Aras,"Gelecek bugünü bize...
Reklam

Aras,"Gelecek bugünü bize aratacaktır"

Yeniden Refah Partisi Kocaeli il teşkilatı önceki akşam Mehmet Aras başkanlığında önce il başkanlık divan toplantısı ardından yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirdi.

Aras,"Gelecek bugünü bize aratacaktır"

Yeniden Refah Partisi Kocaeli il teşkilatı önceki akşam Mehmet Aras başkanlığında önce il başkanlık divan toplantısı ardından yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirdi.

Aras,
15 Haziran 2019 - 12:19

Partinin tüm kademelerinden katılım sağlanan toplantıda Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Aras gündeme dair açıklamalarda bulundu.

SAVUNMA SİSTEMLERİNİ KENDİMİZ ÜRETMELİYİZ

Türk ordusunun Pençe Harekatı dolayısıyla vazifesi başında olduğunu, belirterek sözlerine başlayan il başkanı Aras, ‘’Bir yandan ülkenin beka sorunu var diyen hükümet, askerliği altı aya düşürüp, orduyu terhis ediyor. Ve maazallah bir tehlike halinde acemi askeri cepheye sürmek durumunda kalacağı ortadadır. Ülkemizin rusya’ dan S-400 satın alması konusu bir kriz haline gelmiştir. Bu krizin taraflarının verdiği tepkilerden, kendilerinin ülkemize bakışı gayet açık şekilde görülebilmektedir. Ama meselenin asıl acı olan tarafı şudur ki; bağımsız bir devlet olan ülkemizin bedeli karşılığında bir ülkeden, alış veriş yapması bile birilerini rahatsız edebilmektedir. Bu hadsizliğe verilecek en doğru cevap ise, bu savunma sistemlerini kendimiz üretmektir. Devletimiz ve milletimizin buna gücü yetecek durumdadır. Bir an evvel bu silahları kendimiz üretmeliyiz. Yoksa bu gün yapılan ağız dalaşları bizi kurtarmayacaktır. Gelecek bugünü bize aratacaktır.’’

"KIBRIS BARIŞ HAREKATINI HATIRLATACAĞIZ‘’

ABD temsilciler meclisine sunulan ve kabul gören; “ABD-Türkiye ittifakına yönelik endişelerin ifade edilmesi” olarak isimlendirilen, metne bakıldığı zaman; ülkemiz Kıbrıs da işgalci olarak nitelendirilmiştir. Bu karar küstahça bir karardır. Abd haddi aşmıştır. Bu karar bize Johnson mektubunu hatırlatmıştır. Amma hiç kimsenin şüphesi olmasın, iktidarı ele aldığımız vakit bizde tüm dünyaya, Kıbrıs barış harekatını hatırlatacağız. Şunu kimse unutmasın ki Kıbrıs bizimdir. İşgalci değiliz, orada yaşayan türk milletinin garantörüyüz. Şanlı Türk milletine işgalci diyenler önce kendi yakın geçmişlerine baksınlar; Afganistan, Somali, suriye, ırak, Libya da neler yaptıklarını hatırlasınlar.  Yeniden Refah Partisi arkasında medya, sermaye ve dış güçler desteği olmayan, bir harekettir. Halkımız partimize yoğun bir teveccüh göstermiştir. 6 ay gibi kısa bir zamanda, 73 il  ve 300 ilçede teşkilatlarımızı kurduk. Ve göreceksiniz ki ilk seçimde, bu millet bizi ülkenin geleceği hakkında söz söyleyecek pozisyona taşıyacaktır.” Aras sözlerinin sonunda partisinin il divan toplantısının 22 Haziran saat 21:00 de yapılacağını ve bu toplantıya genel başkan yardımcısı Bahattin Sungur’unda katılacağı bilgisini verdi.



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"Bugünün kazananı yarının kaybedeni olabilir"
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı