AK Parti Gebze, MHP’yi ziyaret etti
Reklam

AK Parti Gebze, MHP'yi ziyaret etti

Cumhur İttifakı AK Parti Gebze Belediyesi Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, MHP Gebze İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

AK Parti Gebze, MHP'yi ziyaret etti

Cumhur İttifakı AK Parti Gebze Belediyesi Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, MHP Gebze İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

AK Parti Gebze, MHP'yi ziyaret etti
29 Mart 2019 - 12:09

Bugün saat 10.30’da gerçekleşen ziyarete, Ayar ve Büyükgöz’ün yanı sıra Cumhur İttifakı meclis üyesi adayları da katıldı. Ziyarette ilk olarak Ayar ve Büyükgöz, MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural ile bir araya geldi. Daha sonra basın toplantısına geçildi.



KOCAELİ VE GEBZE ŞANSLI

Basın toplantısında konuşan MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, “Gebze’mizde maalesef en tehlikelisi, nefsin ötesinde küçük maddi çıkarlarla yönlerini şaşırıp vahada serap görmeye çalışan arkadaşlarımız olmuştur. ‘Beka sorunu’ dedik, anlamadılar. Onların beka derdi yoktu. ‘Belediye seçimi bu, ne bekası’ dediler. Kocaeli çok şanslı Tahir Büyükakın gibi büyük bir büyükşehir belediye başkanına sahip olacak. İnanın diğer iller bizi kıskanacak. Devlet adamı, büroktrat, belediyeci ama en önemlisi tevazu insanı Tahir Büyükakın. Gebze rahat ve emin. Belediyecilik tecrübesiyle Zinnur Büyükgöz’ün karşısında bir aday var mı? Hem şehir planlaması uzmanı hem imar hukuku uzmanı. Belediyecilik ekip işi, o ekipte hazır.” dedi

CUMHUR İTTİFAKI MİLLET AKLI

“Liderlerin beka uğruna verdikleri mücadeleyi anlamayanlara son kez çağrı yapıyorum” diyen Kural,”Cumhur İttifakı millet aklı. Desteklerinizi amansız, lakinsiz verdiğinizde Gebze’de başlayan huzur, tüm ülkemizde karşılık bulacak ve 7 düvele her zamanki gibi dik duracağız” diyerek sözlerini noktaladı.



CUMHUR İTTİFAKININ EN GÜZEL KARŞILIĞI GEBZE’DİR

Kural’ın ardından konuşan AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar,“ Liderlerimiz Recep Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı’nın en güzel karşılığı Gebze’dir. Biz en güzel şekilde hem sandıklarımıza sahip çıkacağız. Seçmeniz de en güzel karşılığı verecektir. Ama biz ‘Bir oy daha fazla nasıl alırız?’ gayreti içerisindeyiz. Bununla ilgili olarak 3 aydan beri yollardayız.  "dedi

BAKAN VARANK, GEBZE'YE GELİYOR

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın yarın gerçekleştirelecek olan mitinge geleceğini açıklayan Ayar, "Yarın saat 12.00 ile 14.00 arasında Gebze Kent Meydanında miting yapacağız. Mitingimize Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank da katılacak.” İfadelerini kullandı.

20 BİN KİŞİ BEKLENİYOR

Beylikbağı’nda AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş’un gerçekleştirdiği mitinge 13 bin kişinin katıldığını açıklayan Ayar, şunları söyledi:“Beylikbağında resmi emniyet rakamlarına göre 13 binin üzerinde bir katılım vardı. Gebze seçmeni kararını vermiş demektir. İnşallah yarınki mitingde bu rakamı 20 bin yapacağız.”

"ONLARIN ANLADIĞI DİL,SANDIK SONUÇLARINDAN ÇIKAN DİLDİR"

Ayar’ın ardından konuşan Cumhur İttifakı  Gebze Belediyesi  Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz,” Onlar Cumhur İttifakı’nın yüzde 52 oy oranının altına düşmesini bekliyorlar. Bizde ülke genelinde bu rakamı düşürmemek için son stratejik hamlelerimizi, girişimlerimizi ve son sözlerimizi aktarmaya mücadele edeceğiz. Ne söylersek söyleyelim onların anladığı dil, sandık sonuçlarından çıkan dildir.”dedi.

Haber: Tayfun ALTUNTAŞ


 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Emekli Müdür kalbine yenildi
Emekli Müdür kalbine yenildi
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği