AK Parti’de Başkanlık krizi!
Reklam

AK Parti’de Başkanlık krizi!

AK Parti Kocaeli Teşkilatı’nda Kadın ve Gençlik Kolları’na bir türlü başkan atanamadı.

AK Parti’de Başkanlık krizi!

AK Parti Kocaeli Teşkilatı’nda Kadın ve Gençlik Kolları’na bir türlü başkan atanamadı.

AK Parti’de Başkanlık krizi!
09 Temmuz 2020 - 14:40

AK Parti Kocaeli Teşkilatı’nda Kadın ve Gençlik Kolları’na bir türlü başkan atanamadı. Türkiye’ye örnek olan ve her zaman Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın övgüsüne mazhar olan AK Parti Kocaeli teşkilatlarında tam bir Başkanlık bilmecesi yaşanıyor. İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz’ın kadın kolları MYK’ya girmesiyle boşalan bu koltuk için ilk önce 4 isim Ankara’ya davet edilmiş, yapılan mülakatlar netice vermemiş ve Genel Merkez heyeti İzmit’e gelerek diğer adaylarla da istişare yapmıştı. Ancak yapılan görüşmelerden bir türlü sonuç alınamadı ve halen daha Kadın Kolları Başkanlığı’na atama yapılmadı.

GENÇLİK KOLLARI DA HABER BEKLİYOR

AK Genç Kocaeli’nin Başkanı Emre Kahraman ise yaş haddinden dolayı görevini bırakmıştı. Kahraman’dan boşalan Gençlik Kolları Başkanlığı için geçtiğimiz haftalarda 7 isim Ankara’ya davet edilmiş ve mülakat yapılmıştı. Ancak aradan geçen süreye rağmen bu görüşmelerden de sonuç çıkmadı ve Gençlik Kolları’na atama yapılmadı. Bununla birlikte ilimizde görüşmek yapmak için Genel Merkezden heyet de gelmedi.

İNCE ELEYİP SIK DOKUNUYOR

Kocaeli kamuoyu ve AK Parti Teşkilatları bu göreve atanacak isimlerin kim olduğunu merakla bekliyor. Zira AK Parti’nin en önemli organı olan Kadın ve Gençlik kolları olmadan teşkilat çalışmalarının bir ayağı aksıyor. Yükü taşıyan bu iki yapıya Başkanlık edecek isimler büyük önem taşıyor. Bu nedenle genel merkezin ince eleyip sık dokuduğu ve hedefi 12’den vuracak isimler üzerinde kapsamlı bir değerlendirme yaptığı ifade ediliyor. Başkanlık krizinin bayrama kadar çözülüp çözülmeyeceği en çok merak edilen konu. Öte yandan İl başkanı Mehmet Ellibeş’in de bu duruma müdahale edip etmeyeceği de kafalarda soru işareti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"Bugünün kazananı yarının kaybedeni olabilir"
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı