CHP İl Başkanlığına adaylığını...
Reklam

CHP İl Başkanlığına adaylığını açıkladı

CHP’nin ilimizde önem isimlerinden Bozkurt Uslu, il başkan adaylığını açıkladı.

CHP İl Başkanlığına adaylığını açıkladı

CHP’nin ilimizde önem isimlerinden Bozkurt Uslu, il başkan adaylığını açıkladı.

CHP İl Başkanlığına adaylığını açıkladı
04 Şubat 2020 - 13:34

1 Mart’ta il kongresini toplayacak olan CHP’de, Bozkurt Uslu il başkan adaylığını açıkladı. CHP’nin Kocaeli’de önemli isimlerinde olan Uslu, “Hep beraber yönetmek için, yol arkadaşlarımdan destek istiyorum” dedi.

Bozkurt Uslu’nun adaylık açıklaması şöyle; “Tarih bizleri, Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan giden Cumhuriyet Halk Partilileri haklı çıkarmıştır.  İçinden geçtiğimiz bu güç dönemde, ekonomiden dış politikaya, eğitimden hukuka kadar her konuda, Atatürk’ün 6 Ok’una olan ihtiyaç gün gibi ortaya çıkmıştır.  Şu çok net ki, bize olan ihtiyaç, aynı zamanda bizlere büyük bir sorumluluk da eklemiştir; o da iktidar olma sorumluluğu… İktidar olmak için kendi içimizde barışmak, 31 Mart ve 23 Haziran yerel seçimlerinde yaktığımız ateşi daha da büyütmek, halkımızın talep ve isteklerine daha çok kulak vermek ve bununla birlikte de iktidar olmak zorundayız.  

Şuna inanıyorum; 12 ilçemizde mahallelerimizde delege seçimleriyle başlayan, ardından ilçe başkanlığını seçtiğimiz ve son olarak da il başkanını belirleyeceğimiz 1 Mart tarihi, partimizin iktidar iddiasına Kocaeli’den verilecek güçlü bir nefes olacaktır. Seçilen kadrolarımızın tamamı, Cumhuriyet Halk Partimize iktidarı getirecek kadrolar olacaktır. Ve eminim ki bu kadrolar, kimseyi dışarıda bırakmadan, sokaktan ana kademelere kadar, bir büyük inanç içinde mücadele vereceklerdir.   Yaklaşan il kongremiz öncesinde çok değerli yol arkadaşlarım, bu görev için çalışma yapmakta, çok değerli ilçe başkanlarımız ve delegelerimizden destek istemektedirler. Biliyorum ki, hepsi bu görevi yapacak kapasitede, değerde ve birikimdedir. Hepsine başarı dileklerimi sunuyorum.  

Bu kentin bir evladı olarak bendeniz de örgütlerde üzerime aldığım her görevi en iyi şekilde yaptığımı, Referandum Komisyonunun başında elimi taşın altına koyduğumu, partimizin bir neferi olarak verilen her görevi sorgusuz bir şekilde yaptığımı ifade ederek, il başkanlığı yolunda değerli yol arkadaşlarımdan destek istediğimi sizlere sunmak istiyorum.  İktidar yolunda güçlü bir örgüt yaratmak için, Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’e siper olmak için, partimize emek vermiş milletvekillerimizin, belediye başkanlarımızın, il başkanlarımızın, ilçe başkanlarımızın, parti yöneticilerinin bilgi ve birikimleri ile gençliğin enerjisini birleştirerek yekpare bir Cumhuriyet Halk Partisi meydana getirmek için, sizlerden katkı istiyorum.

Şundan eminim: Bizler bir olursak kazanırız. Bireysel hedefleri örgütsel hedefe dönüştürebilirsek başarılı olabiliriz. Partimizin her ferdini bir değer olarak görürsek hedefe ulaşırız.  Benden küçüklerin Bozkurt Abisi, benden büyüklerin ise Bozkurt Kardeşi olarak, birlikle yöneteceğimiz bir Cumhuriyet Halk Partisi için yola çıktım. Kimsenin ötelenmediği, ekipçiliğin CHP’liliğin önüne geçmediği bir örgüt için il başkanlığını kendime bir hedef olarak koydum. Hep beraber yönetmek için, yol arkadaşlarımdan destek istiyorum.”
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Emekli Müdür kalbine yenildi
Emekli Müdür kalbine yenildi
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği