Çayırova’da kimler nabız yokluyor?
Reklam

Çayırova'da kimler nabız yokluyor?

Çayırova'da kimler nabız yokluyor?

Çayırova'da kimler nabız yokluyor?
22 Temmuz 2020 - 14:09

AK Parti Kocaeli’de ilçe kongrelerinin startını bölgemizde Çayırova ile verecek. 13 Eylül Pazar günü yapılacak kongre için şimdiden bir çok isim kulislerde konuşulmaya başlandı. Aday adaylarının dirsek temaslarını yürüttüğü Çayırova’da öne çıkan isimleri siler için derledik. Pandemi süreci nedeniyle ertelenen Çayırova’da Belediye başkanı Bünyamin Çiftçi’nin direk müdahil olacağı bilinen bir gerçek. Kendisi de teşkilatçı olan ve Çayırova Kurucu İlçe Başkanlığı yapan Çiftçi, bu kongrede Belediye ile uyumlu bir ekip istiyor. Ancak, Çiftçi’nin kimi işaret edeceği şu anda kestirilemiyor.

KARAHAN DOĞAL ADAY, GÜR İSTEMİYOR

AK Çayırova’da mevcut İlçe Başkanı Ekrem Karahan doğal aday. Ali Osman Gür’ün ilçe başkanlığından istifasıyla atamaya yöntemiyle İlçe Başkanı olan Karahan, kongre ile seçilmiş Başkan olmak istiyor. Kulislerde adı geçen eski İlçe Başkanı Ali Osman Gür ise aday olmayacağını geçtiğimi günlerde yaptığı açıklama ile bildirmişti. Gür, sahibi olduğu Optima Makine ile önemli projelerin üretimini gerçekleştirdiği gerekçesiyle adaylığı düşünmediğini beyan etmişti.

EKİNCİ, GÜNAY VE DEMİR GÜÇLÜ ÇALIŞIYOR

Çayırova’da geçtiğimiz dönemde Başkanlık için kulis çalışması yapan Selim Ekinci, bu dönem de adaylık için nabız yokluyor. Son Başbakan Binali Yıldırım ile yakınlığı bilinen Ekinci’nin İlçe Başkanlığı direkten dönmüştü. Ama Ekinci bu dönemde en güçlü isimlerden. Eski Belde Başkanlarından Servet Günay’ın da dirsek teması halinde olduğu ve duruma göre Başkanlığa talip olması bekleniyor. Başkanlık için çalışma yapan bir diğer güçlü isim ise eski İl Yöneticisi İdris Demir. Kapatılan Şekerpınar Belediyesi’nin eski Belediye Başkan yardımcılarından olan İdris Demir, uzun bir süredir İlçe Başkanlığı için teşkilatlar nezdinde çalışma yapıyor.

SÜRPRİZ VE GÜÇLÜ ADAY KURUN

Çayırova’da ismi ön plana çıkmasa da sessiz ve güçlü bir şekilde gelen bir önemli aday ise kadir Kurun. Teşkilatın emektar isimlerinden olan, geçtiğimiz yıl yapılan yerel seçimlerinden Belediye Meclis Üyesi seçilen ve başarılı çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çeken Kadir Kurun’un ismi sürpriz ilçe Başkanı olarak lanse ediliyor. Genel merkez tarafından kadir Kurun ismi İlçe Başkanı olarak açıklanırsa kimsenin şaşırmaması gerekiyor.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe