Büyükakın: “4 aydır geziyorum....
Reklam

Büyükakın: “4 aydır geziyorum. İşsizim"

Kuruluş aşamasında olan Gaziantep İli ve İlçeleri Dayanışma Derneği, ilk programında Cumhur İttifakı’nın Büyükşehi Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın’ı ağırladı.

Büyükakın: “4 aydır geziyorum. İşsizim"

Kuruluş aşamasında olan Gaziantep İli ve İlçeleri Dayanışma Derneği, ilk programında Cumhur İttifakı’nın Büyükşehi Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın’ı ağırladı.

Büyükakın: “4 aydır geziyorum. İşsizim
16 Mart 2019 - 13:18

Kuruluş aşamasında olan Gaziantep İli ve İlçeleri Dayanışma Derneği, ilk programında Cumhur İttifakı’nın Büyükşehi Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın’ı ağırladı. Yahya Kaptan’da bulunan Zenka’da gerçekleştirilen programa Büyükakın’ın yanı sıra Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, İstinaf Hakimi Mehmet Özdemir, Kocaeli Ticaret Odası İkinci Başkanı Hüseyin Gezer, Körfez Ticaret Odası Meclis Üyesi Dilan Atak, Cevahir Petrol’un sahibi Atilla Kurt, Aktif Medikalin Sahibi Ahmet Gezer, Özoğlu Pastaneleri sahibi Mehmet Özoğlu, Aslar Kebap’ın sahibi Mehmet Çakmak, Jumbo Künefe Gölcük ve Yalova şube ile Polatay İnşaatın sahibi Eray Özpolat, Jumbo Künefe İzmit şubesinin sahibi Yunus Keklik, MG Erkek Kuaförü sahibi Müslüm Gündüz, Zenka Yahya Kaptan Şubesinin sahibi Samet Karayılan, Asmaaltı Kebap’ın sahibi Abdülkadir Yapıcı ve çok sayıda davetli katılım gösterdi.

BAŞKANLIK FARKLI BİR ŞEY

Programda konuşan Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “4 aydır geziyorum. İşsizim. Vatandaş yapıyor mülakatı bizi işe alırsa işimiz olacak İnşallah. Belediye başkanlığı farklı bir şey. Bizim için Allah rızasını kazanmanın yolu kulun rızasını kazanmaktan geçiyor. Bizim için hangi görevi yapıyorsak adam gibi yapmak önemlidir. Vatandaşımız teveccüh ederse oturur oturmaz meselelerin çözümüne dair yol almaya başlayacağız. Biraz farklı bir anlayışla belediyecilik yapmak gerekiyor” diye belirtti.

GÖREVİM DEĞİL MESELEM

“Sen zamanında belediyedeyken yapaydın diyebilirsiniz ama o iş öyle değil” diyen Büyükakın, “Bürokrat sadece fikir beyan eder. Başkan uygun görürse o iş yapılır. Burada nasıl çalışacağını sen belirliyorsun. Dünyanın gittiği yere göre hareket etmeniz lazım. Artık dünyada şehirler yarışıyor. Şimdi artık Amsterdam’la Kocaeli yarışacak. Bizim markalarımızı yaratmamız gerekiyor. Markaların katma değeri bir başka. Belediye başkanının şehrin ekonomisine de katkı sağlaması gerekiyor. Başkan bunu mesele edinmeli Kocaelispor’un Süper Lig’e çıkması benim meselem be kardeşim. Belediye başkanı olarak görevim değil ama meselem” ifadelerini kullandı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"Bugünün kazananı yarının kaybedeni olabilir"
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı