Büyükşehir 153; Şehrimize Bağlıyız
Reklam

Büyükşehir 153; Şehrimize Bağlıyız

Vatandaş ile belediye arasındaki bürokrasiyi ortadan kaldıran Büyükşehir 153 Çağrı Merkezi, düzenlenen programla kamuoyuna tanıtıldı.

Büyükşehir 153; Şehrimize Bağlıyız

Vatandaş ile belediye arasındaki bürokrasiyi ortadan kaldıran Büyükşehir 153 Çağrı Merkezi, düzenlenen programla kamuoyuna tanıtıldı.

Büyükşehir 153; Şehrimize Bağlıyız
19 Aralık 2018 - 12:56

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin çağdaş belediyecilik anlayışıyla Kocaeli’nde yaşayan vatandaşlarımıza en kısa sürede, en iyi hizmeti sunabilmek ve vatandaş ile belediye arasındaki bürokrasiyi ortadan kaldırarak, iletişimi güçlendirmek amacıyla kurduğu Büyükşehir 153 Çağrı Merkezi, düzenlenen programla kamuoyuna tanıtıldı. Tanıtım programında söz alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ‘’153 Çağrı Merkezi’ni arayın, bağlanın, yazın, gönderin; Kocaeli’yi birlikte yönetelim’’ dedi. Başkan Karaosmanoğlu, merkezde vatandaşlardan gelen telefon çağrılarına da karşılık verdi.

BÜYÜKŞEHİR 153 ÇAĞRI MERKEZİ

İzmit Plaj Yolu Cumhuriyet Mahallesi’nde yer alan ve Kocaeli Bilim Merkezi kurulmadan önce faaliyet gösteren Bilim ve Teknoloji Kulübü binasının yeniden düzenlemesiyle hayata geçen Büyükşehir 153 Çağrı Merkezi’nin tanıtım toplantısına Başkan Karaosmanoğlu’nun yanı sıra Genel Sekreter İlhan Bayram, Genel Sekreter Yardımcıları Ali Yeşildal, Alaaddin Alkaç, Doğan Erol, Başkan Vekili Zekeriya Özak, İSU Genel Müdürü Ali Sağlık katıldı. Büyükşehir 153 Çağrı Merkezi’nin modern binası ve çalışma sistemi katılımcılardan tam not aldı.

ŞEHRİN SESİNE KULAK KESİLDİK

Tanıtım programında kürsüye gelen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kocaeli için en iyisinin, en güzelinin peşindeyiz. Kocaeli 2 milyonluk büyük bir aile. Ailemizin her ferdinden, huzurundan, rahatından, konforundan, ulaşımından, sağlıklı yaşamasından kısaca her şeyinden biz sorumluyuz. Bunun için Kocaeli’ye binlerce gözle bakıyor, daha ileri taşımak için el ele veriyoruz. Büyükşehir 153 Çağrı Merkezi’ni de Kocaeli’yi daha ileri taşımak, insanımıza değer vermek, şehrin sesine kulak kesilmek, her zaman irtibatta olmak için geliştirdik’’ ifadesini kullandı.

AKILLI ŞEHİR YÖNETİMİ

Büyükşehir 153’ün bir şikâyet merkezi değil; bir çözüm merkezi, ortak yönetim platformu olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Büyükşehir 153’te toplanan veriler, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Akıllı Şehir Yönetimi’nin altlığını oluşturacak. Sisteme giren her veri, her bilgi, her öneri; bazen bir çözüme, bazen bir projeye, bazen bir politikaya dönüşecek. Vatandaşımıza geri dönüp bize sunduğu katkı için teşekkür edeceğiz. Bu sistem Kocaeli’ne ve Büyükşehir’e ayrı bir değer katacak, halkımızla iletişimimiz daha güçlü olacak. 7’den 70’e halkımızın şehrimizle ilgili hayallerini bu merkezden alacağız. 153 Çağrı merkezi bize ışık tutacak, yönetimin hizmetlerle ilgili daha sağlıklı karar vermesine yardımcı olacak’’ şeklinde konuştu.

ÜST DÜZEY MEMNUNİYET

Büyükşehir 153 Çağrı Merkezi, vatandaşın ilettiği her konuyu en hızlı şekilde çözüme ulaştırmak için farklı birimlerle koordineli şekilde çalışıyor. Eğitimli ve deneyimli personeliyle kaynakların verimli ve etkin şekilde kullanıldığı merkezde, vatandaş memnuniyetiyle gelecek odaklı yaklaşım en üst düzeyde tutuluyor. Sürdürülebilir gelişimi destekleyen merkez; uluslararası standartlarda, sosyal sorumluluk bilinciyle vatandaşla kesintisiz iletişim sunuyor.

 KALİTE, ŞEFFAF, HIZLI, GÜVEN

Katılımcı ve çoğulcu yönetim anlayışına sahip Büyükşehir 153 Çağrı Merkezi; “kalite, şeffaflık, adalet, hız, etkili iletişim, samimiyet, güven ve gizlilik" gibi değerleri de ön planda tutuyor. Vatandaşlarına, ‘’Arayın, bağlanın, gönderin, Kocaeli’yi birlikte yönetelim’’ sözleriyle seslenen Büyükşehir, hayata geçirdiği 153 Çağrı Merkezi’nde güçlü, bütünleşik, samimi ve kesintisiz iletişimi odaklıyor. Büyükşehir 153 Çağrı Merkezi’ne halkımız; her türlü talep ve önerileri için 153 numaralı hattın yanı sıra web sitesi www.buyuksehir153.com, iletişim merkezlerinde yüz yüze ve mobil cihazlardan(IOS&Android) ulaşabiliyor.

FERAH VE MODERN YENİ BİNA

Büyükşehir 153 çağrı Merkezi; Kocaeli’nin ortak yönetim platformu olarak, halkımızın hizmetinde. Şehrin talebini anlıyor, çözüyor ve halkımıza bilgi veriyoruz. Büyükşehir 153 Çağrı Merkezi’yle halkımız; her an, her yerden, her mecradan Büyükşehir’e ulaşabiliyor. Merkez için ferah ve modern bir yer oluşturuldu. Binanın doğu bölümündeki geniş kısım çağrı merkezi olarak düzenlendi. Fuaye kısmına ilave asma kat inşa edildi. Yeni oluşan kısımda bay-bayan mescit, bay-bayan wc, dinlenme alanı ve ısıtma merkezi kuruldu. Çağrı merkezi alanında ise bölme panellerle bilgi işlem, sosyal medya, dijital medya, vardiya planlama, revir, görüntülü çağrı, psikolog, arşiv, toplantı odası, kalite yönetim ve süpervizör birimleri bulunuyor.

TÜM HİZMETLER TEK BİR NUMARADA

153 Çağrı Merkezi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin tüm hizmetlerini tek bir numara üzerinde topluyor. Çağrı merkezinde 90 kişilik ekip 7/24 hizmet veriyor. 153 Çağrı Merkezi’ne ulaşan vatandaşların talepleri alınarak, personel tarafından ilgili birimlere aktarılıyor. Başvuru yapılan birimden gelen cevaplar ise vatandaşa iletiliyor.

GÜNDE 2 BİN 500 ÇAĞRI

Her gün ortalama 2 bin 500 kişi tarafından aranılan 153 Çağrı Merkezi, vatandaşlar ile belediye arasında iletişimi sağlayarak, sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında hizmet veriyor. Çağrı merkezinde vatandaşların sorunlarını dinleyen görevliler, sosyal medyadan, web sitesinden ve mobil uygulama üzerinden gelen taleplere de anında cevap verebiliyor. İstekte bulunan vatandaş talebinin ne durumda olduğunu da bu merkezden öğrenebiliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Emekli Müdür kalbine yenildi
Emekli Müdür kalbine yenildi
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği