’’Biz geleceğe güvenle bakan bir...
Reklam

''Biz geleceğe güvenle bakan bir kentiz''

Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli Artvinliler Birliği ve Başiskele Ordulular Derneğini makamında ağırladı. Görüşmelerde tarihin bir ibret vesikası olduğunu ifade eden Karaosmanoğlu, “Çanakkale’de verdiğimiz mesaj neyse, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Operasyonlarımızda verdiğimiz mesaj da aynıdır” dedi.

''Biz geleceğe güvenle bakan bir kentiz''

Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli Artvinliler Birliği ve Başiskele Ordulular Derneğini makamında ağırladı. Görüşmelerde tarihin bir ibret vesikası olduğunu ifade eden Karaosmanoğlu, “Çanakkale’de verdiğimiz mesaj neyse, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Operasyonlarımızda verdiğimiz mesaj da aynıdır” dedi.

''Biz geleceğe güvenle bakan bir kentiz''
23 Mart 2018 - 11:19

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, dünya üzerinde Türkiye için kurdukları ve oynadıkları oyunları millet olarak birliğimizle, beraberliğimizle,  kardeşliğimizle derdest edildiğini,Kocaeli Artvinliler Birliği Başkanı İmad Erdoğan ve Fuar Komitesi ziyaretinin yanı sıra Başiskele Ordulular Dernek Başkanı Ekrem Çökük ve yönetimiyle olan buluşmasında bir kez daha ifade etti. Karaosmanoğlu, “Ülkemizi yok etmeye ve topraklarımızı paylaşmaya gelenlere Çanakkale ile Kurtuluş Savaşı’nda verdiğimiz mesaj neyse, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Operasyonlarımızda verdiğimiz mesaj da aynısıdır” dedi.

 

“ÜLKEMİZİN BİRLİĞİNE KATKIYI HEP BİRLİKTE VERİYORUZ”

Türkiye’den ve Kocaeli’den yükselen kardeşlik ve birlik mesajlarından rahatsız olanların ülkemiz üzerine emellerine ulaşmak için her yolu denediklerini ama başaramadıklarını da belirten Karaosmanoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak her platformda sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte ortak faydada buluşuyoruz. Kentimizin ve ülkemizin birliğine katkıyı hep birlikte veriyoruz. Şunu özellikle belirtmem gerekir ki biz geleceğe güvenle bakan bir kentiz. İnşallah daha güzel günler bizi bekliyor. Çok çalışacağız ve çocuklarımıza daha yaşanabilir bir kent ve ülke bırakacağız. Bunu da STK’larımızın başaracağız” ifadelerini sarf etti. 

 

“ŞEHİTLERİMİZİN MEKÂNI CENNET OLSUN”

Anadolu Kocaeli’de projesi kapsamında hemşehri derneklerinin kendilerini, kültürlerini, mutfağını tanıttıklarını da belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Bu projemize eşlik eden ve organizasyonlarıyla birliğimize destek veren tüm STK’larımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Türkiye’nin kendisiyle barışık ve vatandaşıyla bir ve beraber olduğunu tüm dünyaya gösteren halkımıza da teşekkür ediyorum. Sınırları ötesinden kendisine yönelen terör tehditlerine karşı artık tepkisiz kalmıyoruz. Terörü kaynağında yok etmek için de 24 Ağustos 2016 tarihinde başlattığı Fırat Kalkanı Harekâtı’yla ilan etti. Bugün Afrin harekâtı ve bunun beraberinde yurt içi ile farklı coğrafyalarda yürüttüğü kararlı operasyonlarıyla çok başarılı sonuçlar alınmaktadır. Bir kez daha ifade etmek isterim ki şehitlerimizin mekânı cennet olsun. Gazilerimize de acil şifalar diliyorum” açıklamasını yaptı.

 

KATKI VEREN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Kocaeli Artvinliler Birliği Başkanı İmad Erdoğan ve Fuar Komitesi birliktelikte düzenlenen Artvin Tanıtım günleri için Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na verdiği destekler için çok teşekkür etti. Artvin Tanıtım Gününün verimli ve vatandaşların büyük ilgisiyle tamamlandığını dile getiren Erdoğan, “Tanıtım günlerimize gelen, emek sarf eden ve kültürel zenginliğimize katkı veren herkese çok teşekkür ediyorum” açıklamasını yaptı. Başiskele Ordulular Dernek Başkanı Ekrem Çökük’de, dernek olarak ortaya koydukları çalışmalar hakkında Karaosmanoğlu’na detaylı bilgi aktarırken, gençlik üzerine çalışmalara ağırlık vereceklerini dile getirdi.

 

 

“EKSİKLİKLERİN ÇÖZÜMÜNE BÜYÜK KATKI VERDİĞİNİ GÖRÜYORUZ”

Türkiye’nin eriştiği demokratik olgunluk sayesinde artık başta kadın meseleleri olmak üzere bütün toplumsal sorunların STK’lar tarafından ele alınabildiğini vurgulayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Geçmişe dönemlere göre devletimizin, sivil toplumun kuruluşlarının ve medyamız artık kadın ve gençlik üzerine daha çok fazla eğilmektedir. Buda anlatmamız gereken konuların önemini ortaya koyarken, daha hızlı ve kısa yoldan bu noktada ki eksikliklerin çözümüne büyük katkı verdiğini görüyoruz” diyerek sözlerini tamamladı. Birliktelik karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"Bugünün kazananı yarının kaybedeni olabilir"
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı