BM Genel Kurulu’na damga vuran kareler
Reklam

BM Genel Kurulu'na damga vuran kareler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BM Genel Kurulu’na hitabı öncesinde ABD Başkanı Donald Trump ile bir görüşme yaptı.

BM Genel Kurulu'na damga vuran kareler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BM Genel Kurulu’na hitabı öncesinde ABD Başkanı Donald Trump ile bir görüşme yaptı.

BM Genel Kurulu'na damga vuran kareler
26 Eylül 2018 - 09:34

El sıkıştıktan sonra bir süre sohbet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşi Emine Erdoğan, Trump'a da eşi Melania Trump eşlik etti. Görüşme sırasında çekilen kareler büyük ilgi gördü.

İşte 73. BM Genel Kurulu'na damga vuran kareler

 
 

 
 
 
 
 
 


 
 
 
 

Birleşmiş Milletler (BM) 73. Genel Kurulu Görüşmelerine katılmak üzere ABD'nin New York kentinde bulunan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hırvatistan Cumhurbaşkanı Kolinda Grabar Kitarovic ile görüştü.

 

 

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 73. Genel Kurulu Görüşmelerine katılmak için bulunduğu New York'ta, Slovenya Cumhurbaşkanı Borut Pahor ile görüştü. 

 



 

Birleşmiş Milletler (BM) 73. Genel Kurulu Görüşmelerine katılmak üzere ABD'nin New York kentinde bulunan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İngiltere Başbakanı Theresa May ile görüştü.

 

 

Birleşmiş Milletler (BM) 73. Genel Kurulu Görüşmelerine katılmak üzere ABD'nin New York kentinde bulunan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile görüştü.

 



 

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 73. Genel Kurulu Görüşmelerine katılmak için bulunduğu New York'ta, Mozambik Devlet Başkanı Filipe Jacinto Nyusi ile görüştü.

 

 


 

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 73. Genel Kurulu Görüşmelerine katılmak için bulunduğu New York'ta, Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras'ı kabul etti.

 

Başarı ödülü New York’ta Cumhurbaşkanı Erdoğan’a takdim edildi. 

 


Birleşmiş Milletler tarafından, Sağlık Bakanlığına “Bulaşıcı Olmayan Hastalıkların Önlenmesi ve Kontrolü” kapsamında yürütülen başarılı çalışmalardan ötürü ödül verildi. Başarı ödülü New York’ta Birleşmiş Milletler 73’üncü Genel Kurulu sırasında Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’nın da yer aldığı bir törenle Dünya Sağlık Örgütü Genel Direktörü Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a takdim edildi.

 



 
 

Birleşmiş Milletler, Sağlık Bakanlığına, “Bulaşıcı Olmayan Hastalıkların Önlenmesi ve Kontrolü” kapsamında yürüttüğü başarılı çalışmalar nedeniyle ödül verdi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe