Bayrak Ordulular ile buluştu
Reklam

Bayrak Ordulular ile buluştu

İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak, Çayırova’da bulunan STK’ları ziyaret etmeye devam ediyor. Bayrak son olarak Çayırova Ordulular Derneği’ne bir ziyaret gerçekleştirerek projelerini ve hedeflerini paylaştı.

Bayrak Ordulular ile buluştu

İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak, Çayırova’da bulunan STK’ları ziyaret etmeye devam ediyor. Bayrak son olarak Çayırova Ordulular Derneği’ne bir ziyaret gerçekleştirerek projelerini ve hedeflerini paylaştı.

Bayrak Ordulular ile buluştu
18 Mart 2019 - 09:05

Yaklaşan yerel seçimler öncesi çalışma temposunu iyiden iyiye artıran Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak sivil toplum kuruluşlarında düzenlediği toplantılar ile halka projelerini anlatıp, vatandaşların sorularını cevaplamaya devam ediyor. Çayırova Ordulular Derneği’ne gerçekleştirdiği ziyarette de projelerini paylaşan Bayrak: “Amacımız Çayırova’nın hak ettiği değeri görmesidir. Geçen süre zarfından kazanımlarımız ile kaybettiklerimizi mukayese yaparsak ortaya pekte iç açıcı bir sonuç çıkmadığını görüyoruz” dedi.

ÇAYIROVAYI TEMSİL EDEN BİR MECLİS LİSTESİ

Yapılan programa yoğun ilgi gösteren Ordulular tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan Çayırova Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak’a, İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal, İlçe Yöneticileri ve Meclis Üyesi adayları da eşlik etti. Programda ilk sözü alan Dernek Başkanı Ramazan Demir, Başkan Adayı İlhami Bayrak’a başarı dileklerini ileterek “Kıymetli Başkan Adayı İlhami Bayrak’ın yanında derneğimizi temsilen üyemiz, kardeşimiz Mahmut Başoda var. Kendisi bizleri temsilen İYİ Parti’den meclis üyesi adayı oldu. Kardeşimize sizlerin de destek vereceğinden şüphemiz yok. İlhami Bey’e ve İYİ Parti’ye tekrar başarılar dileklerimi iletiyor ve seçimlerin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

BAŞKAN ADAYI BAYRAK’A TEŞEKKÜR

Dernek Başkanı Demir’in konuşmasının ardından ise Ordulu Meclis Üyesi Adayı Mahmut Başoda’da Meclis Üyesi adaylarını temsilen bir konuşma yaparak Başkan Adayı İlhami Bayrak’a teşekkürlerini iletti. İYİ Parti kadrolarında İlhami Bayrak’ın yanında olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Başoda tüm hemşerilerinden destek istedi. Mahmut Başoda’nın ardından söz alan İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal ise tüm katılımcılara teşekkür ederek Çayırova’da İlhami Bayrak ile yeni bir dönemin başlayacağını belirtti.

“KAYBEDECEK BİR 5 YIL DAHA YOK”

Yapılan selamlama konuşmalarının ardından söz alan İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak ise tüm Ordululara teşekkürlerini sunarak “Sizlerle ortak paydamız olan Çayırovamız için bugün bir aradayız. Öncelikle barış ve kardeşlik iklimi içerisinde geçecek bir seçim süreci temenni ediyorum. 31 Mart Yerel seçimleri ilçemiz için büyük önem arz etmektedir. Bunu her yerde dile getiriyorum çünkü ilçemizin kaybedecek bir 5 yılı daha yok. Çayırova’da hizmetlerimizi halkımızın önceliklerini baz alarak yapacağız. Hazırladığımız tüm bu projeler Çayırovamızın gerçek manada marka bir şehir olmasını sağlayacaktır” şeklinde konuştu.

ÇAYIROVA’DA İLK İCRAAT DEVLET HASTANESİ OLACAK

Çayırova Devlet Hastanesi sorununu göreve geldikleri an itibariyle çözüme kavuşturacaklarını belirten İlhami Bayrak: “Sizler yetkiyi verdiğiniz gün Sağlık Bakanlığımız ile yapacağımız protokolle mevcut belediye binamızı devlet hastanesi yapılmak üzere bakanlığa devredeceğiz. Halkımızın yatırım planında olup olmadığını bile tam olarak bilmediği bir hastane projesi için kaybedecek zamanı yok. Bizler sahada halkın içinde hizmet vereceğiz, içerisinde tam manasıyla hizmet verilmeyen sağlık ocağı tipinde ki semt polikliniği binasını ise belediye hizmet binası olarak kullanacağız. Biz makam için değil, Çayırova’ya hak ettiği değeri vermek için bu önemli göreve talip olduk” dedi. Tüm projelerini tek tek sinevizyon eşliğinde Ordulular ile paylaşan İlhami Bayrak son olarak tüm projelerin büyük kısmını göreve geldikleri ilk yıl içerisinde hayata geçireceklerini de sözlerine ekledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
ELLİNCİ MİTİNG KOCAELİ’DE
ELLİNCİ MİTİNG KOCAELİ’DE
Miting alanına özel ulaşım planı yapıldı
Miting alanına özel ulaşım planı yapıldı