Böyle olur KEDFE’nin kahvaltısı!
Reklam

Böyle olur KEDFE’nin kahvaltısı!

Ses getiren projeleri ve örnek oluşumuyla ilimizin aktif ve başarılı kuruluşlarının başında gelen Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu(KEDFE), bugün gerçekleştirdiği istişare kahvaltısında hemşehrilerini kucakladı. Körfez Öğretmenevi’ne sığmayan Dadaşlar’ın görülmeye değer coşkusu büyük taktir topladı.

Böyle olur KEDFE’nin kahvaltısı!

Ses getiren projeleri ve örnek oluşumuyla ilimizin aktif ve başarılı kuruluşlarının başında gelen Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu(KEDFE), bugün gerçekleştirdiği istişare kahvaltısında hemşehrilerini kucakladı. Körfez Öğretmenevi’ne sığmayan Dadaşlar’ın görülmeye değer coşkusu büyük taktir topladı.

Böyle olur KEDFE’nin kahvaltısı!
24 Aralık 2017 - 13:47

KEDFE’nin Körfez Öğretmenevi’nde gerçekleşen istişare kahvaltısına; Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Sadettin Hülagü, Kocaeli Valisi Özel Kalem Müdürü Erhan Dündar, Başiskele Belediye Başkan Yardımcısı Köksal Ayabakan, Kocaeli İl Spor Müdürü Muzaffer Cintimar, Ak Parti Kocaeli il yöneticisi Ayhan Naci Yılmaz, Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu(KEDFE) Başkanı Tekin Dursun, KEDFE Kurucu Başkanı Gencay Yıldıztekin, OLFED Başkanı Murat Güzel, KEDFE 2.dönem başkanı Muhammet Şık, eski Gebze Belediye Başkanı Mehmet Emin Akın, Karabük Üniversitesi öğretim üyesi Prof.Dr.Bahattin Türetken, sivil toplum kuruluşlarının önde gelen temsilcileri, ilçe ve köy dernek başkanları ve yöneticileri ile KEDFE gençlik ve kadın kolları yönetimi katıldı.

TEKİN DURSUN MÜJDELEDİ

Tanışma ve istişare kahvaltısına akın eden Erzurumlular, sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen kahvaltıda birlik ve beraberlik mesajları vererek örnek bir duruş sergilediler. Kahvaltı sonrasında kürsüye çıkarak hemşehrilerini selamlayan KEDFE Başkanı Tekin Dursun, federasyon çalışmaları hakkında bilgilendirirken, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kongre ile ilgili de önemli mesajlar verdi. Kongrede aday olan Avni Gözütok’a teşekkür eden Dursun, Erzurumlular’a yakışan bir kongre olduğunu ve kazananın KEDFE olduğunu söyledi. Federasyon binası olarak yapılması adına Körfez ilçesinde satın alınan arsa ile ilgili bilgi veren Dursun, Erzurumlular’a müjde vererek yakında arsanın tapusunu alacaklarını söyledi.

BAŞKAN DURSUN’DAN 10.YIL GECESİNE DAVET

KEDFE olarak sosyal sorumluluk projelerinde var olmaya devam edeceklerini kaydeden Başkan Dursun, bu yıl 62 öğrenciye burs vermenin mutluluğunu yaşadıklarını ve gelecek yıl bu sayıya çok daha yukarıya taşımak istediklerini söyledi. 13 Ocak’ta Gebze Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan 10.yıl kutlamalarına tüm hemşehrilerini davet eden Başkan Tursun, ‘’Erzurum’un potansiyelini bu gecede göstereceğimize yürekten inanıyorum. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim kılsın. Bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum’’dedi. KEDFE’nin 13 Ocak 2018’de Gebze Kapalı Spor Salonu’nda düzenleyeceği 10.yıl gecesinin komisyon başkanı ve aynı zamanda KEDFE tanıtım ve medyadan sorumlu başkan yardımcısı Köksal Şakar’a emeklerinden dolayı teşekkür etti.

YILDIZTEKİN: ASLOLAN RUH BİRLİKTELİĞİ

KEDFE Kurucu Başkanı Gencay Yıldıztekin ise yaptığı konuşmada, kahvaltıyı festivale dönüştüren hemşehrileriyle gurur duyduğunu belirterek, ‘’Bu salonu tıka basa doldurmak hepimiz için gurur kaynağı. Federasyonumuzu iyi bir şekilde temsil ederek gecesini gündüze katan Başkan Tekin Dursun gerçekten büyük emekler sarf ediyor. Manevi miraslarımızı yaşatıp gelecek kuşaklara doğru bir şekilde aktarmak hepimizin asli görevi olmaya devam etmeli. Fiziki birliktelik elbette önemli fakat aslolan ruh birlikteliğini. Çok şükür ki Erzurumlular bunu iyi yapıyor’’dedi.

REKTÖR HÜLAGÜ: KEDFE KOCAELİ’YE DEĞER KATIYOR

KEDFE’nin muhteşem kahvaltı organizasyonunun onur konuğu kuşkusuz Kocaeli Üniversitesi Rektörü Sadettin Hülagü oldu. Erzurumlu Rektör Hülagü, hemşehrileriyle kucaklaşarak kürsüde Erzurumlular’ı selamladı. Hemşehrileriyle gurur duyduğunu her fırsatta dile getiren Hülagü, KEDFE’yi kurulduğu günden bu yana takip ettiğini ve yapılan çalışmalardan gurur duyduğunu belirtti. KEDFE’nin Kocaeli’ye değer kattığının altını çizen Rektör Hülagü, elinden geldiğince KEDFE’nin yanında olacağını ve destek vereceğini de sözlerine ekledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"Bugünün kazananı yarının kaybedeni olabilir"
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı