"Bu kulüp olmazsa ben yaşamam"
Reklam

"Bu kulüp olmazsa ben yaşamam"

Darıca GB’de 6 aydır devam eden kaosa dur diyen iş adamı Arif Gülen basın mensupları ile kulüp tesislerinde bir araya geldi. Azeri İş adamı Rauf İsmayilov, Teknik ekip ve kaptan Tuncay’da toplantıda yer aldı.

"Bu kulüp olmazsa ben yaşamam"

Darıca GB’de 6 aydır devam eden kaosa dur diyen iş adamı Arif Gülen basın mensupları ile kulüp tesislerinde bir araya geldi. Azeri İş adamı Rauf İsmayilov, Teknik ekip ve kaptan Tuncay’da toplantıda yer aldı.

23 Şubat 2019 - 13:28

GELİŞMELERİ BASINDAN ÖĞRENDİM

Gülen, Darıca Gençler Birliği’nde yaşanan kötü süreci gazete haberlerinde okuduktan sonra Azeri işadamı ile görüştüğünü ifade ederek, “Bu süreçte çok şeyler yaşandı. Kulübü satın alan Rauf bey 1 milyon 500 bin lira para harcamış ve sonra satmak istemiş. Kolektif bir çalışma ile bunun yapılabileceğini düşündük ancak sonuç vermedi. Sonra, kulübün eski başkanı Mücahid Vural başka bir işadamının alacağını söyledi, tamam dedik ancak bu da olmadı. Ardından Rauf bey ile görüştük yeniden. Sistemin içinde benim de olmam kaydıyla, kulübün yüzde 100 hissesini bana vermeyi teklif etti. Bedelsiz olmaz, yüzde 50’sini verelim dedik. Şu anda kulübü birlikte yönetme konusunda uzlaştık. Başkan olarak ben, başkan vekili olarak da kendisi görev yapacak” diye konuştu.

DARICA BENİM HER ŞEYİM

Gülen “Ben buraya Darıca sevdalısıyım, Darıca benim her şeyim, bu kulüp olmazsa ben yaşayamam, menfaatsiz, çıkarsız geldim dersem yalan söylemiş olurum. Ben Darıcalıyım, bu kentte yaşıyorum, bu kentte kazanıyorum, siyaset yapıyorum. Sporu da bilen, yaşayan biriyim. Gebzespor tecrübem bulunuyor. O dönemde de kismsenin gölgesine girmedim, burda da girmem. Darıca GB kulübünde doğru, ciddi ve uzun vadeli yatırımlar yapıp, reklamsa reklam, yatırımsa yatırım yapacağım. Elbette ki koca bir çınarı yaşatmak ve başarıya taşımak önceliğim. Bunu yaparken de Arif Gülen’de başarılı olacak. Aksi olursa da buda benim riskim olacaktır” dedi.

GÜLEN : SONUNA KADAR MÜCADELE

Kulübün yeni başkanı Arif Gülen, takımın küme düşmeyeceğine inandığını söyleyerek, “Herkes yüzde 99 düşeceğini söylüyor ama ben düşmeyeceğine inanıyorum. Kahramanmaraş deplasmanında futbolcu kardeşlerimizin inancını gördüm. Çok söz vermişler ama tutmamışlar, biz tutacağız. Göreceksiniz bu takım düşmeyecek” diye konuştu.

KULÜP BELEDİYEYE BAĞIMLI OLMAYACAK

Yeni dönemde Darıca Gençler Birliği ile ilgili özellikle ekonomik gelir sağlamak için projeleri olduğunu kaydeden Arif Gülen, “Bu kulüp ne belediye başkanına ne de bir siyasetçiye bağımlı olmamalı. Fabrikalara gidip 50-100 bin lira para da istemem, yanlış zaten. Ama fabrikaya gidip, “Bir personel maaşını her ay kulübe ver” denirse verirler. Başarılı olamazsak kessinler. Kulübe gelir getirici proje ve sponsorluk çalışmalarımızla kurumsal anlamda kimseye muhtaç olmamasını sağlayacağız” diye konuştu.

 

İNTERNET SİTEMİZDE HERKES HERŞEYİ TAKİP EDEBİLECEK

Gülen, harcamalar konusunda şeffaf olacaklarını da belirterek, “Bir internet sitesi kuracağız. İnteraktif bir şekilde tüm gelir giderlerimiz ve harcamalarımızı tüm Darıcalılar takip edecek” dedi.

ÖNCELİĞİMİZ FUTBOLCULARIN ALACAKLARI

Gülen “Kulüpte başkanlık yap, yöneticilik yap, reklamını yap, kulübe verdiğin destekle, belediyeden iş al sonrada kulübü borçlandır. Bu hiç etik değildir. Bunların tamamını mali konudaki uzman arkadaşlarımız inceliyor. Ortaya nasıl bir tablo çıkacak bilmiyorum. Ancak şunu biliyorum, önceliğim bu formayı terleten, tüm zorluklara rağmen kulüpte aç, susuz bırakılan, antrenmansız maça çıkan futbolcu kardeşlerimizin alacaklarıdır. Tüm alacaklarını inşallah en kısa sürede tamamen kapatmayı planlıyoruz. Sonraki alacaklarla da gerekli değerlendirmeyi ve görüşmeyi yaparak yine sizin aracılığınızla kamuoyu ile paylaşacağım” dedi.

NE OLURSA OLSUN KARABACAK KÜFÜRÜ HAKETMEDİ

Darıca belediye başkanı Şükrü Karabacak’a edilen küfürlerin yanlış olduğunu da belirten Gülen, “Şu önümde duran kupayı Şükrü başkan kaldırdı. O zaman omuzlarına alanlar şimdi küfür ediyor, bu yanlış. Ben Şükrü başkan ile iyi zamanlarında hiç oturup kahve içmedim. Ama aday gösterilmediğinde kahve içtim. Eğer biz bu kupanın yanına bir kupa daha koyamıyorsak, Şükrü başkan bizden başarılıdır” şeklinde konuştu.

RAUF İSMAYİLOV:”ŞARTLAR DEĞİŞTİ”

Darıca Gençler Birliği’ni geçtiğimiz aylarda satın alan ancak sonrasında vazgeçen Azeri işadamı Rauf İsmayilov da süreçle ilgili bilgi verdi. İsmayilov, “ilk başta 4 milyon 900 bin lira borç vardı, bu süreçte 1 milyon 500 bin lira harcadım. Kalan borç için teminat istediler, bu bizim şartlarımıza uymadığı için vazgeçtik. Bu süreçte de şartların çok değiştiğini gördük” dedi. Bir araba örneğiyle duruma örnek veren İsmayilov, “Bir araba alacaksınız, kaparo veriyorsunuz ancak ilk gördüğünüz arabanın yerinde dört tekerlek demir yığını var” diyerek eleştiride bulundu. Şu anda kulübün borcunun 12 milyon lira civarında olduğunu da kaydeden İsmayilov, Arif Gülen’e güvendiğini ve birlikte başarılı olacaklarını da sözlerine ekledi.

İSMAYİLOV’A SERT ELEŞTİRİ

Toplantıda basın mensupları özellikle transfer yasağının çözülememesi, Antalya kampında yaşananlar ve yaşanan sancılı süreçle ilgili sert eleştirilerde bulundular.

Toplantıya katılan takımın kaptanı Tuncay Fındıkçı da, geçmişte kötü bir süreç yaşadıklarını ancak Arif Gülen’in gelmesiyle önümüzdeki döneme ilişkin umutlu olduklarını söyledi.

FINDIKCI: BUGÜN Kİ ORTAM BAMBAŞKA

Darıca GB’in de gemiyi terk etmeyenler arasında yer alan ekibin en tecrübeli isimlerinden birisi olan kaptan Tuncay Fındıkçı “Çok zor, sıkıntılı, muhatap bulamadığımız anlar yaşadık. Kulüpte yiyecek bulamadığımız günlerde yaşadık. Umudumuzu, inancımızı, güvenimizi yitirdiğimiz bir noktada yaşanan bu süreçte Arif Gülen başkanımıza teşekkür ediyoruz. Verdiği sözlerin hepsini yerine getirdi. Muhatap bulduk. Kahmanmaraş’a gönderirken de, uçaktan inerken de hocamızı arayıp, ilgi alakasını göstermesi bambaşka bir şeydi. Matematiksel olarak şansımız var olduğu sürece mücadelemizi sürdüreceğiz. Futbolda her şey vardır. Moralimiz çok iyi. Kulüpte üç öğün yemeğimiz, meyvemiz eksik değil. Taraftarımızın her zamankinden daha çok bizlere sahip çıkmasını bekliyoruz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Emekli Müdür kalbine yenildi
Emekli Müdür kalbine yenildi
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği