“Akademik çalışmaları çok değerli...
Reklam

“Akademik çalışmaları çok değerli buluyorum”

Makine Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı ve TMMOB Kocaeli İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Murat Kürekçi ve yönetimini kabul etti.

“Akademik çalışmaları çok değerli buluyorum”

Makine Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı ve TMMOB Kocaeli İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Murat Kürekçi ve yönetimini kabul etti.

“Akademik çalışmaları  çok değerli buluyorum”
21 Mayıs 2019 - 13:33

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, Makina Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı ve TMMOB Kocaeli İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Murat Kürekçi ile beraberinde ki heyeti makamında ağırladı. Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı birliktelikte, yerel kalkınma projeleri ve bunun kente nasıl yansıyacağı üzerine öneriler dile getirildi. Kenti beraber ve ortak akılla yönetmenin önemine vurgu yapan Başkan Büyükakın, “Fikirler ve öneriler Büyükşehir Belediyesi’nin yol haritasını belirlemektedir. Bilimin ışığında akademik çalışmaları çok değerli buluyorum. Odalarımızla yakın iş birliği kurarak, en mutlu şehir Kocaeli hedefine birlikte ulaşacağız” dedi.
 
“GELECEK NESİLLERE AKTARMADA SORUMLULUĞUZ VAR”


Mimarlar Odası Bakanı Füsun Deniz Yılmaz, Elektrik Mühendisleri Başkanı Ahmet Sözer, Çevre Mühendisleri Odası Başkanı Murat Sancak, Kimya Mühendisleri Başkanı Halim Karabekiroğlu, Jeoloji Mühendisleri İl Temsilci Niyazi Temizkan, Jeofizik Mühendisleri İl Temsilcisi Mehmet Zeki Tığ, Peyzaj Mimarları Odası İl Temsilcisi Onur Öztürk, Harita Kadastro Mühendisleri İl Temsilcisi Cuma Özdemir, Makine Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Sekreteri Mehmet Ali Elma ve Gıda Mühendisleri Odası İl Temsilciliğinden Yüksel Türkkan’ın da yer aldığı TMMOB Kocaeli İl Koordinasyon Kurulu üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, “Kocaeli’nde ki yaşam standartlarının yükseltilmesi bizim en büyük hedefimizdir. Değerlerimize sahip çıkarak kent kimliğini korumada, geliştirmede ve gelecek nesillere aktarmada sorumluluğuz var” şeklinde konuştu.
 
“KONU BAZLI ÇALIŞMALARIMIZI VE DİYALOGLARIMIZI ARTIRACAĞIZ”

Makina Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı ve TMMOB Kocaeli İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Murat Kürekçi ise görüşmede, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç.Dr Tahir Büyükakın’ın kente değer katacağını biliyoruz. Şehrin yaşam standardının yükseltilmesi ve daha mutlu bir kent için TMMOB’nin görüşlerine karşı sergilediği yaklaşımdan dolay memnuniyet duyuyoruz. Ortak akıl üretme ve birlikte çalışma anlayışını TMMOB’nin tüm üyeleriyle Büyükşehir Belediyesi ile iş birliğini geliştirerek konusunda çalışacağız. Büyükşehir Belediyemiz ile daha sık bir araya gelecek, konu bazlı çalışmalarımızı ve diyaloglarımızı artıracağız” diyerek açıklamalarını tamamladı. 

...

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Emekli Müdür kalbine yenildi
Emekli Müdür kalbine yenildi
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği