Çelik,"Bozulmayan tek şey Saadet...
Reklam

Çelik,"Bozulmayan tek şey Saadet Partisi'dir"

Teşkilatının bayramlaşma programında konuşan SP İl Başkanı Nurettin Çelik, “Bozulmayan şey Saadet Partisi’dir” dedi.

Çelik,"Bozulmayan tek şey Saadet Partisi'dir"

Teşkilatının bayramlaşma programında konuşan SP İl Başkanı Nurettin Çelik, “Bozulmayan şey Saadet Partisi’dir” dedi.

Çelik,
06 Haziran 2019 - 13:36

Saadet Partisi geleneksel bayramlaşma programını bayramın ikinci günü ilçe binasında gerçekleştirdi. Bayramlaşma programına İl Başkanı Nurettin Çelik, Genel Başkan Yardımcısı Sinan Ejderoğlu, Eski İl Başkanı Ahmet Kul, ilçe başkanları, meclis üyeleri, Başiskele Belediye Başkan adayı Zafer Mutlu, İzmit Belediye Başkan adayı Ahmet Özen ve birçok partili katıldı. Program İzmit İlçe Başkanı Samet Gürsoy'un “Ben hepinize katıldığınız için teşekkür ederim. Bugün de bizi yalnız bırakmadınız. Hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum” selamlaşma konuşması ile başladı.

TÜRKİYE’DE DEĞİŞİME KATILDI

İl Başkanı Nurettin Çelik, “Bu bayramın hepinize güzellikler getirmesini dilerim, tabii ki herkes bayram tadında bir hayat geçirmek ister ve ona göre hareket eder. İyi çalışmalar yapan bazı yerler, bir kusur oldu mu eski bayramları arıyorlar. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de değişime katıldı. Bunu görmüş oluyoruz ki sadece bozulmayan tek bir şey var o da Saadet Partisi’dir” sözlerini kullandı.

GECELİ GÜNDÜZLÜ ÇALIŞACAĞIZ

“Ne zaman bir söz söyleme hakkımız olduğu zaman bir şeyler yapılıyor” diyen Çelik, “Saadet Partisi artık tüm mahallelerde kendi çalışmasını yapacak, kendi mahalle temsilcilerimizle kendi çalışmamızı yapacağız. Bugün Türkiye’de iyi yapılmış bir şey yok. Bir mahalleden bir mahalleye bir saatte geliyorsak demek ki bir sıkıntı var. O yüzden geceli gündüzlü çalışacağız” dedi.

BİZE UYGUN OLMADIĞINI BİLİYORUZ

Genel Başkan Yardımcısı Sinan Ejderoğlu, “Ramazan ayını idrak ettik, Müslümanlar Ramazan ayının arzu edildiği gibi geçmesini ister. Biz ileriki süreçte hayatımızın gereği olarak, huzur olmadan bir ortamın bize yaramadığını biliyoruz. Huzur ve barışın olmadığı bir yerde yaşamanın bize uygun olmadığını biliyoruz. Geçen seçim de biz bir arada beraber huzur içinde yaşamak için oy kullandık. Biz hiçbir zaman siyaseti konuşmadık” sözlerini kullandı.

ÜLKEMİZİN GÜÇLÜ OLMASI LAZIM

“Evet, ülkemizin gerçekten güçlü olması lazım ama bu huzurun yaşanarak olması lazımdır” diyen Ejderoğlu, “Bayram vesilesi ile tüm bu uğurda can vermiş insanlara Allah’tan rahmet diliyorum. Tüm Kocaeli’de gerçekten ilçe başkanlarımız güzel çalıştı. Biz bugün muhalefet işi yapıyoruz, biz iktidar olduğumuzda da gerçekten sabırla en iyi şekilde yapacağız. Bunu sabırla yapacağız gerçekten fazla söze gerek yok bunu görüyoruz. Sizlerin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” diye konuştu. Program ilçe binasının önündeki bayramlaşma ile son buldu.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Emekli Müdür kalbine yenildi
Emekli Müdür kalbine yenildi
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği