Bıyık’a büyük destek!
Reklam

Bıyık’a büyük destek!

AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı Genişletilmiş 51. İlçe Danışma Toplantısı dün protokolün yoğun katılımı ile gerçekleşti. Belediye Başkanı olarak ilk danışma toplantısına katılan Muzaffer Bıyık’a teşkilatlarından çok büyük destek geldi.

Bıyık’a büyük destek!

AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı Genişletilmiş 51. İlçe Danışma Toplantısı dün protokolün yoğun katılımı ile gerçekleşti. Belediye Başkanı olarak ilk danışma toplantısına katılan Muzaffer Bıyık’a teşkilatlarından çok büyük destek geldi.

Bıyık’a büyük destek!
25 Temmuz 2019 - 10:46

Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Genişletilmiş 51. İlçe Danışma Toplantısı’na; AK Parti Kocaeli Milletvekilleri, İlyas Şeker, Mehmet Akif Yılmaz, Cemil Yaman, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Av. Ufuk Acay, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, misafir belediye ve ilçe başkanları, ilçe yönetimi ve çok sayıda partili katıldı. 

TEŞKİLATIMIZLA BAĞLARIMIZI KOPARMAYACAĞIZ

Danışma toplantısının açılış konuşmasını AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay yaptı. Acay’ın ardından konuşmak için kürsüye çıkan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın konuşması gençler tarafından sürekli tezahüratlarla kesildi. Başkan Bıyık gençlere teşekkür ederek, “Bugün büyüklerimiz uygun gördü sizlere belediye başkanı olarak hitap etme fırsatı bulduk. Göreve geldiğimiz günden bu yana birçok çalışma yaptık. En önemli organımız teşkilat. Asla ve asla teşkilatımızla bağlarımızı koparmadan istişare içerisinde olmak kaydıyla yola çıktık. Seçimden önce hazırladığımız beyannamede acilen yürürlüğe koyduğumuz ibadethanelerimiz haftanın belirli günlerinde temizlik görüyor. İstihdam masamızı kurduk. Darıca’da işsiz kardeşlerimize iş aramak için özel bir ekip kurduk. Balçık Köyü Mezarlığı’nda içme suyu hattı çekilmemişti. Büyükşehir ve İSU ile işbirliği içerisinde hayırsever vatandaşımızla mezarlık hizmet binasının anlaşmasını yaptık. 

 

 

ÇUKURSUZ BİR DARICA

Darıca’da uygulamaya koyduğumuz ve kararlarını aldığımız Darıca’nın temizlik işleri ile alakalı yaklaşık 16 tane çöp kamyonu aldık. Pazarlık usulü ile aldığımız çöp kamyonlarının ödemesini bir yıl içerisinde yapacağımız. Darıca Belediyesi artık kendi kamyonları ile kendi işini yapmış olacak. Darıca’da 10 yıl anahtar vurmadan iş yapacağız. Birçok konuda tasarruf yapıyoruz ama sosyal yardım konusunda asla tasarruf yapmıyoruz. Göreve geldiğimiz süre içerisinde Ramazan ayı dahil olmak üzere 1 milyona yakın sosyal yardım yaptık. Parke taşı için hem Büyükşehir belediyemizden destek alıyoruz hem de kendi bütçemizden asfalt alıyoruz. Yaz ayında mahalle aralarındaki çukurlar kapatılacak. Kışa yamasını, asfaltını tamamlamış, çukurları olmayan bir Darıca olarak gireceğiz. 

 

 

SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

Eğitimle alakalı bazı problemlerimiz var. Piri Reis Mahallesi’nde yıllardan beri kanayan bir yara olan ilkokul problemi var. Muhtarlığın olduğu yerde plan tadilatı ve zemin etüdü yaparak il milli eğitim müdürlüğümüze verdik. Kısa zamanda buranın ilkokul çalışmasını da başlatacağız. Bizzat takip ettiğim Menekşe Anaokulu ve Kazım Karabekir Mahallesi’nde de bir okulla alakalı girişimlerimizi Kocaeli Valiliğimiz ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzle bir plan yaptık. Osmangazi Mahallesi’ndeki sağlık ocağımıza yer teslimi yaptık. Orada da bir doktorumuz bu hafta, 2 doktorumuz da bayramdan sonraki hafta sağlık ocağına gelerek göreve başlayacak” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Emekli Müdür kalbine yenildi
Emekli Müdür kalbine yenildi
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği