Çelik: Cesaret edemiyorlar
Reklam

Çelik: Cesaret edemiyorlar

Saadet Partisi Kocaeli İl Teşkilatı Aralık ayı İl Divan Toplantısında aday adaylarını açıkladı.

Çelik: Cesaret edemiyorlar

Saadet Partisi Kocaeli İl Teşkilatı Aralık ayı İl Divan Toplantısında aday adaylarını açıkladı.

Çelik: Cesaret edemiyorlar
31 Aralık 2018 - 15:27

İl Başkanı Nurettin Çelik yapılan ittifakları eleştirerek, “Gönül isterdi ki böyle bir seçim atmosferinde bütün siyasi partiler bizim gibi tek başına adayını çıkartsın. Ancak görüyoruz ki hem iktidar da hem ana muhalefet de buna cesaret edemiyorlar” dedi. 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Saadet Partisi Kocaeli İl Teşkilatı Necati Gençoğlu Kültür Merkezi’nde yılın son divan toplantısını yaptı. Gerçekleştirilen toplantıya İl Başkanı Nurettin Çelik’in yanı sıra İl eski Başkanı ve Genel Merkez Yatırım ve Kalkınmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sinan Ejderoğlu, Genel İdare Kurulu üyeleri Hüseyin Hacıabdullahoğlu ve Muhammed Çelebi Keyhıdır, İlçe Başkanları ve partililer katıldı.

HERKESİ KUCAKLAYACAK ADAYLAR

Programda konuşan İl Başkanı Nurettin Çelik, “Her zaman olduğu gibi yine coşkuyla salonları doldurarak çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Artık salonları değil kentimizi ve ülkemizi dolduracağımız bir zaman dilimine gireceğiz. Hep beraberce ülke olarak millet olarak sevgiyi, kardeşliği, insana değer vermeyi geçmişte yaptığımız gibi yine yapacağız. Kocaeli her zaman bu alanda hizmetlerin öncüsü olmuş bir kenttir. İnşallah 31 Mart’ta da bunu yine sizlerin desteği ve çalışmasıyla oluşturacak. Yeniden yerelden başlayarak temiz yönetim anlayışını oluşturacağımız günü bekliyoruz. Gönül isterdi ki böyle bir seçim atmosferinde bütün siyasi partiler bizim gibi tek başına adayını çıkartsın. Ancak görüyoruz ki hem iktidar da hem ana muhalefet de buna cesaret edemiyorlar. Bütün ilçelerimizde en güzel ve toplumun tamamını kucaklayacak adaylarımızı çıkartacağız” şeklinde konuştu.

İSABETLİ KARARI GÖSTERMİŞ OLDU

Daha sonra konuşan İl eski Başkanı ve Genel Merkez Yatırım ve Kalkınmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sinan Ejderoğlu, “İnşallah önümüzdeki seçimde bu birlikteliğimizle şehirlerimizi de kazanmak istiyoruz. İnsanlarımız da kazansın istiyoruz. Ülkemiz gerçek manada yükselsin ve güç kazansın istiyoruz. Bu man dolu insanlar bu görevi yapmak için büyük bir azimle hiçbir partinin tahmin edemeyeceği bir çalışma içerisinde. Kocaeli İl Teşkilatımız birinci adayını açıklayarak nasıl isabetli bir karar verdiğini göstermiş oldu” ifadelerini kullandı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Emekli Müdür kalbine yenildi
Emekli Müdür kalbine yenildi
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği