Afyonlulardan Bıyık’a tam destek
Reklam

Afyonlulardan Bıyık’a tam destek

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Afyonlular Derneği’ni ziyaret ederken oldukça sıcak karşılandı. Cumhur İttifakı’nın Darıca adayı olarak destek isteyen Bıyık, Afyonlulardan tam destek gördü.

Afyonlulardan Bıyık’a tam destek

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Afyonlular Derneği’ni ziyaret ederken oldukça sıcak karşılandı. Cumhur İttifakı’nın Darıca adayı olarak destek isteyen Bıyık, Afyonlulardan tam destek gördü.

Afyonlulardan Bıyık’a tam destek
05 Şubat 2019 - 12:21

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Afyonlular Derneği’ni ziyaret ederek istişarede bulundu. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay’ın yer aldığı ziyarette AK Parti Afyon Eski Milletvekili ve Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müşaviri Halil Ürün de Afyonlu hemşerilerinden Darıca’da Cumhur ittifakına ve Muzaffer Bıyık’a destek istedi.

BIYIK: “CUMHUR İTTİFAKININ ORTAK ADAYIYIM”

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, yaptığı konuşmada Afyonlulara teşekkür ederek “AK Parti hep STK’larla birlikte yol yürüdü. Biz Darıca’da yıllardır Afyonlulara misafir oluyoruz. Afyonlular bize hep kucak açtı. Buraya her gelişimizde kendimizi evimizde hissediyoruz. Bunun için bir kez daha teşekkür ediyorum. Darıca’da Cumhur İttifakı olarak AK Parti ve MHP’nin ortak adayıyım. Üzerimdeki sorumluluğun farkındayım. Cumhur İttifakı olarak Darıca’da MHP teşkilatlarıyla çok uyumlu bir şekilde çalışıyoruz. Cumhur İttifakı olarak Darıca’da en güzel sonucu almak için çalışıyoruz” dedi.

DARICA’YI HEM TUZLA HEM DE ESKİHİSAR’LA BAĞLAYACAĞIZ

Darıca için projeler hazırladıklarını ifade eden Bıyık, “Darıca’da en öncelikli sorunların başında trafik sorunu geliyor. Büyükşehir Belediyemizle birlikte trafik sorununu çözecek projeler hazırlıyoruz. Göreve geldiğimizde Darıca ile Tuzla’yı bağlayacağız. Darıca’da yaşayanlar E-5’e çıkmadan Tuzla’ya gidebilecek. Bu işi bizim Darıca Belediyesi olarak tek başımıza yapamayız. Büyükşehir ile ortak yapacağız. Aynı zamanda Gebze Belediyesi de işin içinde olacak. Çünkü Gebze sınırında olan yerler de var. Biz hem Gebze hem de Büyükşehir adayımızla görüştük ve mutabakat sağladık. Osmangazi’de bulunan Aşıroğlu Köprüsü’ne bir üstgeçit daha ekleyeceğiz. Askeri alan içinden Stadyumun olduğu alana bir yol daha açarak Darıca’yı Eskihisar ve Gebze ile bağlayacağız. Yine Atatürk Caddesi’nin devamı olan Cengiz Topel Caddesi’ni de genişleterek Eskihisar ve Tatlıkuyu’ya bağlayacağız. Büyükşehir kamulaştırma çalışmaları yaptı ve yeni dönemde birlikte yapacağız” diye konuştu.

GÖNÜL BELEDYİCİLİĞİ YAPACAĞIZ

Darıca’da önceliklerinin vatandaşın gönlüne dokunmak olacağını ve gönül belediyeciliğini uygulayacaklarını da kaydeden Bıyık, “Cumhurbaşkanımızın da üzerinde durduğu gibi gönül belediyeciliği önceliğimiz olacak. Darıca’da yaşayan herkesin gönlüne dokunacağız. Merkezimizde her zaman insan olacak. Sizin derdiniz bizim derdimiz olacak. Vatandaşımızın hayatını kolaylaştıracak projeler yapacağız. Çocuklarımız, yaşlılarımız, engellilerimiz, gençlerimiz kısacak Darıca’da yaşayan herkesin hayatını kolaylaştıracak, kendini bulacağı işlere imza atacağız. Aynı şekilde kadınlara yönelik projelerle karşınızda olacağız” dedi.
 
ÜRÜN: “MUZAFFER BIYIK’I YÜZDE 80 İLE BAŞKAN YAPMALIYIZ”

 
AK Parti Afyon Eski Milletvekili ve Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müşaviri Halil Ürün de yaptığı konuşmada Afyonlu hemşerilerinden Muzaffer Bıyık için destek isterken şöyle konuştu: “AK Parti ve MHP, ülkemizin bekası için Cumhur İttifakı’nı kurdu. Gördüğüm kadarıyla Darıca’da da Cumhur İttifakı çok başarılı bir şekilde kurulmuş. Ben inanıyorum ki Afyonlu hemşerilerim Cumhur İttifakı’nın Darıca adayı olan Muzaffer Bıyık’a en güçlü şekilde destek verecektir. Darıca’da Muzaffer Bıyık’ın yüzde 80 ile belediye başkanı seçilmesini ve Türkiye’de en fazla oy alan isim olmasını sağlamalıyız. Ben Darıca’da Cumhur İttifakı’nın rekor oy alacağına inanıyorum” diye konuştu. Afyonlular da Ürün’ün konuşmasına alkışlarla destek verdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Emekli Müdür kalbine yenildi
Emekli Müdür kalbine yenildi
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği