Bayrak,"5 Yılda Türkiye’ye örnek...
Reklam

Bayrak,"5 Yılda Türkiye'ye örnek oluruz"

İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak, dün akşam katıldığı STK ziyaret programında konuştu. Bayrak: “Çayırova’da halkın dinlendiği, dikkate alındığı, ötekileştirmeyen bir belediyecilik anlayışını hakim kılacağız” dedi.

Bayrak,"5 Yılda Türkiye'ye örnek oluruz"

İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak, dün akşam katıldığı STK ziyaret programında konuştu. Bayrak: “Çayırova’da halkın dinlendiği, dikkate alındığı, ötekileştirmeyen bir belediyecilik anlayışını hakim kılacağız” dedi.

Bayrak,
07 Mart 2019 - 13:04

Tokat İli Zile İlçesi Sofular Köyü Derneği’ne bir ziyaret gerçekleştiren Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak’a, İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal, İlçe Yöneticileri ve Belediye Meclis Üyesi Adayları eşlik etti. Programa ayrıca Çayırova Tokatlılar Derneği Başkanı Cemal Demirbağ, Emek ve İnönü Mahallesi Güzelleştirme Derneği Başkanı Murat Koca ve İnönü Mahallesi sakinleri de katıldı.

TOKAT SOFULAR KÖYÜ BAYRAK’I AĞIRLADI
Programda ilk olarak söz alan ev sahibi, Sofular Köyü Derneği Başkanı Fevzi Demir: “Çayırovamızın geleceği için önem arz eden 31 Mart yerel seçimleri öncesinde başkanlık görevine talip olan Sayın İlhami Bayrak’a bizleri ziyaret ettiği için teşekkür ediyoruz. Şahsına ve İYİ Parti’ye başarı dileklerimizi iletiyoruz” dedi. Başkan Fevzi Demir’in ardından söz alan İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal ise tüm Sofular Köyü Derneği’ne kendilerini misafir ettikleri için teşekkür ederek, İYİ Parti heyetini ve meclis üyesi adaylarını tanıttı. İlçe Başkanı Uzunal’ın arından ise sözü Başkan Adayı İlhami Bayrak aldı.

BAYRAK: “SADECE SEBEPSİZCE ZENGİLEŞEN SİYASİLER GÖRDÜK”
Çayırova’da seçimi kazandıkları takdirde, halkın dikkate alındığı, söylediklerinin önemsendiği bir yönetim anlayışı içinde olacaklarını belirten Bayrak: “Bugüne kadar ilçemizde hiçbir Çayırovalı gerçek manada eşit hizmet almadı. Sebepsizce zenginleşen siyasiler gördük sadece. Sizlerin çocukları işsiz kalırken, İstanbul’dan gelip yüksek maaşlarla Çayırova Belediyesi’nde çalışanları gördük ne yazık ki. Ama inanıyorum ki Çayırova halkı bunun hesabını soracaktır. Kendi geleceğini düşünen Çayırovalılar, geç olmadan ilçemiz üzerinden plan yapanların planlarını bozacaktır” dedi.

“ÇAYIROVALILARIN, PARASININ NEREYE GİTTİĞİNİ BİLMEK HAKKI”
Çayırova’nın ciddi bir bütçesinin olduğunu belirten Başkan Adayı Bayrak: “Bakın bu bütçenin neredeyse tamamı sizin vergilerinizden oluşmaktadır, yani sizin cebinizden çıkan paralar. Fakat birileri bu bütçeyi hiçbir şekilde halka hesabını vermeden yönetmek istiyor. Biz seçildiğimiz takdirde halkımıza her yıl bütçemizin hesabını vereceğiz. Çayırovalı parasının nereye gittiğini bilecek. Üstü örtülü, genel anlam ifade eden, içeriği belli olmayan harcama kalemlerimiz olamayacak. Halka hesap veren bir belediyecilik anlayışını hakim kılacağız” şeklinde konuştu.

“BİZİM DEĞİL, HALKIN ÖNCELİKLERİNE GÖRE HİZMET”
Onlarca özel proje ile Çayırova’da 5 yılda ciddi bir kalkınma sağlayacaklarını da beliren Çayırova Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak: “Biz halkın talepleri ile hazırladığımız projelerimiz ile gerçek manada hizmet sunmayı hedefliyoruz. Çayırovalının neye ihtiyacı var, öncelikleri nedir? Yani önceliğimiz devlet hastanesi mi yoksa uçak park mı? Halkımız bunu iyi analiz ediyor diye düşünüyorum. Biz halkımız ile iç içeyiz bu soruları kendilerine soruyoruz ve aldığımız cevaplar ise bizim düşüncelerimiz ile aynı. Halkımız 1 Nisan sabahı yetkiyi bize verdiğinde Çayırova Türkiye genelinde örnek gösterilen bir şehir olacaktır” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe