Aktaş ve ekibi Darıca’da maske dağıtıp...
Reklam

Aktaş ve ekibi Darıca'da maske dağıtıp uyardı

CHP Darıca İlçe Örgütü, Darıca’nın bazı mahallelerinde vatandaşa maske dağıtıp uyarıda bulundu.

Aktaş ve ekibi Darıca'da maske dağıtıp uyardı

CHP Darıca İlçe Örgütü, Darıca’nın bazı mahallelerinde vatandaşa maske dağıtıp uyarıda bulundu.

Aktaş ve ekibi Darıca'da maske dağıtıp uyardı
30 Mart 2020 - 08:04

CHP Darıca İlçe Başkanlığı, koronavirüs tedbirleri kapsamında topyekûn seferber oldu. Ana kademe, kadın kolları ve gençlik kollarının başkan, yönetici ve üyeleri ile belediye meclis üyeleri Darıca’nın bazı mahallelerinde evleri ziyaret ederek vatandaşa koruyucu maske dağıttı. CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, virüs nedeni ile hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, tedavisi sürenlere acil şifa diledi. Aktaş konuya dair açıklamasında ayrıca özetle şu görüşlere yer verdi:

DAYANIŞMA RUHU İLE AŞACAĞIZ
“Yaşamış olduğumuz bu küresel sorun karşında Cumhuriyet Halk Parti’si olarak yaşadığımız kent güzel Darıca’mızda tüm kurum ve kuruluşlarla birlikte ve dayanışma ruhu ile hareket ettik ve etmeye devam edeceğiz. Darıca’mız 14 mahallesine ve her mahallesinde ortalama 80 civarı sokağında yaşayan vatandaşlarımızdan gelen yardım çağrılarına cevap vermeye çalışıyor bunun için özel çaba sarf ediyoruz. Bu zor zamanları dayanışma ruhu aşacağımıza olan inancımızla mücadele etmek konusunda kararlıyız. Tüm siyasi parti temsilcilerinin, kamu ve sivil toplum kuruluşlarının bu hassas dönemde daha dikkatli ve özenli davranmasını, ayrıştırıcı dil ve hamasetten uzak kalarak ortak derdimize ortak hareket ederek halk sağlığını ön planda tutan çalışmalar ortaya koyması konusundaki düşüncelerimizi bilinmesini istiyoruz.

YARDIMLARA DEVAM EDİYORUZ
Birçok vatandaşımız alışveriş gibi konularda yardım talebinde bulundu. Market, eczane, kasap gibi gündelik ihtiyaçlarının başında gelen işlere yardımlar yapmaya devam ediyoruz. Yine yurttaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda cadde ve sokakların temizlenmesi gibi konularda da belediye  tarafından hizmet sağlanmasında katkılar sunmaya çalıştık. İlçe yönetimimiz, meclis üyelerimiz, gençlik kollarımız, kadın kollarımız ile Fevzi Çakmak, Abdi İpekçi, Nenehatun, Kazım Karabekir, Sıra Söğütler mahallelerimizde komşularımıza Meclis üyemiz Ayhan Şen’nin temin ettiği koruyucu maskelerin dağıtımı gerçekleştirdik. Ayrıca vatandaşlarımızın zorunlu olmadıkça evde kalmaları konusunda uyarılarda bulunduk. Girdiğimiz her sokakta konuştuğumuz her yurttaşımızdan gelen ortak bir talebinde buradan duyurmak bizim görevimizdir. Vatandaşlarımızın kişisel koruyucu madde olarak tabir edilen eldiven, maske, hijyen malzemesi gibi materyallerin belediye tarafından sağlanması noktasında eksik kalındığı bu doğrultuda Darıca’da yaşayan vatandaşlara dağıtılmak üzere bu malzemelerin belediye tarafından sağlanıp dağıtılmasını ivedi bekliyorlar.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe