Cevdet Yılmaz,"Gün Hamza Şayir’e destek...
Reklam

Cevdet Yılmaz,"Gün Hamza Şayir'e destek günüdür"

Dilovası'na gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöllü Kanaat önderleri ile bir araya gelerek Cumhur İttifakı adayı Hamza Şayir'e destek istedi. Yapılan programa Bingöllüler büyük ilgi gösterdi.

Cevdet Yılmaz,"Gün Hamza Şayir'e destek günüdür"

Dilovası'na gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöllü Kanaat önderleri ile bir araya gelerek Cumhur İttifakı adayı Hamza Şayir'e destek istedi. Yapılan programa Bingöllüler büyük ilgi gösterdi.

Cevdet Yılmaz,
14 Mart 2019 - 11:21

KATILIM ÇOK YÜKSEKTİ
Seçim çalışmaları kapsamında Dilovası'na gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Dilovası'nda ki Bingöllü kanaat önderleri bir araya geldi. Dilovası Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın yanı sıra  AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Derbidek, Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman, Sami Çakır, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Cumhur İttifakı AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, İlçe Başkanı Osman Akbulut, MHP İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz, Kocaeli Bingöllüler Dernek Başkanı Ali Değirmenci, Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca, STK Başkanları ve Bingöllü kanaat önderleri ile vatandaşlar katıldı.


 
ŞAYRİ'E DESTEK HER GEÇEN GÜN ARTIYOR
Kültür Merkezinde yapılan toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, "Ülkemiz ve ilçemiz için çok önemli bir seçim olan 31 Mart seçimlerine sayılı günler kala her geçen gün partimize ve adayımız Hamza Şayir'e destek daha da büyüyor. Bu akşam da Bingöllü hemşerilerimizle yaptığımız bu programda katılımın bu kadar yüksek olması bizleri çok mutlu etti. Katılım gösteren tüm Bingöllü hemşerilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyor ve 31 Mart'ta ilçemize en iyi hizmeti getirecek olan Hamza Şayir kardeşinize sahip çıkacağınıza inanıyorum" dedi.
 
SONUNA KADAR ARKASINDAYIZ
Akbulut'un ardandan konuşan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ise, "2014 yılında sizlerin desteği ile gelmiş olduğum Dilovası Belediye Başkanlığı görevimin sonuna geldik. Partimiz bizi değil de Hamza kardeşimizi aday gösterdi. Bize düşen artık Hamza kardeşimize sonuna kadar sahip çıkmaktır. Bizim koltuk sevdamız yok. Biz eğer bu dava inanıyorsak değil bir Ali, bin Ali feda olsun. 31 Mart akşamına kadar Hamza kardeşimizin kazanabilmesi için gece gündüz demeden çalışacağız ve bayrağı kendisine devredeceğiz. Sonuna kadar onun arkasındayız."dedi.
 
HİZMET ÇITASINI DAHA YUKARI TAŞIYACAĞIM
Cumhur İttifakı Adayı Hamza Şayir, "30 yıldır bu kentte bu güzel insanlarla hiç bir ayrımız gayrımız olmadan hep birlikte yaşadık. Bingöllü insanımız ile kardeş olduk. Yüreklerinde yer edindik. Bingöllü kardeşlerimizin de desteği ile Dilovası'nda ki hizmet çıtasını daha yukarılara taşıyacağımın bir kez daha sözünü veriyorum. Halkımıza seçim beyannamemizde ki tüm taahhütleri yerine getireceğimin sözünü de tekrar veriyorum. Sayın Genel Başkan Yardımcımız Cevdet Bey'den Kömürcüler OSB'nin kaldırılması için bir kez daha destek istiyorum" dedi.
 
DİLOVASI'NDA KENDİMİ EVİMDE GİBİ HİSSEDİYORUM
AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, "Dilovası'nda ki sıcaklığı görünce kendi evime gelmiş gibi hissediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Yine güzel bir tablo ve güzel bir katılım. İnşallah 31 Mart'a bu tablonun meyvesini alacağız” dedi.
 
DİLOVASI BİZİM SEVDAMIZ
AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, "Dilovası bizim sevdamız. Dilovası ülkesine sevdalı güzel insanların yaşadığı bir ilçe. Dilovası Türkiye'nin sanayi kentidir. 2009'da AK Parti ile çok sayıda proje hayata geçerek önemli hizmetler aldı. İnşallah Dilovası halkı 31 Mart'ta bu yapılan hizmetlerin karşılığını ve Hamza kardeşimize olan desteğini gösterecektir. Cumhurbaşkanımıza ve Cumhur İttifakına olan desteğini gösterecektir. Dilovası’nda AK Parti belediyeciliğinin devam etmesi gerekir. Ben Dilovası’nda yaşayan Bingöllü kardeşlerime güveniyorum” dedi.
 
BİNGÖLLÜ KARDEŞLERİMİZE GÜVENİYORUM
Yaman’ın ardından hemşerilerine seslenen AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Derdibek, “Sizlere sayın bakanımızla Bingöl’den selam getirdik.  AK Parti ile Bingöl'ümüze 500 milyonluk hizmet yapıldı. Bugün yapılan yatırımların hepsi AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan sayesinde yapıldı. Bingöllü kardeşlerimiz kadirşinaslıklarını göstermiş. Salona bakınca Hamza Başkan, Bingöllü hemşehrilerimin kalbine girmiş bunu görebiliyorum. Dilovası’ndaki Bingöllüler kararını vermiş. Allah hepinizden razı olsun. Biz Dilovası’nda yaşayan Bingöllülere ve bütün Dilovalı hemşerilerimize güveniyoruz. Dilovası’nın Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında duracağından şüphemiz yok. AK Parti belediyeciliği Dilovası’nda devam edecek” dedi.
 
KÖMÜRCÜLER OSB'NİN KALDIRILMASI İÇİN DESTEK VERECEĞİM
Programda son olarak konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz ise seçimlerin önemine değinerek şunları dile getirdi; “Bugün memleketimize yapılan yatırımlar Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti sayesinde oldu. Artık tersine göç olacak, geçmişte Bingöl’den Kocaeli’ne İstanbul’a gelen vatandaşlarımız Bingöl’e geri dönecek ve orada iş imkanları bulacak. Geçmişte olmayan şeyler bugün gerçek oldu. Ne haldeyken nerelere geldik. Dilovası’nda da bugün Kömürcüler OSB konusu var, bir Bingöllü kardeşiniz olarak elimden ne gelirse her türlü desteği vereceğime söz veriyorum” dedi.
 
ÖNCE MİLLET, ÖNCE MEMLEKET
Devamında konuşan Yılmaz, “Yaparsa yine AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan yapar. Türkiye’nin sıkıntılarını AK Parti’nin çözeceğini vatandaşlarımızın bildiği kadar, ülkemizi sevmeyenler de biliyor ve bu yüzden istikrarımızı bozmaya çalışıyorlar. 31 Mart seçimleri bu açıdan önemli seçimdir. 2023’e giderken son virajdır. Bunu da geçersek düze çıkacağımızı bildikleri için bunu engellemeye çalışıyorlar. AK Parti’nin ve Cumhur İttifakı’nın oyu azalırsa istikrarımızı bozmaya çalışacaklar. 2023’e giden yolda hedeflerimize daha güçlü ilerlemek için birliğimizi daha sıkı tutalım. 31 Mart’ta önce millet önce memleket diyelim” ifadelerine yer verdi.
 
"GÜN HAMZA KARDEŞİMİZE DESTEK GÜNÜDÜR"
Konuşmasında son olarak “Gün sorunları tartışmanın günü değil, birlik beraberlik günüdür” diyen Yılmaz, “Bugün Hamza kardeşimize destek vermemizin günüdür. Siz Hamza kardeşimize destek verirseniz, güçlü bir siyasi desteği arkasına koyarsanız, o da her türlü ortamda Dilovası’nın sorunlarını dile getirir. Vatandaşlarımız ayakları yere basmayan hiçbir vaade prim vermemeli. 31 Mart’ın kazası yok. Eğer bir yanlışlık yaşarsak bu bölgemiz 5 yıl bunun acısını çeker. Olan Dilovası’na ve geleceğimize olur. Dilovası’nda belli bir ivme kazanan hizmetlerimiz var, eksik olan hizmetleri de AK Parti yapar.
 
“BİRİLERİ KONUŞUR AK PARTİ YAPAR”
Seçimsiz geçecek 4,5 senede yeni reformlar ve atılımlar yapacağız. Yeni projeleri devreye sokacağız. Son 3-5 senedir her yerden saldırdılar. Başka bir lider olsaydı başımızda başka bir şeyden bahsediyor olacaktık. Seçimsiz dönemi çok iyi değerlendirmemiz lazım. Güçlü olmalıyız ki, bu dönemi en iyi şekilde değerlendirelim. Son 16 yıldır demokrasi noktasında en iyi reformları AK Parti yaptı. Birileri konuşur AK Parti yapar.” Konuşmaların ardından çekilen toplu aile fotoğrafıyla program sona erdi.
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe