Başkan Özlü’den Kaymakam Çakmak’a...
Reklam

Başkan Özlü’den Kaymakam Çakmak’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Başkan Özlü’den Kaymakam Çakmak’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Başkan Özlü’den Kaymakam Çakmak’a Hayırlı Olsun Ziyareti
08 Eylül 2021 - 10:42

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Başiskele Kaymakamlığı’na atanan Necip Çakmak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
 
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan karara göre Başiskele Kaymakamlığı’na İstanbul Vali Yardımcısı Necip Çakmak atandı. Başkan M. Yasin Özlü, dün göreve başlayan Başiskele Kaymakamı Necip Çakmak’ı makamında ziyaret etti.
 
Ziyarette Kaymakam Çakmak ile bir süre görüşerek sohbet eden Başkan M. Yasin Özlü ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulundu.
 
Belediye Başkanı Özlü yaptığı açıklamada, “Başiskele Kaymakamlığı’na atanan ve bugün göreve başlayan Sayın Necip Çakmak Kaymakamımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendisine doğal güzellikleri ve tarihi dokusuyla Kocaeli’nin en fazla nüfus artış hızı olan güzel işlerin kenti Başiskelemiz’e hoş geldiniz diyerek, yeni görevinde başarılar ve kolaylıklar diledik. Başiskele Belediyesi olarak tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızla uyum içerisinde vatandaşlarımıza hizmet ettiğimizi ve güzel ilçemizin yarınlarını hep birlikte inşa ettiğimizi anlattık. İnşallah yeni Kaymakamımız ile de uyum içinde, koordineli olarak güzel işlere imza atacağız. Yeni görevinde kendilerine tekrar başarılar diliyorum.” dedi.
 
Başkan Özlü, ziyarette ayrıca ilçeye kazandırılan eserler ve devam eden projeler çalışmalar hakkında Kaymakam Çakmak’a bilgiler aktardı.
 
Ziyaret sonunda Başkan M. Yasin Özlü, Kaymakam Necip Çakmak’a bir tablo hediye etti.
 
NECİP ÇAKMAK KİMDİR?
 
1959 yılında Bayburt’ta doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu. İlk olarak Başbakanlık İstihdamı Geliştirme Merkezi’nde Uzman Yardımcısı olarak göreve başladı. İçişleri Bakanlığı’nda Mahalli İdareler Kontrolörlüğü görevlerinde bulundu. 1986 yılından bu yana ise, yurdun değişik il ve ilçelerinde Mülki İdare Amirlikleri yaptı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Emekli Müdür kalbine yenildi
Emekli Müdür kalbine yenildi
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği