AK Dilovası kamyoncularla bir araya geldi
Reklam

AK Dilovası kamyoncularla bir araya geldi

24 Haziran erken seçim çalışmalarına hız veren AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı seçim çalışması kapsamında Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ın katılımlarıyla S.S. 154 Nolu Dilovası Kamyon ve Tır Taşıyıcıları Kooperatifi ile buluştu.

AK Dilovası kamyoncularla bir araya geldi

24 Haziran erken seçim çalışmalarına hız veren AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı seçim çalışması kapsamında Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ın katılımlarıyla S.S. 154 Nolu Dilovası Kamyon ve Tır Taşıyıcıları Kooperatifi ile buluştu.

AK Dilovası kamyoncularla bir araya geldi
09 Mayıs 2018 - 14:57

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı 24 Haziran'da erken Genel Seçim kararının ardında seçim çalışmalarına kurduğu Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından yürüten AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı, kamyoncu esnafı ile kooperatif binasında bir araya geldi. S.S. 154 Nolu Dilovası Kamyon ve Tır Taşıyıcıları Kooperatifi Başkanı Osman Aktaş ev sahipliğinde gerçekleşen kahvaltıya AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, İlçe SKM Başkanı İhsan Şanlı ve Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca katıldı.

KARŞILIKLI FİKİR PAYLAŞIMI YAPACAĞIZ
Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren S.S. 154 Nolu Dilovası Kamyon ve Tır Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Osman Aktaş, "Lojistik sektörümüzün ilçemizde ve ülkemizde ki sorunlarının yanı sıra her bir yurttaş olarak ülkemizin geleceği ve istikrarı da bizler için oldukça önemlidir. 24 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerinde Türkiye'nin yeni bir yola gireceğini ve daha güçlü bir Türkiye olacağını ümit ederek yolumuza devam edeceğiz inşallah. Bu programı ilçemizin ve ülkemizin geleceği için fikir alışverişinde bulunmak adına düzenledik. Milletvekilimiz, Belediye Başkanımız ve AK Parti İlçe Başkanımız fikirlerini siz esnaf kardeşlerimizle paylaşacaklar. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

AKBULUT BİR KEZ DAHA DESTEK İSTEDİ
Aktaş’ın ardından konuşan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, "AK Parti olarak 16 yıldır iktidarda olan bir parti olarak ülkemize ve milletimize kattığımız değerler ile hep gurur duyduk. Millet sevdalısı, ülke sevdalısı bir liderimizin 16 yılda neler yaptığını hep birlikte gördük. 16 yıl önceki Türkiye ile şimdiki Türkiye arasında dağlar kadar fark var. Biz artık dünyada adı geçen, mazlumların ve islam dünyasının umudu olduk. Her geçen gün büyüyen bir Türkiye'nin yoluna devam etmesi için, ilçemize ve ilimizde hizmetlerin devamı için sizlerden 16 yıl olduğu gibi bu yılda destek istiyoruz" şeklinde konuştu.

DAHA HIZLI BÜYÜYECEĞİZ
Buluşmada söz alan Dilovası Beledi Başkanı Ali Toltar ise, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı erken seçim kararıyla bizlere çok büyük görevler düşmektedir. Türkiye'nin daha güçlü olması için yeni Cumhurbaşkanlığı sistemine ihtiyacımız var. Bu sistemle birlikte hem ülkemiz hem de ilçemiz daha hızlı bir şekilde büyüyecek ve halkımız istenilen refah düzeyine daha kısa sürede kavuşacaktır. Sizlerde bu seçimlerde güçlü Türkiye'nin önünün açılası için bir kez ha destek istyoruz" dedi.

TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ İÇİN
Toplantıda son olarak konuşan AK Parti Kocaeli Milletveki Cemil Yaman "Ülkemizin geleceğinin belirleneceği çok önemli bir seçimi 24 Haziran'da sandığa giderek yaşayacağız. 24 Haziran akşamı tüm dünyaya güçlü ve kenetlenmiş bir Türkiye'nin Cumhurbaşkanına sahip çıkacağını, milletine, bayrağına sahip çıkacağını inşallah hep birlikte göreceğiz ve ilk turda Cumhurbaşkanlığı sisteminin gelmesini sağlayacağız. Bizler bu uğurda gece gündüz demeden çalışıyoruz. Yeni sistemle birlikte ülkemiz daha hızlı büyüme gösterecek, bürokrasi azalacaktır. Hızlı karar alan, hızlı icraat ve reform yapan, etkin bir yönetim modeli oluşacak. 2023 ve ötesine uzanan hedeflerimiz ivme kazanacaktır. Güçlü hükümet sistemi, ülkemizi bölgesinde ve küresel siyasette daha etkili bir konuma yükseltecek. Gelin çocuklarımızın geleceği için, Güçlü Türkiye için, sizde Cumhurbaşkanımıza sahip çıkın" dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
BU SENE ULUSLARARASI DÜZEYDE
BU SENE ULUSLARARASI DÜZEYDE
Beylikbağı’na Güzide Tesisleri Geliyor
Beylikbağı’na Güzide Tesisleri Geliyor