çayırova‘ya vermek istediğim bir katkı olmadığı için popüler olmak için genel siyaset yapıyorsun ki bu senin haddin değil.
HALKA ZÜLÜM YAPIYOR
Hastane yapıyorum diyorsun kaç yataklı yapacaksınız? Nasıl bir şey olacak? Bunu halka anlatın bunu ispat edin. Bunun yazısını gösterin biz de sizin yanınızda olalım teşekkür ederim. Çayırova hastane kazandıracağınız için diyelim ama bunun mümkün olmadığını siz de ben de Çayırova halkı da biliyor. Çünkü henüz bunla ilgili hiçbir aşama kat edilmedi. Gelelim konu iki pandemi dönemindeyiz. İnsanların kalabalık ortamlardan kaçınılması sabahtan akşama kadar bütün yayın organları gerek devletin kurumları ilanlar veriyor. Şartları zor oldu insanların dışarıda kalma olasılıklarının azaldığını ve 65 yaş üstü insanların sokakta kalacağız saatlerin belli olduğu bir ortamda genelde emekli kısmına daha çok işlem yapan PTT dediğimiz şubeler çoğaltılacak yerde kapatılarak halka zülüm ediliyor.
YALANDAN VAZGEÇİN
Siz hastaneden bahsediyorsunuz yerel siyaset yapıyorsunuz madem hükümet de sizde neden postanenin kapatılmaması için yapılan çalışmalara destek sunmuyorsunuz? Muhtarların isyan ettiğini görüyorsunuz. Çünkü vatandaş muhtarlara dertlerini anlatıyor. Sizlere zaman bulamıyor, göremiyor. Sizde zaten umurunuzda değil. Sayın Bünyamin Çiftçi sizden beklenilen Çayırova’nın yerel hizmetlerini toparlamanız. Acil tarafından şu pandemi denilen zor dönemde halkın huzuru için sağlığı için belediyenin yapması gereken işleri biraz daha artırarak hizmet etmektir. Sayın başkan bir hastane yalanından vazgeçin en azından şu anlık iki yeni mahalle muhtarının isyanına kulak verip yanında yer alan halka zulmedenler PTT’ye karşı gerekli atılımlar için Ankara’ya sizde gidin madem öyle” dedi. 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
BU SENE ULUSLARARASI DÜZEYDE
BU SENE ULUSLARARASI DÜZEYDE
Beylikbağı’na Güzide Tesisleri Geliyor
Beylikbağı’na Güzide Tesisleri Geliyor