"Beraberliğimiz her süreçte daim...
Reklam

"Beraberliğimiz her süreçte daim olsun"

AK Parti 27. Dönem Kocaeli Milletvekili Adayı Dr.Hakan Höbek 31 Mart seçimlerinde AK Parti'den aday adayı olan herkese başarılar dileyerek anlamlı bir mesaj yayınladı.

"Beraberliğimiz her süreçte daim olsun"

AK Parti 27. Dönem Kocaeli Milletvekili Adayı Dr.Hakan Höbek 31 Mart seçimlerinde AK Parti'den aday adayı olan herkese başarılar dileyerek anlamlı bir mesaj yayınladı.

07 Ocak 2019 - 17:25

İŞTE O AÇIKLAMA;

Ülkemiz yerel yönetimler seçim sürecine girerken, her seçimde olduğu gibi tüm partilerde aday adayları başvuruları hızlandı. Allah hepsine güç versin başarılı kılsın inşallah. Bu arkadaşlarımızın hepsi birbirinden üstün değerlere sahipler. Hepsi de ülkesini ve halkını seviyor kuşkusuz.
Hepsine aynı soruyu sormayı deneyelim ve diyelim ki neden siyaset ve niçin Akparti diye soralım.
Cevabı çok kısa ve değişmez kalıp olarak:
Hizmet için! Ve ben kendimi Akparti ye ait hissediyorum olacaktır.
Yani siyaset yapıyor olmalarının tek bir nedeni var o da hizmet!
Peki Samimiler mi? Bence çoğu öyle ama samimi olmayanlarda var doğal olarak.
Samimi olanlarla olmayanları nasıl ayırt etmeliyiz. Akparti gibi kurumsallaşmış partiler bunun takipçisi olmalı ve oluyor da. Çizgiden çıkan belirleniyor kuşkusuz.
Milletvekilliğine olsun, Belediye Başkanlığı ve Meclis üyelikleri için olsun çok kişi aday olur ancak doğru yada yanlış bir kişiye nasip olur o makam. Ne yazık ki süreç orada başlar. Aday olamayanların kırgınlıkları başlar, aslında bu doğaldır ancak bu 2 3 gün için doğaldır. Sonrası ise patolojik olur.
-Bir ders verelim Akpartiye de görsünler diyenler mi dersiniz,
-Sadece dükkanda esnafla gözüküp Facebook’ta paylaşan oysa parti aleyhinde çalışanlar mı dersiniz,
-Partimiz içinde aday olamayan arkadaşlarımızın oluşturdukları parti aleyhine gruplaşmalar mı dersiniz,
-Bu arada aday olanların çevresinde toplanan şakşakçı ve çıkarcılar mı dersiniz, ki bunlar en tehlikelisi
-Benim adayım olmadı deyip pasif çalışan teşkilatlar mı dersiniz,
-Geçmiş dönemde partiye reis için, inandığı için emek vermiş insanları tekrar sahneye çıkmasın diye programlara çağırmayan teşkilatlar mı dersiniz,
Sadece bazı örneklerini verebildiğim sosyolojik gerçeklerdir.
Ama biz RECEP TAYYİP ERDOĞAN’ın yanında, inancımızla ve ülkemizin, çocuklarımızın geleceği için onunla beraber yürürken hizmet için AKPARTİ DE İDİK.
UNUTULDU BU DEĞERLER; ŞİMDİ BEN VARSAM OLUR OLMAZSAM BANANE ÇOCUKLARIMIN GELECEĞİNDEN OLDU!!!
Dünyada uzun süre iktidarda kalan partiler ki bizde de öyledir, hep çok daha iyi hizmet vereceğine inandıran partilerdir.
Hizmet ettiğiniz sürece iktidarda kalırsınız, hizmeti azalttığınızda oyunuz azalır, bıraktığınızda da tarihin yapraklarında yerinizi alırsınız.
Partiler de hizmet yarışına giren her birey bunu unutmamalı. Siyaset uzun bir süreç ve ben değil biz diyebilen partililerine sahip partiler ayakta uzun kalıyor.
ADAY ADAYI OLAN TÜM ARKADAŞLARIM VE TEŞKİLATLARIMIZ BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ HER SÜREÇTE DAİM OLSUN. Aksi davrananları içimizde barındırmayalım.24 HAZİRAN MİLLETVEKİLİĞİ SEÇİMLERİNDE BUNU SAĞLAYAMADIK  BUNU SİZLERLE PAYLAŞIRKEN HİÇ BİR ŞEY ÜLKEMİN GELECEĞİ İÇİN KENDİNİ ORTAYA KOYAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN BAŞKANIMIZDAN ÖNEMLİ DEĞİL diye düşünmemdendir.    ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.    

DR.HAKAN HÖBEK
AK Parti 27. Dönem Kocaeli Milletvekili Adayı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı
SÜPER LİG ROTASI BELLİ OLDU
SÜPER LİG ROTASI BELLİ OLDU