Akar: ’Darp olayını kapattık’
Reklam

Akar: 'Darp olayını kapattık'

Darp olayı ile ilgili konuşan CHP Milletvekili Haydar Akar “Bu olayı biz kapattık” dedi.

Akar: 'Darp olayını kapattık'

Darp olayı ile ilgili konuşan CHP Milletvekili Haydar Akar “Bu olayı biz kapattık” dedi.

Akar: 'Darp olayını kapattık'
08 Haziran 2019 - 10:27

CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Engin Akbulut ve önceki dönem gençlik kolları Başkanı Mehdi Kaan Günan'ın, İYİ Parti İzmit İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Demirtaş ile oğlu İYİ Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Deha Demirtaş’ı darp etmesi büyük yankı uyandırdı. Konunun kız meselesi yüzünden yaşandığı iddia edilmişti.

FIRSATA DÖNÜŞTÜRÜLDÜ

Konuyla ilgili Milletvekili Haydar Akar, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız ve İl Başkan Yardımcısı Harun Yıldızlı il binasında basın açıklaması gerçekleşirdi. Milletvekili ve PM Üyesi Haydar Akar açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Bayramın 1’inci günü gece gençler arasında çıkan münferit olaydan dolayı kamuoyu 3 gündür meşgul edilmektedir. Hoş karşılanmayacak bir olay yaşanmıştır. Olayın siyasi bir ayağı yoktur fakat kişilerin siyasi hayatından dolayı bazı çevreler tarafından siyasi olarak nitelendirilmeye çalışılmıştır. Siyasi ayağı olmasaydı gençler tarafından kavga edilmiş diyerek geçilecek bir olay fırsata dönüştürülmeye çalışılmıştır.

ELİNİ ÖPTÜ

Ama öyle değildir, tamamen münferit bir olaydır. Bizim üzüldüğümüz bir diğer şey de İYİ Partili bir yöneticimizin o hengamede darbe almış olmasıdır. En çok üzüldüğümüz noktalardan birisi de budur. Ancak o arkadaşımızla da görüştük. Gayet olgun bir şekilde bu durumu karşıladı. Olayın taraarından bir arkadaşımızı da yanımıza alarak İYİ Parti İlçe Başkan Yardımcımız İbrahim Bey’den özür dileyerek elini öptü.

BOŞUNA UĞRAŞMASINLAR

Böyle münferit bir olayın birileri tarafından siyasi bir şeymiş gibi konuşulması hoş olmadı. Bu olayı biz bugün kapattık. Bizim birlikteliğimizi bozmaya çalışanlar boşuna uğraşmasınlar. Buna asla izin vermeyeceğiz. Yaşanan olay iki partinin de bir olayı değildir. Söylediğim gibi münferit bir olaydır. Özür dilemesi gereken kişiler özrünü dilemiştir. Konu kapanmıştır. Parti kurumları elbette bu olayı değerlendirecektir.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe