Çayırova’da Bayrak coşkusu
Reklam

Çayırova'da Bayrak coşkusu

İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak’ın projelerinin ve meclis üyesi adaylarının tanıtımının yapıldığı Büyük Çayırova Buluşması önceki gün Çayırova Kapalı Spor Salonunda binlerce kişinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Çayırova'da Bayrak coşkusu

İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak’ın projelerinin ve meclis üyesi adaylarının tanıtımının yapıldığı Büyük Çayırova Buluşması önceki gün Çayırova Kapalı Spor Salonunda binlerce kişinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Çayırova'da Bayrak coşkusu
04 Mart 2019 - 10:58

Binlerce Çayırovalının katılığı programa İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Kaman, İYİ Parti İlçe Başkanları ve yöneticileri, Bölge STK’larının Başkan ve Yöneticileri, Siyasi Partilerin İlçe Başkan ve yöneticileri, yöre derneklerinin başkan ve yöneticileri, muhatlar, muhtar adayları, spor kulüplerinin başkan ve yöneticileri ile basın mensupları katılım sağladı.
BAYRAK İÇİN BİNLERCE KİŞİ SALONDA
Salona geldiği andan itibaren büyük bir coşku ile karşılanan Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak katılımcıları selamlayarak protokolde ki yerini aldı. İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile başlayan programda ilk olarak söz alan İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal: “İlhami Bayrak isminin Çayırova’da ki karşılığını bugün bir kez daha gördük. Biz İYİ Parti olarak 31 Mart yerel seçimlerinde rekor bir oyla İlhami Bayrak’ın Çayırova Belediye Başkanı olacağına yürekten inanıyoruz. Sizlerin desteğini her daim hissediyoruz, bugünde bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkürlerimi sunuyorum. Bu özel programda emeği geçen herkese de bir kez daha şükranlarımı sunuyorum” dedi.
“İLHAMİ BAYRAK İNANÇLI BİR İNSAN VE İNANANLAR KAZANIR”
İlçe Başkanı Uzunal’ın ardından ise İl Başkanı Şanbaz Yıldız söz aldı. Kocaeli genelinde ciddi bir teveccüh ile karşılaştıklarını belirten İl Başkanı Yıldız: “İlhami Bey’in toyuna şahitlik etmeye geldik. Ben kendisini kısa bir süre önce tanıdım fakat çok inançlı bir insan olduğunu gördüm. İnançlı insanlar asla kaybetmezler ve İlhami Bey’in kazanacağını biliyorum, sizlere de birkez daha İYİ Parti ailesi olarak teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.
 “BİR SONRAKİ ZİYARETİMİZ İLHAMİ BAYRAK’IN BAŞKANLIK MAKAMINA OLACAKTIR”
İl Başkanı Yıldız’ın alkış alan konuşmasının ardından ise Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Kaman bir selamlama konuşması gerçekleştirdi. Kaman’ın ardından ise sahneye İYİ Parti Gurup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu geldi. Gördüğü kalabalık karşısında çok mutlu olduğunu dile getiren Ağıralioğlu: “İYİ Parti olarak ülke genelinde olduğu gibi yerel yönetimlerde de iktidar olmak adına yarışıyoruz. Çayırova’da İlhami Bayrak bu teveccühe layık olacak bir isimdir. İnanıyorum ki bir daha Çayırova’ya geldiğimizde İlhami Bayrak’ı başkanlık makamında ziyaret edeceğiz. Türkiye genelinde 31 Mart günü iyiler kazanacak ve Türkiyemiz iyi olacak” dedi.
KORAY AYDIN: “DAHA DA GÜÇLENEREK FARKLI KAZANACAĞIZ”
Milletvekili Ağıralioğlu’nun yoğun alkış alan konuşmasının ardından ise kürsüye İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın geldi. Ülke gündemine dair önemli değerlendirmelerde bulunan Koray Aydın yerel seçimler ile ilgili olarakta önemli tespitlerde bulundu. Çayırova’da kazanmaya en yakın olan ismin İlhami Bayrak olduğunu da belirten Aydın: “İlhami Bayrak benim sevdiğim bir hemşerim, kardeşim. Bugün onun günü ve Çayırova için ciddi manada önemli projeleri var. Çayırova’da partimiz ilerleyen süreçte daha da güçlenerek seçimi farklı kazanacaktır. Şimdi ise projelerini ve meclis üyesi adaylarını tanıtmak üzere İlhami Bayrak’ı kürsüye davet ediyorum” dedi.
 
BAYRAK’TAN BÜYÜK ÇAYIROVA BULUŞMASI İÇİN TEŞEKKÜR
İlhami Bayrak’ın sahneye gelmesi ile salonda coşkunun had safhaya ulaşırken İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Bayrak’ın elini kaldırdı. Konuşmasına tüm katılımcılara teşekkür ederek başlayan Başkan Adayı İlhami Bayrak: “Çayırova halkının bizlere gösterdiği bu teveccühe layık olmak için azimle çalışmaya devam ediyoruz. Projelerimizi ve meclis üyesi adaylarımızı tanıtmak için hazırlamış olduğumuz Büyük Çayırova Buluşması’na hepiniz hoşgeldiniz. Ülke gündemine dair kıymetli büyüklerimiz önemli tespitlerde bulundular. Bende bu tespitlere katılıyorum ve Çayırova için çok önem arz eden bir seçimin içerisinde olduğumuzu belirtmek istiyorum. İlçemizin geleceği açısından olukça önemli olan 31 Mart yerel seçimlerinde inanıyorum ki halkımız en doğru kararı verecektir” dedi.
BAYRAK: BU HALKIN İTTİFAKI VARDIR VE KAZANACAKTIR
Çayırova’da Halkın İttifakının kazanacağını belirten Belediye Başkan Adayı Bayrak: “Halkımız tarafından oluşturulan ittifak bizleri aştı ve partiler üstü bir hal aldı. Birazdan meclis üyesi adayı arkadaşlarımızı da bu sahneye alacağız ve ciddi bir ittifakın oluştuğunu sizlerde göreceksiniz. Bizlerin ortak paydası Çayırova ve bu ortak paydayı benimseyen herkes bu ittifakın içinde yer alıyor. Burada bulunan binlerce insanın yanı sıra fiziken burada olmasalarda on binlerce Çayırovalının da yüreklerinin bizlerle birlikte olduğunu biliyoruz. Şimdi sizlere Çayırovamızın geleceği için hazırladığımız projelerimizi anlatmak istiyorum” şeklinde konuştu.
HASTANE MÜJDESİ: BELEDİYE BİNASI DEVLET HASTANESİ YAPILACAK
Milli duruş ve eşit hizmet anlayışı ile Çayırova’da önemli hizmetler yapacaklarını belirten İlhami Bayrak, ilk proje olarak Çayırova halkının en büyük talepleri içerisinde yer alan devlet hastanesi projesini açıkladı. Çayırova’da sadece projesi olan fakat fiziki manada olmayan devlet hastanesi için büyük bir müjde veren Bayrak: “Biz seçildikten hemen sonra kendi rahatımızı düşünmek yerine halkımızın rahatını düşünerek Sağlık Bakanlığı ile bir protokol yaparak mevcut Belediye Binamızı devlet hastanesi yapılmak üzere devredeceğiz. Mevcut belediye binamız 19 bin metrekare alan üzerinde ve hastane için çok uygun bir pozisyonda. Halkımızı daha fazla bekletmeye gerek yok, göreve geldiğimiz an belediye binamızı hastane olarak kullanılmak üzere bakanlığa devredecek ve halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.
MECLİS ÜYELERİNE BÜYÜK DESTEK
Salonu dolduran binlerce insanın alkışlar eşliğinde büyük destek verdiği hastane projesi oldukça dikkat çekerken Başkan Adayı İlhami Bayrak onlarca özel projeyi halk ile paylaştı. Sahneye projeleri birlikte yapacağı meclis üyesi adaylarını da davet eden Çayırova Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak tüm projelerin iyi analiz iyi hizmet anlayışı içerisinde hayata geçeceğini belirtti. İşte Çayırova Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak’ın büyük ilgi gören o projeleri:
ULAŞIM MASTER PLANI              
Ulaşım masterplanı:Çayırova ilçemizin  ana arterler üzerindeki giriş çıkışlar yeniden düzenlenerek 300 bin aracın ulaşıma çıkacağı yeni trafik planlanmasının yapılması öncelikli projelerimiz arasındadır.
 Şehir içi taşımacılık sistemi Gebze merkezli olmaktan çıkarılıp ilçenin mahalleleri arasında çayırova merkezli yeni ulaşım planları yapılacaktır.
Şekerpınar trafiği rahatlayacak:Şekerpınar sanayi ile bağlantı yolu niteliğindeki trafik sıkışıklığının yaşandığı ana arterlerin işleyişi yapılacak olan katlı kavşak projesi ile çözüme kavuşturulacaktır.
İstanbula direk bağlantı aksı:İstanbulun tuzla ilçesi şifa mahallesi ile yeni mahalle arasında direk geçişi sağlayacak köprü çalışması projendirilip, proje çerçevesinde tem bağlantı yolu üzerinden trafik geçişi sağlanacaktır.
HIZLI UCUZ ETKİN ULAŞIM                        
“Akıllı Ulaşım Sistemi (AUS)” ile hızlı, ucuz ve iyi ulaşım sağlanacaktır.Kentlerde raylı sistemler kurulacak, kesintisiz ulaşım bütünlüğüneerişilecektir. Toplu taşımada elektrikli araç kullanımına geçilecektir. Ucuzve indirimli ulaşım, teknolojik kolaylıklarla sağlanacaktır. Öğrencilereokul gidiş-geliş saatlerinde ücretsiz ulaşım sağlanacak, mobil biletuyuglamasına geçilecektir.Kent içi ulaşımda bisiklet ve yürüyüş yolları kullanıma açılacaktır. Akıllıulaşım ile sinyalizasyon, kavşak ve trafik akışı kontrol edilecek, parksorununa çözüm sağlanacaktır
ŞEHİRLER ARASI OTOBÜS TERMİNALİ
İlçemize ulaşım sorun olmaktan  çıkarılacaktır: İlçemizde Ülkemizin her yöresinden insanımızın yaşadığı göz önünde bulundurulduğunda, şehirler arası otobüs terminalinin ne kadar önemli bir ihtiyaç olduğu daha iyi anlaşılmaktadır. Terminal projemiz hayata geçtiğinde çayırovalılar çok daha rahat ve emniyetli bir şekilde seyahat edebileceklerdir.
İlçemizden başka bölgelere seyahat edecek insanlarımızın ilk seyahat noktası, ilçemize gelecek olan insanımızda son ulaşım noktası olan otobüs terminalimiz hayata geçtiğinde ilçe insanımız başka ilçenin sınırları içerisinde seyahat ettikleri araçlardan indirilmek zorunda kalmayacak çayırovada yaşıyor olmanın gururuyla kendi sınırlarımız içerinde huzur ve güven içerisinde  seyahat edebileceklerdir. Şehirler arası otobüs terminalimiz şehir içi taşımacılıkla entegre hale getirilecektir. İlçemiz insanı için yeni bir istihdam ve gelir kaynağı olacaktır.
KAPALI SEMT PAZARLARI           
Kapalı semt pazarları: Modern şehircilik anlayışında semt pazarlarının caddelerden  kaldırılması öngörülmektedir.Mevcut fiziki yapıların pazarcılarımız ve vatandaşlarımız için uygun olmadığı apaçık ortadadır.Yeni ve modern kapalı pazarlarımız ile her mahallemizde halkımızın ve pazarcı esnafımızın talepleri doğrultusunda en ideal fiziki yapılar oluşturulacaktır.
KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ
İki dönemdir kobilerimizin merakla beklediği fakat bir türlü hayata geçmeyen küçük sanayi sitesi projemizi göreve geldiğimiz ilk yılın içerisinde çözeceğiz.Esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın rahatlığı açıısndan,kent estetiği açısından önem arz eden bu önemli projemizi yine esnaflarımızla iştişare ederek gerçekleştireceğiz.Aynı zamanda Çayırova sınırlarında faaliyet gösteren küçük ve orta ölçekli işletmelere Ücretsiz kurumsal alt yapı hizmeti sunacağız.
ULUSLAR ARASI FUAR ALANI
İlçemizin Marka Değeri Yükselecek: Ulaşım yollarındaki kolaylığı Sanayi Bölgesi içerisinde olması nedeniyle Ulusal ve Uluslararası Fuarcılık için en uygun konumda olan ilçemiz de hayata geçireceğimiz Uluslararası Fuar Alanı Projemiz  ilçemize en az 2.000 kişilikyeni  istihdam ve gelir kapıları açacak hemde  marka şehir olma yolunda prestij katacaktır.
İlçemiz bu projemizle kültür ve ticaret merkezi olma yolunda önemli bir adım atacaktır.
9 MAHALLEMİZE SPOR KOMPLESKSİ
Her yaştan vatandaşımızın rahatlıkla kendi mahallesinde spor yapabilmesi için bütün mahallelerimize imkanlar nispetinde semt sahaları ve spor kompleksleri yapılacaktır.Böylelikle hem vatandaşlarımız daha rahat spor yapabilecek hemde mahallelerimizin yaşanabilir ortak alanlar oluşturulacaktır.
Spor alanında ülkemizi temsil edebilecek İlçemizde keşfedilmeyi bekleyen gençlerimiz için önemli bir fırsat sunacağız.İlçemizde bulunan Kulüplerimize eşit ve adil destek sunacağız.
GENÇLİK MERKEZİ         
Gençlerimizin maddi manevi eğitimi için ilçemizde gençlik merkezleri oluşturulacaktır.gençlik merkezlerimizin içerisinde spor salonları,çok amaçlı salonlar,konferanssalonları,sinemasalonları,bilgisayarodaları,meslek edindirme kursları,kişisel beceri kursları projelendirilecektir.gençlerimiz arasındaki birlik ve beraberlik buradaki uzman eğitimciler tarafından pekiştirilecektir.Çayırovalılık bilinci gençlerimiz arasında diri tutulacaktır.
ÇAYIROVA MEYDANI   
Meydanda buluşalım:Meydanlar; ticaret ve ekonominin işlevsel olduğu alanlar olduğu kadar, aynı zamanda ortak sosyal yaşam ortamlardır.
İlçemizin en büyük eksikliklerinden biri olarak gördüğümüz çayırova meydanına manevi değerlerimizi de taşıyacak bir şehir mimarisini de yansıtacak kent meydanı çatısı altında buluşturmak istiyoruz.
İnsanların bir araya geldiği, iletişime geçtiği, ortak aktiviteler ve eğlenceler düzenlediği meydanları ve kamusal açık alanları olmayan bir yerleşim alanı estetik değildir, demokratik değildir ve ne kadar büyük olursa olsun kent de değildir.
AKILLI VE İYİ KENTLER
Bilgi ve teknolojinin sunduğu bütün yenilikler kullanılacak, kentlerde yaşam kalitesi artacaktır. Doğal kaynaklardan ve enerjiden tasarruf sağlanacak, AKILLI-İYİ KENTLER inşa edilecektir. Akıllı-İYİ Kentlerle ekonomik, sosyal ve çevresel faaliyetlerin veri analizleri yapılacak,sürdürülebilir kalkınma sağlanacaktır.
YER ALTI KATLI OTOPARK
İlçemizde ihtiyaç duyulan yoğun trafik akışının olduğu noktalara kent estetiğini bozmayacak şekilde yer altına inşaaedilcek katlı otoparklar ile ilçenin tarfik sorununu miminuma indireceğiz.
ÖĞRETMEN VE POLİS EVİ           
Kentleşme yolunda bir eksiğimizi daha gidererek öğretmen evi ve polis evi projemizi hayata geçirerek marka şehir olma yolunda önemli bir adım atmış olacağız.
PRESTİJLİ CADELER        
Bütün mahallelerimizde ticari hayatın ve sosyal ve kültürel faaliyetlerin yapılabileceği prestij caddeler oluşturarak mahalle sakinlerimize kendi mahallerinde daha mutlu ve daha iyi bir ortam oluşturacağız.
İSTİHDAMA KATTKI PROJESİ
Göreve geldiğimiz ilk yılın sonunda çayırovada BEN çalışmak istiyorum diyip işsiz kalan bir tek genç bile kalmayacak.Kalifiye gençlerimizi doğru alanlara yönlendirilerek istihdamdaki verimliliği arttıracağız.İş sahibi yaptığımız gençler ülke şartlarında rahat bir geçim sağlıyabileceği ücretler ile istihdam edicelecektir.Bu konuda da sendikalarımızdan destek alacağız.
SANAT VE ESTETİK ŞEHİRLER
oluşturulacak “Estetik Kurullar” şehrin mimari ve estetik yapısını; millî, tarihi ve kültürel değerler çerçevesinde ortak akılla belirleyecektir.
KAMU TEK HESABI
Havuz sistemi ile kamuya ait kaynakların takibi ve halk ile paylaşımı
ÜCRETSİZ İNTERNET
Kamu alanlarına ücretsiz internet hizmeti verilecektir. Belediye binalarında, kent meydanlarında, kamusal alanlarda ve toplu taşıma araçlarında ücretsiz internet hizmeti sağlanacaktır.
BÖLÜMLENMİŞ BİSİKLET YOLLARI
Gelişmiş her medeniyette olduğu gibi ülkemizde de aynı zamanda sağlık açısından önem arz eden bisiklet kullanımının yayğınlaşması için kentimizde bölümlenmiş bisiklet yolları yapılacaktır.
İYİ YAŞAM EVLERİ
Muhtaç ve kimsesiz olan yaşlılarımız için “İYİ YAŞAM EVLERİ” açılacaktır. Ücretsiz muayene, ücretsiz ilaç, gıda, yakacak, nakdi ve ayni yardımların yanı sıra “Panik Butonu” ile sağlık ekiplerini çağırabilme imkânı sağlanacaktır. Belediyelerimiz bünyesinde köy, mahalle, semt ve kent genelindeki tüm yaşlıların sınıflandırılması yapılacak, “Geriatri ve Hizmet Birimi (GHB)” kurulacaktır.
KADIN EĞİTİM VE DANIŞMA MERKEZLERİ
Kadınlarımız toplumsal hayatın her alanında söz sahibi olacaktır. KADIN EĞİTİM VE DANIŞMA MERKEZLERİ kurulacak; kadınlarımıza, teknolojik ve mesleki alanlarda eğitim ve sertifika programları verilecektir. Hukuki, sosyal ve ekonomik menfaatleriyle ilgili yasal kurallar anlatılacaktır. Aile eğitimi, evlilik, çocuk eğitimi, madde bağımlılığı ile mücadele gibi konularda eğitim, bilgilendirme ve psikolojik danışma desteği de sunulacaktır. Yöresel sanatlarla ilgili kurslar, kadınlara özel spor salonları, yüzme havuzlarının bulunduğu Kadın Kulüpleri açılacaktır.
Yeniden Umutla Yaşama Merhaba (YUVAM) Projesi hayata geçecektir. Şiddete uğramış ve devlet tarafından koruma altına alınmış kadınlarımızın barınma ve korunma ihtiyacı karşılanacaktır.
ENGELSİZ KENT
Engelli vatandaşlarımızın günlük hayatlarını daha rahat bir şekilde yaşayabilmeleri için kent içinde yapılması gereken projeler vatandaşlarımızın önerileri dikkate alınarak hayata geçirilecektir.İstihdam projeleri hazırlanırken engelli vatandaşlarımıza öncelik tanınacaktır.Belediyemiz bünyesinde engelli hizmetleri başkanlığı birimi kurulacaktır. Hedefimiz engelsiz bir hayatdır.
İYİ GENÇLİK İYİ GELECEK
Gençlerimiz için araştırma, tasarım ve yazılım geliştirme yapabilecekleri Genç Duvar AR-GE Teknoloji Merkezleri kurulacaktır. “İYİ Genç Kart” ile kültür, sanat, spor faaliyetleri ve internet erişimi ÜCRETSİZ sunulacaktır. “Genç Çözüm Merkezleri” ile gençler sorunlarını ve çözüm yollarını paylaşacaklardır. Özellikle kız öğrencilere yurt desteği verilecektir, İlçemizden eğitim almak için şehir dışına giden ve maddi imkanları olmayan tüm gençlerimize burs desteği sağlanacaktır.Gençlerimize eğitim, barınma ve istihdam fırsatları sağlanacaktır.
CANLILARIN DOSTU İYİ KENTLER
Her türlü bitki ve hayvanın, içinde özgürce yaşayabileceği kent parkları ve ormanları geliştirilecektir. Kentlerde sahipsiz ve aç hayvan bırakılmayacaktır. Parklarımızda kuş evleri, köpek ve kedi barınakları yer alacaktır.
İYİ ÇEVRE İYİ HAYAT
Yeşil alanlar ve doğaya zarar veren her tür yapıya anında müdahale edilecektir. Sertifikalı ekolojik yeşil bina uygulamaları başlayacak şehir genelinde hazırladığımız  peyzaşmaster planı devreye sokulacaktır.
AFET TOPLANMA MERKEZLERİ
Afet öncesi ve sonrasında akıllı kentlerin gereği olan Coğrafi Bilgi Sistemleri kullanılacak, afetlere karşı erken uyarı sistemleri kurulacaktır. Afet Risk Yönetimi Hazırlık ve Zarar Azaltma Birimi kurulacak, kentlerimiz her türlü afet ile mücadeleye hazır hâle getirilecektir.bununla birlikte ilçemizeki tüm mahallelerimizde afet toplanma merkezleri oluşturulacaktır.
ÇAYIROVA SINIRLARIMIZ.
Referandum ileÇayırova’dan gasp edilen sınırların geri kazanımı.
İYİ ANALİZ İYİ HİZMET
Zor koşullarda yaşamlarını sürdüren dezavantajlı grupların “Sosyal Doku Haritası” CBS veri tabanında toplanacaktır. İhtiyaç analizi yapılacak, toplanan veriler ışığında hizmetler, gerçek ihtiyaç noktalarına ulaştırılacaktır.


 


YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Emekli Müdür kalbine yenildi
Emekli Müdür kalbine yenildi
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği