"Bölgenin enlerine" muhteşem gece
Reklam

"Bölgenin enlerine" muhteşem gece

Batıyakası Medya tarafından her yıl gelenkesel olarak düzenlenen "Bölgenin Enleri Ödül Töreni" bu yılda muhteşem bir gece ve yoğun bir katılımla önceki gün gerçekleşti.

"Bölgenin enlerine" muhteşem gece

Batıyakası Medya tarafından her yıl gelenkesel olarak düzenlenen "Bölgenin Enleri Ödül Töreni" bu yılda muhteşem bir gece ve yoğun bir katılımla önceki gün gerçekleşti.

25 Eylül 2018 - 14:29

Ünlü dizi oyuncusu ve stand up sanatçısı Emrah Ben'in sunumu ile gerçekeleşen geceye iş, siyaset ve spor camiasının önde gelen isimleri yoğun ilgi gösterdi. Toplamda 16 farklı kategoride bir ay boyunca süren ve 70 binin üzerinde oy kullanılan anket sonucunda birinci olan isimler gecede ödüllerini aldı. Yoğun bir katılım ile gerçekleşen programda ayrıca bölgemize değer katan bir çok isimde ödüle layık görüldü. 

BÜLENT KÖMÜRCÜ'DEN TEŞEKKÜR

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan programda açılış konuşmasını yapan Batıyakası Medya Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Kömürcü konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Kıymetli Misafirler, Değerli Hazirun Batıyakası Medya Tarafından organize edilen Bölgenin Enleri Organizasyonunun finaline hoş geldiniz. 4 Aylık bir çalışmanın sonunda siz kıymetli dostlarımla birlikte buradayız. Medya Dünyasında 12. Yılımızı Doldurduk. Batıyakası İsmi İle 2010 Yılından Beri Sizlere Ulaşıyoruz. Batıyakası Gazetesi, Batıyakası Tv, Batıyakası Derggisi Ve Batıyakası haber.com adresi ile sizlere ulaşmaya devam ediyoruz. Birçok ilki yaparak sizlerin karşısına çıkmaktan son derece mutluyuz. Bu günden sonra farkli bir kaç proje ile sizlerle birlikte olmaya devam edeceğiz.
 
"BÖLGEMİZE DEĞER KATANLARI ONURE ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ"
Yayın hayatımızı objektif bakış açısıyla sürdürürken, taraf olduğumuz tek konu ise kamuoyu çıkarlarıdır. Bu tarzımızdan ödün vermedik, ödünde vermeyeceğiz. Çizgimizde değişiklik olmadan yayın hayatımıza devam ederken, bu güne kadar medya organlarımıza destek veren ve bizlere inanan hiç kimseyi hayal kırıklığına uğratmayacağımıza söz veriyoruz. Bu organizasyonu önümüzde ki yıllar değiştirerek, kanaat önderleri, STK başkanları ve siyasi parti ilçe başkanlarıyla beraber kente değer katan isimleri yemekli organizasyonlarda bir araya getirip onure etmeyi hedefliyoruz. Kategorilerde yer alan arkadaşlarımızı, kategori haricinde onure edeceğimiz dostlarımızı ve bu organizasyona emeği geçen herkesi kutluyor, teşekkür ediyorum"

GECENİN ANA SPONSORU TOPRAK YATIRIM DANIŞMANLIĞINA ÖZEL PLAKET

Batıyakası Medya Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Kömürcü'nün konuşmasının ardından ise gecenin ana sponsoru olan Toprak Yatırım Danışmanlığı firmasının sahibi Emre Toksöz plaketini almak üzere sahneye davet edildi. Genç ve başarılı iş adamı Toksöz yapmış olduğu selamlama konuşmasında şu idafelere yer verdi: "Herkese iyi akşamlar diler saygılarımı sunarım. Bugün burada sizlerle birlikte olmaktan ve bu özel geceye toprak yatırım danışmanlığı olarak ana sponsor olmaktan mutluluk duyuyoruz. Öncelikle bu özel gecede emeği geçen başta Batıykası Medya İmtiyaz Sahibi Bülent Kömürcü olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz. Toprak yatırım danışmanlığı olarak   "toprak her zaman kazandırır" sloganıyla tüm yatırımcılara kazandırmayı hedef edindik. Bu günde bu ödülü alırken bu güne kadar bizleri tercih eden tüm yatırımcılarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Toprak yatırım danışmanlığı sadece Emre Toksöz'den ibarert değil, biz kocaman bir aileyiz. Sizlerinde müsadesi olursa bu ödülüde ailemle birlikte almak istiyorum." 

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Plaketini Bülent Kömürcü'den alan Toprak Yatırım Danışmanlığı firmasının sahibi Emre Toksöz'ün ardından ise sırasıyla kategorilerde birinci olan isimler ve bölgemize değer katan bir çok isim ödül ve plaketlerini almak üzere sahneye çıktı. Gecede ödül alan isimler ise şu şekilde: 

Batıyakası Prestij Ödülü - Ali Osman Gür 

Yılın Sanayicisi - İsrafil Kamacı 

Yılın Spor Adamı - Lokman Demirtaş 

Yılın İşadamı - Yusuf Aksu

Yılın İş Kadını - Sevinç Yazaroğlu 

Yaşam Boyu Onur Ödülü - Caner Göçmez 

Yılın Eğitim Kurumu - Açı Koleji 

Yılın Örnek İş Kadını - Ayten Süleymanoğlu 

Yılın Örnek İş Adamı - Cebrail Kamacı 

Yılın Bayan Gayrimenkul Danışmanı - Asuman Beşiroğlu 

Yılın Bay Gayrimenkul Danışmanı - Mustafa Topbaş 

İstihdama Katkı Ödülü - Arif Gülen 

Yılın Hemşeri Derneği - Kocaeli Kars İli Derneği (Ertekin Akbulak)

Yılın En Başarılı SİAD Kuruluşu - MÜSİAD Gebze (Nihat Yıldırım)

Yılın Girişimcisi - Şengül Yılmaz Koçak 

Yılın Sosyal Projesi - Hamsi Festivali (Ayhan Yılmaz)

Yılın İnşaat Firması - Paşaoğlu İnşaat (Nurali Çiftçi)

Yılın Sivil Toplum Kuruluşu - Emek İnönü Mahallesi Güzelleştirme ve Yaşatma Derneği (Murat Koca) 

Yılın Esnafı - Murat Kaptan 

Sektörel Başarı Ödülü - Serhat Öztürk 

Yılın Genç İş Adamı - Nesip Sefertaş 

Yılın Yaıtrımcısı - Ayşe Şiranün 

Yılın Sağlık Kuruluşu - Hayat Tıp Merkezi (Veysel Saltaş)

Yılın İş Sağlığı ve Güvenliği Firması - Şifa OSGB (Tuncer Saltaş)

Yılın Gayrimenkul Firması - Ak Gayrimenkul (Adem Kara)

Yılın En Başarılı Gıda Restaurant Firması - Alşan Kebap (Taner Alşan) 

Bölgenin Enleri Aketi Özel Ödülü - Elif Adıgüzel 

Yılın Muhabiri - Emrah Dursun 

Ödüllerin sahibini bulduğu bu özel gecenin sonunda ise Tüm ödül alan ve ödül veren isimler sahneye çıkarak gecenin anısına özel bir aile fotoğrafı çektirdiler. Programın sonunnda tekrar sahneye çıkan Batıyakası Medya İmtiyaz Sahibi Bülent Kömürcü tüm katılımcılara teşekkürlerini sunarken, Bölgemizin tanınmış simalarından Orhan Kaya gecenin sunumunu yapan Emrah Ben'e bir teşekkür plaketi verdi. Program hatıra fotoğraflarının ardından son buldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çayırova Gençlik Merkezi açılıyor
Çayırova Gençlik Merkezi açılıyor
Darıca Hükümet Konağı’nda çalışmalar devam ediyor
Darıca Hükümet Konağı’nda çalışmalar devam ediyor