Aras, “Vatandaşlarımız müsterih olsunlar”
Reklam

Aras, “Vatandaşlarımız müsterih olsunlar”

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanlığı, haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını İl Başkanı Mehmet Aras öncülüğünde gerçekleştirdi.

Aras, “Vatandaşlarımız müsterih olsunlar”

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanlığı, haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını İl Başkanı Mehmet Aras öncülüğünde gerçekleştirdi.

Aras, “Vatandaşlarımız müsterih olsunlar”
30 Temmuz 2019 - 12:17

Gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında Türkiye’de 85 yıldır 3 tip siyaset uygulandığını belirten Aras şunları dile getirdi; “Darbeler ve ihtilaller siyaseti; 1960,  1980, 15 Temmuz 2016 tarihlerinde bunları yaşadık hepsi de dış bağlantılı ve gayri milli hareketlerdir. Allah bir daha bunları milletimize göstermesin. Vizyon ve komisyon siyaseti ( hortum siyaseti); Bu sistemde toplanan tüm vergiler hükümete yakın olanlar arasında paylaşılır. Usulsüz ihaleler sayesinde milletten toplanan vergiler bu mutlu azınlığa aktarılır. Onlarda yatlar, katlar,  gemicikler, lüks araçlar alır buna yandaş kayırma siyaseti denir. Maalesef uzun zamandır bu siyaset tatbik ediliyor. Adil düzen siyaseti; Komşun açken sen tok yatamazsın siyasetidir. Ülkenin büyümesinden elde edilen nimetler halkın bütünü tarafından eşit bir şekilde paylaşılma siyasetidir. Güçten yana değil haktan yana olan, sömürü değil adil ve hakça paylaşımdan yana olan bu siyasete adil düzen siyaseti denir.  Bunun tatbikini de 11 aylık Refahyol hükümetinde Erbakan Hocamız uygulamış ve milletimizin yüzü gülmüştür. İnşallah aziz milletimizin desteği ile Yeniden Refah Partisi Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan beyin başkanlığında adil düzen ülkemizde yeniden tatbik edilecektir.

MİLLETİMİZ MÜSTERİH OLSUN
Hortum siyasetinin 17 yıllık uygulayıcısı ve temsilcisi olan birileri, bugün çıkmış yeni parti kurarak ülkemizin içine düştüğü bu ekonomik sorunları tekrar kendilerinin çözeceği hezeyanına kapılıyorlar ve milletimizin de buna inanmasını bekliyorlar. Hadi oradan siz değil miydiniz ABD, Irak’ı bombalarken 8 milyar dolara Müslümanların kanını satanlar. Tüm Dünya bir araya gelse yeryüzünün tüm zenginliklerini bize teklif etseler dahi yine de masumun bir damla kanını tüm bu zenginliklere değişmeyiz. Milli Görüş budur zillet görüşü ise kandan, gözyaşından ve uşaklıktan beslenir. İngiliz’in şövalyesinden de ABD’nin uşağından da hayır gelmez” dedi. Aras akabinde, “Yeniden Refah Partisi olarak halkımızdan gelen teveccühten gayet memnunuz kuruluşumuzun ardından kısa bir süre geçmesine rağmen ilimizde on binlerce üye yaptık milletimiz müsterih olsun tarihteki şerefli yerimizi Yeniden Refah Partisi ile alarak bugünkü zilletten milletçe kurtulacağız” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çiftçi, “Emin adımlarla Çayırova Yüzyılı’nı inşa edeceğiz”
Çiftçi, “Emin adımlarla Çayırova Yüzyılı’nı inşa...
ELLİNCİ MİTİNG KOCAELİ’DE
ELLİNCİ MİTİNG KOCAELİ’DE