Başkan Büyükakın, “Kadın dostu kent...
Reklam

Başkan Büyükakın, “Kadın dostu kent olacağız”

Başkan Büyükakın, “Kocaeli olarak bizim en büyük hedefimiz, aileden iş dünyasının her alanında büyük emekleri olan kadınlarımızın mutlu olduğu bir kent oluşturmaktır” açıklamasını yaptı.

Başkan Büyükakın, “Kadın dostu kent olacağız”

Başkan Büyükakın, “Kocaeli olarak bizim en büyük hedefimiz, aileden iş dünyasının her alanında büyük emekleri olan kadınlarımızın mutlu olduğu bir kent oluşturmaktır” açıklamasını yaptı.

Başkan Büyükakın, “Kadın dostu kent olacağız”
03 Eylül 2019 - 11:20

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli İş Kadınları ve Yöneticileri Dernek Başkanı Nilgün Yılmaz ve Yahya Kaptan mahalle sakinlerinden Remzi Özkan ile beraberindeki heyetle bir araya geldi. Şehirlerin ve ülkelerin ekonomisi başta olmak üzere bir medeniyetin ilerlemesinde kadının rolü en temel faktörlerdir diyerek iş kadınlarının girişimcilik ruhunu desteklediğini vurgulayan Başkan Büyükakın, “Kadınlarımızın ekonomik yaşama katılımlarını desteklemek ve teşvik etmek hepimizin görevidir.  Gelişen ve değişen ticari hayatta kadınların yeri çok önemlidir” dedi.
 
“KADINLARIMIZIN MUTLU OLDUĞU BİR KENT OLUŞTURACAĞIZ”
Dünya üzerinde değişen tüketim kültürlerinin ülkemizde ve şehrimizde de değiştiğini söyleyen Başkan Büyükakın, Kocaeli İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği ile olan buluşmasında, “Esnaflarımız başta olmak üzere ekonomik büyüklüğü ne olursa olsun her ticari işletmenin geleceğe güvenle bakabilmesi için değişen bu harcama kültürünü çok iyi yakalaması gerekmektedir. Kadının üretime olan desteği her sektörde kendini göstermektedir. Bu çok kıymetli bir hazinedir. Kocaeli olarak bizim en büyük hedefimiz, aileden iş dünyasının her alanında büyük emekleri olan kadınlarımızın mutlu olduğu bir kent oluşturmaktır. ‘Kadın Dostu Kent Kocaeli’ ve ‘Mutlu Şehir Kocaeli’ hedefimize aynı kararlılıkla sürdürüyoruz” açıklamasını yaptı.
 
“KADINIMIZIN ROLÜNÜ HEPİMİZ ÇOK İYİ BİLİYORUZ”
Kadınlarımızın sağlık, eğitim ve sosyal hizmetlerle kentin tüm hizmetlerine ulaşması için çok çalıştıklarını dile getiren Başkan Büyükakın, STK’ların kadın emeği üzerine gerçekleştirecekleri sosyal sorumluluk projelerini destekleyeceklerini de vurguladı. Şehrimizin tüm değerlerini yaşatmak adına üzerimize düşen sorumluluklarımızı yerine getirmek için çalışmalıyız ifadelerini de sarf eden Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “İş hayatındaki ve ailedeki kadınımızın rolünü hepimiz çok iyi biliyoruz. Bu noktadan bakıldığında her iki alanda da kadınımızı güçlendirecek projelere Kocaeli’nde imza atacağız” şeklinde konuştu.
 
“HİZMETLERİMİZİ BİR BİR HAYATA GEÇİRİYORUZ”
Yahya Kaptan mahalle sakinlerinden Remzi Özkan ve beraberindeki heyetin kendisine gerçekleştirdiği nazik ziyaret için teşekkür eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, değer üreten şehirler olma yolunda insanıyla hareket eden bir anlayışı benimsediklerini konuklarına ifade etti. Halka birlikte yönetim anlayışıyla hareket ettiklerini söyleyen Başkan Büyükakın, “Hayat kalitemizi yükseltecek yaklaşımları geliştireceğiz. Kültürden sanata, ulaşımdan spora, çevreden gençliğe kadar her alanda insanımızla birlikte hizmetlerimizi bir bir hayata geçiriyoruz” diyerek sözlerini tamamladı. Birliktelikler yapılan görüş alışverişinin ardından sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Emekli Müdür kalbine yenildi
Emekli Müdür kalbine yenildi
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği