Çayırova ilçe başkanı istifa etti!
Reklam

Çayırova ilçe başkanı istifa etti!

Çayırova ilçe başkanı istifa etti!

Çayırova  ilçe başkanı istifa etti!
13 Temmuz 2021 - 14:52

Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı görevini 7 yıldır yürüten Yusuf Aksu, ani bir kararla görevinden istifa ettiğini açıkladı. Yusuf Aksu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"İŞLERİMİN YOĞUNLUĞU NEDENİYLE AYRILDIM"

"Yaklaşık 7 yıldır sürdürmüş olduğum Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı görevimden  başta il başkanımız ve değerli yönetim kadromuzla yapmış olduğumuz istişareler sonucunda  işlerimim yoğunluğu ,nedeniyle ayrılmış bulunmaktayım. Teşkilatlanma başkanımız Fatih Karabulut bey İl teşkilatımız tarafından  kongre sürecini yönetmek üzere ilçe başkanlığına vekaleten görevlendirilmiştir. Kendisini tebrik ediyor bu süreci en iyi şekilde yöneteceğine inanıyorum. 

"ÇAYIROVAMIZA HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİM"

Görev süresi içerisinde birlikte çalıştığım dava arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Hiç bir dünya menfaati gütmeden canla başla çalıştılar. Yine görev sürem içerisinde eksik kaldığımız konular olduysa eğer Çayırova halkımızın da affına sığınıyorum. Yapacağımız kongreyle birlikte yeni görev alacak arkadaşlarımıza da şimdiden muvaffakiyetler dilerken bundan sonra da partime ve Çayırovamıza hizmet etmeye devam edeceğimi de belirtmek isterim."

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Emekli Müdür kalbine yenildi
Emekli Müdür kalbine yenildi
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği