Büyükakın,"Tüm çocuklarımızı ve...
Reklam

Büyükakın,"Tüm çocuklarımızı ve gençlerimizi sahipleniyoruz"

Ramazan ayı genç STK’lar açısından büyük bir fırsat olduğunu belirten Başkan Büyükakın, “Unutmayalım ki biz kardeşiz, biz biriz, birken iriyiz ve diriyiz. Bunu çok iyi biliyor ve buna göre hareket etmeliyiz” dedi.

Büyükakın,"Tüm çocuklarımızı ve gençlerimizi sahipleniyoruz"

Ramazan ayı genç STK’lar açısından büyük bir fırsat olduğunu belirten Başkan Büyükakın, “Unutmayalım ki biz kardeşiz, biz biriz, birken iriyiz ve diriyiz. Bunu çok iyi biliyor ve buna göre hareket etmeliyiz” dedi.

Büyükakın,
21 Mayıs 2019 - 10:58

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Genç İzmitliler Platformu Başkanı Mesut Ceylan ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Sivil Toplum Kuruluşları’nın kentlerin gelişimi için çok önemli olduğunun vurgulandığı ziyarette, gençlerin bu alanda aktif rol alarak sosyal sorumluluk projeleri üretmesini takdir ettiğini ifade eden Başkan Büyükakın, “Ramazan ayı ve daha sonraki süreçlerde STK’larımız yetimlerin elinden tutmalı, başını okşamalı ve gençlik üzerine projeler üretmeli. Genç İzmitliler Platformu’nun bugüne kadar ortaya koyduğu sosyal yardımlar başta olmak üzere tüm emekleri için kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
 
“MUHAKKAK Kİ MASUMLARA ELİMİZİ UZATMALIYIZ”

Çocukların ve gençlerin dünya üzerinde ki savaşlar ve iç karışıklıklardan en çok etkilenenler arasında olduğunu da dile getiren Başkan Büyükakın, “Annesiz kalan çocuklar ve gençler, açlıktan ölen ve azgın sularda boğulan minik bedenler günümüzün maalesef en büyük dramlarına maruz kalmaktadırlar. Şunu belirtmek isterim ki ülkemizde ve dünyada hiçbir çocuğun acıdan veya açlıktan damlayan gözyaşlarına tepkisiz kalamayız. Bu bizim insanlığımıza yakışmaz. Büyük bir medeniyetin temsilcileri olarak gerek kentimizde gerekse ülkemizde hangi coğrafyada olursa olsun muhakkak ki masumlara elimizi uzatmalıyız” şeklinde konuştu.
 
“BİZ DÜNYAYI ONLARIN AVUÇLARINA BIRAKACAĞIZ”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik alanında çok önemli işler yaptığını, kentimizde ki muhtaç ve ihtiyaç sahiplerine kol kanat gerdiğini dile getiren Başkan Büyükakın şunları da kaydetti: “Bizler tüm çocukların ve gençlerin her daim tebessüm etmesini ve hayata sıkı sıkı tutunmasını istiyoruz. Genç Sivil Toplum Kuruluşları yer yüzünde ki bu olumsuz tablolara karşı kendilerini sorumlu hissetmeli ve bu alanda ilmi çalışmalara imza atmalıdırlar. Ülkemizde ve kentimizde, hatta hangi coğrafyadan olursa olsun dili, dini, ırkı ne olursa olsun biz çocuklarımız gülsün, yarınlara umutla baksın istiyoruz. Unutmayalım ki biz dünyayı onların avuçlarına bırakacağız.”
 
“HALKIMIZIN HER AN YANINDA OLMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Büyükşehir Belediyesi olarak kimsesizlerim kimi olmak için yola çıktıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Büyükakın, “Belediyeciliğin temel hizmetleri dışında ihtiyaç sahiplerini görmek, yetimleri sevindirmek, barınma, gıda ve sağlık ihtiyaçlarını karşılamak bizim ödevlerimizdendir. Gönül Belediyecilik anlayışı içerisinde hareket ederek halkımızın her an yanında olmak için çalışıyoruz. Gençlerimizin aynı zamanda kültürel alanda yetişmesi, sanat ve sporla uğraşması içinde genç STK’ların proje üretmesinde yarar görüyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak tüm çocuklarımızı ve gençlerimizi sahipleniyor, öz çocuğunmuşçasına ilgi gösteriyoruz” ifadelerini sarf etti. Ramazan ayı genç STK’lar açısından büyük bir fırsat olduğunu da belirten Başkan Büyükakın, “Unutmayalım ki biz kardeşiz, biz biriz, birken iriyiz ve diriyiz. Bunu çok iyi biliyor ve buna göre hareket ediyoruz, etmeliyiz” diyerek sözlerini tamamladı. Birliktelik yapılan karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.



YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği
Çiftçi, “Emin adımlarla Çayırova Yüzyılı’nı inşa edeceğiz”
Çiftçi, “Emin adımlarla Çayırova Yüzyılı’nı inşa...