Altyapı çalışmaları sürüyor!
Reklam

Altyapı çalışmaları sürüyor!

Kartepe Belediyesi 2020-2024 Stratejik Planı hazırlık çalışmalarına kurumsal bir alt yapı oluşturarak devam ediyor.

Altyapı çalışmaları sürüyor!

Kartepe Belediyesi 2020-2024 Stratejik Planı hazırlık çalışmalarına kurumsal bir alt yapı oluşturarak devam ediyor.

Altyapı çalışmaları sürüyor!
25 Haziran 2019 - 10:10


 
Kartepe Belediyesi 2020-2024 Stratejik Planı hazırlık çalışmaları devam ediyor. Mali Hizmetler Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen çalışmalarda personelin sürece katılımını gerçekleştirilmesi için oluşturulan stratejik planlama alt çalışma gruplarına Mali Hizmetlerde uzman Alper Özer tarafından Kartepe Belediyesi meclis salonunda eğitim verildi.
 
HEDEF DAHA ETKİLİ VERİMLİ İŞ
Mali Hizmetler Müdürlüğü uzman personellerinden Alper Özer, bilgilendirme sunumunda katılımcı, kapsamlı yönetim biliminin gerektirdiği metotlarla yapılan planın stratejik yönetimin, diğer temel bileşenleriyle bağlantısının daha güçlü kurulmasını sağlayacağına hizmet üretme sunma noktasında daha etkili ve verimli işler çıkarılacağına değindi.
 
HAZIRLIK PROGRAMI
Sözlerine devam eden Özer “Stratejik plan hazırlıklarının etkin bir şekilde yürütülebilmesi için planlama sürecinin bile çok iyi planlanması gerekmektedir. Bu çerçevede stratejik planlama ekibince planlama sürecinin gerektirdiği ihtiyaçları ortaya koyan bir hazırlık programı hazırlanır. Stratejik planlama ekibi tarafından hazırlık programı çalışmaları kapsamında eğitim, danışmanlık ve veri ihtiyacına ilişkin değerlendirmeler yapılır” şeklinde konuştu.
 
STRATEJİK PLANIN ÖNEMİ
Eğitimin son kısmında stratejik planın önemine değinen Özer, Stratejik plan hazırlanmasının zorunluluğu bir kenara stratejik plan kurum açısından son derece faydalı bir yolculuk iyi bir yönetim aracı ve anahtarıdır. Bu bağlamda stratejik planlama alt çalışma ekibinin bu yolculukta özverili çalışmalarının büyük önem taşıdığı aşikârdır değerlendirmesinde bulundu. Kartepe Belediyesi bünyesinde Strateji Geliştirme Kurulu’nda 15, Stratejik Planlama ekibinde 7 kişi görevlendirildi.
 
KOCAMAN “GELECEĞİMİZİ GERÇEKÇİ PLANLIYORUZ”
Devam eden Stratejik plan çalışmalarını değerlendiren Başkan Kocaman, “Kartepemiz gelişmeye en açık ilçelerimizden biri. Rabbimin bahşettiği güzellikleri, avantajları var. Bunları fırsata çevirecek şekilde, 5 yıllık planlamamızı kurumsal, bilimsel, kalkınma hamlelerinden oluşan stratejilerle, gerçekçi, uygulanabilir ve ölçülebilir olarak belirleyeceğiz. Bununla ilgili uzman ekibimiz mesai harcıyor. Kartepe’yi güzel bir gelecek bekliyor” dedi.     
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe