Büyükakın, Vali Yerlikaya’yı ziyaret etti
Reklam

Büyükakın, Vali Yerlikaya'yı ziyaret etti

Başkan Büyükakın, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’yı makamında ziyaret etti, Marmara Belediyeler Birliği çalışanlarıyla tanıştı.

Büyükakın, Vali Yerlikaya'yı ziyaret etti

Başkan Büyükakın, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’yı makamında ziyaret etti, Marmara Belediyeler Birliği çalışanlarıyla tanıştı.

Büyükakın, Vali Yerlikaya'yı ziyaret etti
26 Nisan 2019 - 12:39

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’yı makamında ziyaret etti. Marmara Belediyeler Birliği’nin çalışanlarıyla da bir araya gelen Başkan Büyükakın, “Marmara Bölgesi, Türkiye nüfusunun yaklaşık üçte birini temsil etmektedir. Türkiye’nin adeta can damarıdır. Sanayi, ekonomi, bilim, kültür ve ticaretin çok önemli bir kısmı bu bölgededir. Marmara Denizi gibi eşsiz bir değer yine bu bölgededir. Marmara Belediyeler Birliğini 70’li yıllarda, Marmara Denizi’nin süratle kirlendiğini gören birkaç belediye başkanı birlikte çareler aramak, önlemler almak için kurmuştur. İşte bu misyonla hareket edeceğiz. Bu yolda bize yardımcı olacak çalışma arkadaşlarıma da başarılar diliyorum” açıklamasını yaptı.
 
“MARMARA’NIN KIYILARINDA TÜRKİYE’NİN DİNAMOSUDUR”
Marmara Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Cemil Arslan’ın da yer aldığı ziyarette, çalışanlarla tek tek tanışan ve başarılar dileyen Başkan Büyükakın, “Marmara Denizi’ni bir iç deniz olarak daha hassas değerlendirmemiz gerekiyor. Marmara’nın kıyılarında Türkiye’nin dinamosu, lokomotifi konumundaki şehirler bulunuyor. İki kıtayı birbirine bağlayan İstanbul ve Çanakkale Boğazları hem eşsiz bir değer yaratıyor, hem de hat safhada bir gemi trafiğine ev sahipliği yapıyor” ifadelerini sarf etti. “Sorumluluğumuz büyük” diyerek çalışmalara başladıklarını da dile getiren Büyükakın, “40 yılı aşkın birikim ve tecrübeden alacağımız güçle sürdürülebilir, kapsayıcı bir şehir yönetimi için çalışmaya devam edeceğiz” vurgusu yaptı.
 
“İŞİMİZ ÇOK ANCAK BİZLERDE ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”
Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Uzun insanlık yürüyüşünde, bize sunulmuş zaman, mekân ve imkânı yine insanlığın hizmetine sunmak için çabalayacağız. Çalışma arkadaşlarımızın katkısıyla, hep birlikte, eleştirilerin ve örnek çalışmaların yol gösterici mahiyeti doğrultusunda birlikte üretmeye devam edeceğiz. İşimiz çok ancak bizler de çok çalışacağız” diyerek açıklamalarını tamamladı. Başkan Büyükakın, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’yı da ziyaret etmeyi ihmal etmedi. Nezaket amaçlı ziyaret yapılan görüş alışverişin ardından sona erdi.
 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çiftçi, “Emin adımlarla Çayırova Yüzyılı’nı inşa edeceğiz”
Çiftçi, “Emin adımlarla Çayırova Yüzyılı’nı inşa...
ELLİNCİ MİTİNG KOCAELİ’DE
ELLİNCİ MİTİNG KOCAELİ’DE