Başvuru sayısı 60’ı geçti
Reklam

Başvuru sayısı 60'ı geçti

AK Parti’de 5 Kasım’dan bugüne kadar belediye başkan aday adaylığı için 62 kişi, meclis üyeliği için de 7 kişi başvuru yaptı

Başvuru sayısı 60'ı geçti

AK Parti’de 5 Kasım’dan bugüne kadar belediye başkan aday adaylığı için 62 kişi, meclis üyeliği için de 7 kişi başvuru yaptı

Başvuru sayısı 60'ı geçti
11 Kasım 2018 - 08:46

Aday adaylığı süreci 12 Kasım Pazartesi günü 17.00’de sona erecek. İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, aday adayı sayısının 100’ü geçmesini beklediklerini söyledi.

YARIN KARTEPE’DE BAŞVURACAKLAR
Zeki Çıtlak, Zafer Arat, Ali Koç ve Murat Yıldız, Kartepe Belediye Başkan aday adaylığı başvurusu yaptı. AK Parti Kartepe Belediye Başkanlığı için yarın da başvurular yapılacak. Eski Sarımeşe Belediye Başkanı Ergün Berdan 14.00’te, Kartepe eski Belediye Başkanı Şükrü Karabalık 15.30’da, Eski Meclis üyesi işadamı Orhan Sarısüleyman 16.00, Kartepe eski Kadın Kolları Başkanı Sevim Balaban da 17.00’de Kartepe Belediye Başkan aday adaylığı için başvuru yapacak.

PAZARTESİ BAŞVURU YAPACAKLAR
Eski İl başkanı Mahmut Civelek, Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı için İl Başkanlığına Pazartesi günü başvuru dosyasını verecek. İzmit eski ilçe başkanı, il yöneticisi Ali Korkmaz, İzmit İlçe Belediye Başkan aday adaylığı için 17.00’de İzmit İlçe Başkanlığına başvuru yapacak.

BAŞİSKELE’DE BAŞVURANLAR
Başiskele’de Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hasan Numan Tonka ve Erdal Selimoğlu, Belediye Başkan aday adaylığı için başvuru yaptı. Başiskele eski İlçe Başkanı Dr. Şahin Talus, pazartesi günü aday adaylığı başvurusu yapacağını açıkladı. 

GÖLCÜK’TE BAŞVURANLAR VE BAŞVURACAKLAR
Eski İhsaniye Belediye Başkanı Necati Zorlu, Dr. Ekrem Aktuğ ve Gölcük eski ilçe başkanı ve il yöneticisi Sedat Yücel, Gölcük Belediye Başkan aday adaylığı için başvuru yaptı. Gölcük eski Belediye Başkanı Zekeriya Savaş ve Av. Abdullah Zorlu pazartesi başvuru yapacağı öğrenildi.

KANDIRA VE KARAMÜRSEL’DE 1’ER BAŞVURU
Kandıra ve Karamürsel’de bugün itibariyle 1’er kişi aday adaylığı başvurusu yaptı. Kartepe Belediye BaşkanYardımcısı Kemal Gökalp Akpir, Kandıra Belediye Başkan aday adaylığı için, Fuar Müdürü İYC Başkanı Feyzi Utaş’ta Karamürsel Belediye Başkan aday adaylığı başvurusu yaptı.

KÖRFEZ İLÇE’DE 12 ADAY ADAYI
Ali Yılmaz, Mehmet Aydın Mutlu, Orhan Pınar, Nesrin Duran, Nihat Tekgümüş, Mehmet Irak, Caner Göçmez, Melek Çelik, Ali Çakır, Habip Aşı, Alim Erdemir, Körfez Belediye Başkan aday adaylığı için başvuru yaptı.

PAZAR BAŞVURACAK
AK Parti Derince eski İlçe Başkanı Ahmet Ak, yarın saat 16.00’da ilçe binasına giderek Derince Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yapacak.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Emekli Müdür kalbine yenildi
Emekli Müdür kalbine yenildi
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği