CHP’de ‘Fuar’ kavgası!
Reklam

CHP’de ‘Fuar’ kavgası!

Gebze’de yapımı planlanan Anadolu Ticaret Vadisi, kamuoyunda bilinen adıyla mermerciler Fuarı’nın yürütmesi durduruldu.

CHP’de ‘Fuar’ kavgası!

Gebze’de yapımı planlanan Anadolu Ticaret Vadisi, kamuoyunda bilinen adıyla mermerciler Fuarı’nın yürütmesi durduruldu.

CHP’de ‘Fuar’ kavgası!
28 Eylül 2020 - 14:15

Gebze’de yapımı planlanan Anadolu Ticaret Vadisi, kamuoyunda bilinen adıyla mermerciler Fuarı’nın yürütmesi durduruldu. Kararı sosyal medyada duyuran CHP eski Gebze ilçe Başkanı ve 2019 Yerel seçimlerinde Belediye Başkan Adayı Recep Dursun, parti içinde fitili ateşledi. Projenin Gebze Meclisi’ne geldiği günlerde en ateşli savunucularından birisi olan, projeye karşı gelenleri rant elde etmekle ithaf eden Dursun, bu kez 180 derece dönüş yaparak, projenin iptalini kahraman edasıyla savundu. Dursun, karar sonrası konuyu yargıya taşıyan CHP meclis Üyesi neşe celep ve dönemin Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz’a teşekkür etti. Bu paylaşımda konuyu ilk yargıya taşıyan ve bu yüzden CHP’den istifa eden Fahrettin Bostan’ı görmezden geldi.
RECEP DURSUN ATEŞLİ BİR ŞEKİLDE SAVUNUYORDU
Dursun’un paylaşımı sonrası eski İlçe Başkanı Musa Yılmaz, sosyal medya hesabından geniş bir açıklama yaptı. Recep Dursun’a o dönemki tavrından dolayı kinayeli sözler söyleyen Yılmaz, “Bu proje konusunda o dönem ilçe başkanlığı yapmış olan Av. Recep Dursun ve o dönemki bazı meclis üyelerimizle ters düştük...
Gebze Mermerciler Fuar alanı projesini ilçe başkanlığımıza karşı çok ateşli bir şekilde savunmaya geçmişlerdir...Biz bu projede kamu yararı olmadığını aksine rant projesi olduğunu ısrarla vurgulamamıza rağmen kamu yararı olduğunu bizlere karşı savunmuşturlar...”dedi. yılmaz davada emeği geçen isimler içinde, “Bizle bu süreçte bilgisiyle ve projeye karşı hakım oluşuyla desteklerini esirgememiş olan Bahadır Yusuf Azizoğlun’a gönderiyorum...Yine bu davaya müdahil olup desteklerini esirgemeyen Fahrettin Bostan arkadaşımıza da teşekkür ediyorum...Yine büyük bir teşekkürü hak eden o dönem davayı açabilmemiz için imza veren meclis üyemiz Neşe Celep arkadaşıma sonsuz teşekkürlerimi arz ediyorum...”dedi.
KAZANILMIŞ ZAFERİN KAHRAMANI ÇOKTUR
Recep Dursun’un proje konusunda ikircikli tavrına dönemin Gebze Meclis Üyesi ve projeyi yargıya ilk taşıyan ismi olan Fahrettin Bostan da tepki gösterdi. “kazanılmış zaferin kahramanı çoktur.” Diyen Bostan, Recep Dursun’un projeye tam destek verdiğini hatırlatarak, ilk davayı kendisinin açtığını, şehir Plancısı Bahadır Azizoğlu ile büyük mücadele verdiklerini ve daha sonra Neşe Celep’in de müdahil olduğunu ifade etti. Dursun’a gönderme yapan Bostan,  “Hayırdır Recep Dursun bu plana sessiz kalan ilçe başkanı sen değilmiydin?”dedi. 
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Emekli Müdür kalbine yenildi
Emekli Müdür kalbine yenildi
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği