Başkan Büyükakın, Körfezli muhtarlarla...
Reklam

Başkan Büyükakın, Körfezli muhtarlarla buluştu

Başkan Büyükakın, muhtar buluşmalarını Körfez ilçesiyle sürdürdü.

Başkan Büyükakın, Körfezli muhtarlarla buluştu

Başkan Büyükakın, muhtar buluşmalarını Körfez ilçesiyle sürdürdü.

Başkan Büyükakın, Körfezli muhtarlarla buluştu
09 Ocak 2020 - 10:12

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, yakın çalışma arkadaşları olarak gördüğü muhtarlarla olan buluşmalarını Körfez ilçesiyle sürdürdü. Muhtarların büyük bir teveccühüyle karşılaşan ve bu toplantılar nedeniyle teşekkür alan Başkan Büyükakın, muhtar buluşmalarındaki bilgi akışına önem verdiğini dile getirdi. Muhtarların tespitleri ve önerilerini dikkatli bir şekilde dinleyen ve Büyükşehir Belediyesi üst yönetimiyle aynı anda istişare eden Başkan Büyükakın, Körfez ilçesi muhtarlarıyla olan buluşmasının ardından yaptığı açıklamada, “Bugün Körfez ilçemizin kıymetli muhtarlarıyla çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Sahada karşılaştıkları eksikliklere ve çözüm yollarına dönük çok önemli istişareler gerçekleştirdik” dedi.
 
“ALTYAPI VE ÜST YAPIYI SİSTEMLİ BİR ŞEKİLDE YENİLEYECEĞİZ”
Körfez ilçesinin muhtarlarıyla olan buluşmada Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Başkan Vekili Yaşar Çakmak, İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Gökmen Mengüç, Mustafa Altay, Doğan Erol ve Hasan Aydınlık’ın yanı sıra Bölge Koordinatörü Abdullah Köktürk de hazır bulundu. Körfez ilçesinin alt yapısından üst yapısına kadar her konuda görüş alışverişi yapılan birliktelikte yeni bir toplu taşıma sistemi üzerinde çalışıldığını dile getiren Başkan Büyükakın, “Körfez'in altyapı ve üst yapısını sistemli bir şekilde yenileyeceğiz” diyerek muhtarların ve dolayısıyla halkın taleplerine cevap vereceklerini vurguladı.
 
“HER KONUYA BÜYÜK BİR TİTİZLİKLE EĞİLİYORUZ”
Kocaeli genelindeki tüm muhtarlarla yakın bir çalışma ağı kurduklarını ve belli periyotlarla bir araya geldiklerini de belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Bizim nazarımızda çok önemli yere sahip muhtarlarımızla olan buluşmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bunu da bugün bir araya gelerek ve halkımıza birlikte hizmet ederek gösteriyoruz. Ülkemizin ve şehrimizin muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkmasını muhtarlarımızla birlikte başaracağız. Mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın muhtarlarımıza ilettikleri konuları bugün kendilerinden dinledik. Ekibimizle birlikte dile getirilen her konuya büyük bir titizlikle eğiliyoruz” diyerek açıklamasını tamamladı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Emekli Müdür kalbine yenildi
Emekli Müdür kalbine yenildi
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği