Çayırova’da sosyal yaşam alanları...
Reklam

Çayırova'da sosyal yaşam alanları çoğaldı

Çayırova'da Erişler Şelale Park Semt Meydanı ve Sosyal Tesisleri, düzenlenen törenle açıldı.

Çayırova'da sosyal yaşam alanları çoğaldı

Çayırova'da Erişler Şelale Park Semt Meydanı ve Sosyal Tesisleri, düzenlenen törenle açıldı.

Çayırova'da sosyal yaşam alanları çoğaldı
27 Şubat 2019 - 11:24

Şelale Park Semt Meydanı ve Sosyal Tesisleri iki mahallenin ortak noktasında  sosyal yaşam alanı olarak  hizmete girdi.Çayırova Belediyesi’nin sosyal yaşam alanlarını oluşturma adına başlattığı ve bugüne kadar ilçede 3 ayrı semt meydanı hizmete açtığı projelerin bir yenisi olan Şelale Park Semt Meydanı ve Sosyal Tesislerinin açılışına AK Parti Kocaeli Milletevekili Sami Çakır, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Çayırova AK Parti İlçe Başkanı Ekrem Karahan, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, meclis üyeleri ve meclis üye adayları sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şelalesiyle ön plana çıkan projede 300 metrekareyi aşan bir sosyal tesisde bulunuyor.İçerisinde dinlenme ve etkinlik alanları bulunan Şelale Park Semt Meydanı ve Sosyal Tesisleri projesinde çocuklar için özel oyun alanları, yürüyüş yolları ve geniş bir meydan yer alıyor. 2018 yılının Mayıs ayında başlayan ve Özgürlük Mahallesi ile İnönü Mahallesi’nin tam kesişimin de yer alan proje yaklaşık olarak 5 bin metrekare alan üzerinde inşa edilerek tamamlandı.

SOSYAL YAŞAM ALANLARI ÇOĞALDI

Açılış töreninde konuşan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, "Toplumun her kesimine hitap edecek, tüm sosyal donatılarını barındıran bir projeyi tamamladık.Semt Meydanları projelerimizin startını Akse ve Şekerpınar Mahallelerinde vermiştik. Şimdi Özgürlük ve İnönü Mahallelerimize hitap edecek güzel bir projeyi daha hizmöete sunmak üzereyiz. Mahallelerimizin yaşam kalitesini arttırmak ve vatandaşlarımızın sosyal yaşam alanlarına kavuşmasını sağlamak için başlattığımız bu hamlede ilçemize dördüncü meydan projesini kazandırıyoruz. Akse’de 2, Şekerpınar Mahallesi’nde ise 1 meydanımızla hizmet veriyorduk. Yenimahalle’de büyük bir meydan projemiz var ” dedi.

PERŞEMBE GÜNÜ BİR DEV AÇILIŞ DAHA

Perşembe günü saat 18.00'da gerçekeleşecek olan Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nin açılışınada vatandaşları davet eden Başkan Demirci, "Kocaeli'nin en büyük kültür merkezi. Hatta kültür kompleksi diyebiliriz. Düğün salonları, tiyatro ve sinama salonları, 850 kişilik otopark, çocuk kulüpler, bilgi evleri, sanat ve kültür bölümleri ile ilçenin büyük bir ihtiyacına cevap verecek. Bu dev tesisin açılışınada sizleri bekliyorum. Bu arada sizlerle helalleşmekte istiyorum."dedi. Törende Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen ve Kocaeli Milletvekili Sami Çakır'da kısa bir selamlama konuşması gerçekleştirdi ve kurdeleyi tüm protokol birlikte keserek tesisin açılışını gerçekleştirdiler.



 


YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çiftçi, “Emin adımlarla Çayırova Yüzyılı’nı inşa edeceğiz”
Çiftçi, “Emin adımlarla Çayırova Yüzyılı’nı inşa...
ELLİNCİ MİTİNG KOCAELİ’DE
ELLİNCİ MİTİNG KOCAELİ’DE