"Belediyede Bıyık, mecliste MHP"
Reklam

"Belediyede Bıyık, mecliste MHP"

Milliyetçi Hareket Partisi Darıca İlçe Başkanlığı, Cumhur İttifakı Adayı Muzaffer Bıyık’ı davet etti. Önemli buluşma MHP’nin Nenehatun Mahallesi temsilciğinde gerçekleşti.

"Belediyede Bıyık, mecliste MHP"

Milliyetçi Hareket Partisi Darıca İlçe Başkanlığı, Cumhur İttifakı Adayı Muzaffer Bıyık’ı davet etti. Önemli buluşma MHP’nin Nenehatun Mahallesi temsilciğinde gerçekleşti.

04 Şubat 2019 - 08:59

AK Parti ve MHP arasındaki Cumhur Darıca’da İttifakı a’masız hedefe kilitlendi. Dün ilk resmi programlarını gerekleştiren Cumhur İttifakı, belediye başkan adayı Muzaffer Bıyık’ı dinledi. MHP’nin konuğu olan ve ülkücülere seslenen Bıyık; “Yarın ‘tak sepeti koluna herkes kendi yoluna’ diyenlerden olmayacağız, bu kenti ülküdaşlarımızla birlikte yöneteceğiz” dedi. Toplantıya MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ve Cumhur İttifakı adayı Muzaffer Bıyık’ın yanı sıra MHP’li yöneticiler ve üyeler katıldı. Açılış konuşmasını kısa tutan MHP İlçe Başkanı Aygün, “Türkmen beyi Dr. Devlet Bahçeli ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde alınan kararlara teşkilatlar olarak harfiyen uyacağız. Liderimizin sözünü yerde bırakmayacağız, Darıca’da belediye başkan adayımız AK Partili Muzaffer Bıyık’tır. Belediye de Cumhur İttifak’ımızın adayı Bıyık’a oy vereceğiz, meclis üyeliklerinde ise MHP’li adayları destekleyeceğiz. Teşkilatçılar ve ülkücüler olarak liderlerimizin aldığı kararların sonuna kadar arkasında duracağız. O yüzden hepinizin desteğine ihtiyacımız var ve sahada çok çalışacağınıza inancımız tam” ifadelerini kullandı.

“ZAFERE HEP BİRLİKTE ULAŞACAĞIZ”

Aygün’den sonra mikrofon AK Parti Darıca İlçe Başkanı Av. Ufuk Acay’e verildi. Acay birlik ve beraberlik mesajları verdiği konuşmasında, “Bugün burada Cumhur İttifakı’nda yer alan partilerimizin birlikte organize ettiği ilk toplantıda bir araya geldik. Bundan sonra inşallah el ele, gönül gönüle Nenehatun’dan başlayarak, Darıca’da Cumhur İttifakı olarak ilçenin altını üstüne getireceğiz. Genel başkanlarımızın belirlemiş olduğu, devletin bekası, kırmızıçizgimiz dediği yolda hep birlikte yürüyeceğiz. Ülkücü kardeşlerimizin desteğiyle inşallah Cumhur İttifakı’nın adayını da belediye başkanı olarak belirleyeceğiz. Ben bütün yol ve dava arkadaşlarıma inanıyor ve güveniyorum. Bu birliği ve beraberliği Cumhur İttifakı’nın bugünlere gelmesini sağlayan bütün büyüklerimizi muhabbetle selamlıyorum. İşimiz kolay değil ancak birlik ve beraberliğimiz bizi zafere ulaştıracak” dedi.

“ÜLKÜCÜLERLE AYNI ÇİZGİDEYİZ”

Muzaffer Bıyık ise şunları kaydetti; “Sahaya çıktığımız günden beri, MHP ve AK Parti ilçe başkanımızla süreci birlikte yürütüyoruz. Birçok programı istişare ettik ve bir yol haritası çizdik. Cumhur İttifakı’nı Darıca’da en güçlü şekilde nasıl temsil etmenin derdindeyiz. Aradaki ufak tefek nüans farklılıkları hariç AK Parti ile MHP’nin ana arterleri hep aynıydı. Hepimiz milliyetçiyiz ve hepimiz bu milletin bekasını savunan insanlarız. 15 Temmuz’da, başta Adem başkanımız olmak üzere MHP’ye gönül vermiş herkesle omuz omuza vatan için bir aradaydık. Cumhur İttifakı adayı olmam dolayısıyla şahsıma sizlerden oy istiyorum. Kafalarda soru işareti kalmaması adına şunu net bir şekilde belirtmek isterim ki gittiğimiz her ortamda şahsımın Cumhur İttifakı’nın adayı olduğunu ifade ederek, birlikteliğin zedelenmemesi adına bütün hassasiyeti ve gayreti gösteriyoruz. Burada Cumhur İttifakı’nın ana teması iki ya da üç belediye daha fazla kazanmak değildir. Bir iş memleket meselesiyse gerisi teferruattır. Cumhur İttifakı’nın özünde devletin bekası ve memleket meselesi vardır. Şahsımın belediye başkanı olup olmamasının hiçbir hükmü yoktur.

HEDEFİMİZ %60 BAŞARI SAĞLAMAK

Bundan dolayı Cumhur İttifakı’nın mayasına uygun süreç yaşatmamız gerek ve bu da 31 Mart’a kadar sürmeyecek. Belediye başkanı olunca tak sepeti koluna, herkes kendi yoluna diye bir şey olmayacak. Allah nasip ederse 5 yıl boyunca Darıca’yı sizlerle beraber yöneteceğiz. Darıca’nın geleceğini hep beraber şekillendireceğiz. Tüm Darıca’nın belediye başkanı olarak yine buralara geleceğiz ve istişare edeceğiz. Ben Cumhur İttifakı’na gönülden bağlı bir kardeşinizim. Türkiye’de siyasetin şekli ve şemali değişti, bizim amacımız gönüllere girebilmektir. AK Parti ve MHP bu konuda tecrübelidir, sahada sizlerle programlar yaparak beraber çalışacağız. Kızmış, küsmüş arkadaşlarımız varsa gönüllerini alarak Cumhur İttifakı’nın ne olduğunu anlatacağız. Sahada olmaktan ve çalışmaktan asla yılmayacağız. 24 Haziran’da yapılan seçimlerde ittifakımızın oyu 58, 59 bandındaydı. Yapacağımız çalışmalarla Cumhur İttifakı’nın oyunu 60 bandından yukarı çekmekle mükellefiz. 31 Mart gecesine kadar var gücümüzle çalışacağımızın sözünü veriyorum. Cenab-ı Allah çıktığımız yolda bizleri utandırmasın”


YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe