"Bunlar Dilovası’na hiçbir şey...
Reklam

"Bunlar Dilovası'na hiçbir şey yapmadı"

Saadet Partisi Dilovası Belediye Başkan Adayı Ercan Dalkılıç, AK Partililerin Dilovası'na hiçbir şey yapmadığını söyledi.

"Bunlar Dilovası'na hiçbir şey yapmadı"

Saadet Partisi Dilovası Belediye Başkan Adayı Ercan Dalkılıç, AK Partililerin Dilovası'na hiçbir şey yapmadığını söyledi.

04 Şubat 2019 - 09:23

Dilovası'nın kurucu belediye başkanlığı görevini yürütmüş ve 31 Mart yerel seçimlerinde Saadet Partisi Dilovası Belediye Başkan Adayı olarak kamuoyuna tanıtılan Ercan Dalkılıç, dün seçmenleriyle bir araya geldi. Partililerin yoğun ilgi ve alaka gösterdiği ve Dilovası Yıldırım Düğün Salonu’nda gerçekleşen programa Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik, Dilovası ilçe başkanı Mustafa Türel, Gebze ilçe başkanı Necati Korkmaz, Saadet Partisi Dilovası Belediye Başkan Adayı Ercan Dalkılıç, Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu, il ve ilçe yöneticileri katıldı.  Programın açılış konuşmasını Türel yaptı ve şunlara değindi; 31 Mart seçimlerinin çalışma startını verdiğimiz ilk günden beri Dilovası’nda tüm seçmenlerle istişarelerde bulunduk. Mağdur edilmiş bir Dilovası, atıl bırakılmış bir Dilovası olduğunu gördük. Bu yanlışlıkların Milli Görüş'le son bulacağını biliyorduk. Mağdur edilmiş bir Dilovası’nı, özlenen bir Dilovası yapacağız. Dilovası’nın geleceğini zenginleştirecek bir başkan adayı ile sizlerin huzurlarındayız."

"DİLOVASI'NDA YENİ SAYFA"
Mustafa Türel’in ardından Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik konuşarak, “Dilovası başkanını özlemiş. Dilovası Kocaeli’nde en müstesna olan ilçe. İktidar partisi aday tanıtım toplantısını yaptılar. Dilovası adına üzüldüm. Büyükşehir adayı Dilovası’nın problemleri çok deyip bunların Ankara’da çözüleceğini söylüyor. Sizler iktidarsınız neden bunları çözmediniz? Dilovası Dilovası’ndan yönetilecek. Böyle bir ortamı rahmetli Erbakan hocamızın da görmesini isterdim. İktidar şimdi 1994 ruhu belediyeciliği demeye başladı. Dilovası’nda artık yeni bir sayfa açmak istiyoruz. Dilovası’nın tüm renkleri burada toplanmış.” diye konuştu.

"ZAFER İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIZ"
Programda son olarak ise Saadet Partisi Dilovası Belediyesi Başkan Adayı Ercan Dalkılıç konuştu. Dalkılıç'ın kürsüye çıkmasıyla beraber salondaki coşku ve heyecan da katlanarak arttı. Salonun içindeki ve dışarıdaki vatandaşlar Dalkılıç'a yoğun ilgi gösterdi. Ercan Dalkılıç yaptığı konuşmada, “5 yılda bir sandık geliyor. İktidara oy verenler bir daha oy vermeyeceğiz diyorlar. Çünkü Dilovası kötü yönetildi. Kazanınca rantçıları temizleyeceğim. O zaman Dilovası’nın bütçesi bize yeter. Dilovası Belediyesi iflas etmiş duruma geldi. Dilovası’nın girişini misafirlerimiz bulamıyor. Dilovası’na üvey evlat muamelesi yapılıyor ve biz bu muameleyi ortadan kaldıracağız. Biz bugün bismillah dedik ve yola çıktık. Ben önce kendime, sonra da sizlere güvendim.Biz sandıktan çıkana kadar biz kazandık sözü yok. Biz Allahın izniyle bu sefer onlara 7 bin 8 bin fark atacağız ama bunun için çok çalışacağız" dedi.

 



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
ELLİNCİ MİTİNG KOCAELİ’DE
ELLİNCİ MİTİNG KOCAELİ’DE
Miting alanına özel ulaşım planı yapıldı
Miting alanına özel ulaşım planı yapıldı