Beylikdüzü’nde kiralık daire arayanların...
Reklam

Beylikdüzü’nde kiralık daire arayanların bilmesi gerekenler

Türkiye ekonomisinin lokomotifi olan gayrimenkul sektörünün adından söz ettiren ilçesi Beylikdüzü’nde yeni projeler artıyor.

Beylikdüzü’nde kiralık daire arayanların bilmesi gerekenler

Türkiye ekonomisinin lokomotifi olan gayrimenkul sektörünün adından söz ettiren ilçesi Beylikdüzü’nde yeni projeler artıyor.

Beylikdüzü’nde kiralık daire arayanların bilmesi gerekenler
21 Eylül 2018 - 08:43

Sakin bir yaşam, kolay ulaşım avantajı ve her bütçeye uygun konut imkânı gibi avantajlarıyla dikkat çeken Beylikdüzü hem satılık ve hem de kiralık daire arayanların yakından takip ettiği yerlerden. Şehrin en çok konut satışı yapılan ilçelerinden Beylikdüzü, düzenli yapılaşmasıyla ve yeşil alanlarıyla pek çok bölgeden ayrılıyor. Beylikdüzü’nde Adnan Kahveci, Barış, Yakuplu, Kavaklı, Marmara, Cumhuriyet, Büyükşehir, Gürpınar, Dereağzı ve Sahil olmak üzere toplam 10 mahalle bulunuyor.  Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2017 verilerine göre, ilçenin en kalabalık mahallesi Adnan Kahveci, en az nüfuslu mahallesi ise Sahil oldu.  Peki, Beylikdüzü’nde yaşamın avantajları neler? Beylikdüzü kiralık daire fiyatları ne kadar? İşte İstanbul’un konut piyasasında en çok tercih edilen ilçelerinden Beylikdüzü’nde kiralık daire arayanlar için önemli bilgiler…
Beylikdüzü’nde yaşamın avantajları
Şehrin hemen hemen her yerinden otobüs, metrobüs veya minibüs ile bölgeye kolayca ulaşım sağlanıyor.  İstanbul’un prim değeri yükselen ilçesi Beylikdüzü havalimanına ise sadece21 km uzaklıkta yer alıyor. Kiralayacağınız dairenin bulunduğu lokasyonda ulaşım imkânlarının fazla olması yaşamanızın kolaylaşmasına olanak tanır. Ayrıca şehrin gürültüsünden ve kalabalığından sıkıldıysanız, yeşilin ağırlıkta olduğu Beylikdüzü’nde sakin ve huzurlu vakit geçirebilirsiniz. Diğer taraftan sitelerin çoğunlukta olduğu ilçede, lüks villaların yanı sıra nitelikli sosyal donatıları olan uygun fiyatlı evlerde yer alıyor. Tüm gelir gruplarına hitap eden Beylikdüzü’nde siz de bütçenize uygun kiralık daire bulabilirsiniz.
Beylikdüzü kiralık daire fiyatları 797 TL’den başlıyor!
Beylikdüzü satılık ve kiralık daire arayanların gözde ilçelerinden. Bu nedenle bölgedeki emlak fiyatları yakından takip ediliyor. Zingat.com Bölge Raporu verilerine göre, Beylikdüzü kiralık ev fiyatı ortalama 100 metrekare için 797 TL ile 1.328 TL arasında değişiyor. Kiralık dairenin ortalama fiyatı da 1.062 TL olarak gösteriliyor. İlçede kiraya verilen bir konutun yatırım geri dönüş süresi ise 18 yıl olarak hesaplanıyor
Konut fiyatlarının yanı sıra sosyo-ekonomik durum ve demografik bilgiler de bölgede yaşamak isteyenlerin dikkat etmesi gerekenler konuların başında geliyor. Beylikdüzü’nde yaşanabilirlik, refah ve kültürel düzeyi puanlarının ortalaması alınarak hesaplanan sosyo-ekonomik durumu  B. Bölgedeki eğitim durumunu incelediğimizde lise mezunların yüzde 26.1 ile ağırlıkta olduğunu görmekteyiz. Nüfusun çoğunluğunun 0-14 yaş aralığının oluşturduğu Beylikdüzü’nde yaşayanların büyük bir kısmının medeni durumu ise evli.
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe